Şimdi Ara

Rage Xbox360'da Daha Hızlı Çalışıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • id Software, Edge dergisinin son sayısına 10 sayfa ayırdığı Rage oyunu için yaptığı açıklamalarda; Gelecek oyunun Pc ve Xbox360'da Playstation 3 versiyonundan daha yüksek framerate'da çalıştığını söyledi. Bahsedilen framerate sonuçlarının, çalışma aşamasında kaydedilen sonuçlar olduğu ve oyunun çıkışında durumun değişip değişmeyeceği ise bilinmiyor.
     
    id'nin yeni motoru Tech-5 ile geliştirilen Rage, Xbox360 ve Pc'de 60 fps uyumunu yakalarken, PS3 versiyonu 20-30 fps'de çalışıyor. id patronu Carmack yaptığı açıklamada, PS3'de oluşan lagların elde edilen performans düşüklüğünün arkasındaki sebeplerden biri olarak nitelendirdi ve ekledi;  "Yansıma sadece biraz daha yavaş."

    Carmack'ın açıklaması ise şöyle devam ediyor ; " RSX (PS3 grafik çipi ) 360'da sahip olduğumuzdan daha yavaş işliyor. CPU'da neredeyse aynı. Ancak 360 bazı şeyleri bölmekte basitlik sağlıyor. PS3 üzerinde bu bölme işlemlerini yapmak zaman aldı."
     
    Bir süre önce id yetkilileri; Rage'in çok geniş bir oyun olduğunu ve PS3 versiyonunun tek disk, Xbox360'a ise çoklu disk halinde geleceğini bildirmişti.
     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.