Şimdi Ara

Killzone 3 Onaylandı Mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şu aralar sıradaki Killzone 2 DLC'si üzerinde çalışan Guerilla Games'in tek meşgalesi bu değilmiş gibi görünüyor.
     
    Bugün yapımcılar Killzone 3'ü az-çok duyurmuş oldular.Hollanda menşeyli internet sitesi http://ps3hype 'de yayınladığı habere bakılırsa, bugün Hollanda'nın Amsterdam kentinde toplanan Hollandalı oyun yapımcıları konferansında, Guerilla Games ekibinden Jan Bart 'Killzone 3' den bahsetti. Ancak bununla birlikte net bir duyuru,resmi bir açıklama veya bahsetti ise neden bahsettiği kesin olarak belirtilmedi.
     
    Playstation 3'ün en gözde oyunlarından olan Killzone 2'nin devam oyununun gelme olasılığıda oldukça yüksek gözüküyor.







  • Harika bir haber. Aynı moturu biraz cilalayarak yaparlarsa 3. oyunun gelmesi de uzun sürmez. Uncharted 2'den sonra gelir gözlerimiz bayram eder
  • bu kadar kısa bir zamanda gelmesi olanaksız..
    quote:

    Orjinalden alıntı: *Reaper*

    Harika bir haber. Aynı moturu biraz cilalayarak yaparlarsa 3. oyunun gelmesi de uzun sürmez. Uncharted 2'den sonra gelir gözlerimiz bayram eder
  • Söylentilere göre Guerrilla Games KillZone 3 yapımına başlamış birde (Killzone Liberation 2) diye bi yapımında geliştirildiği 2010'da çıkması planlanıyomuş

    kaynak: ixiroyun sitesi
  • Gears of War 2 gibi motor degisikligine gitmeden sadece bazi kozmetik degisikliklerle cikaratacaklarsa oyunu maksimum 2 sene sonra elimizde olur ki ben ayni motordan faydalanacaklarini dusunuyorum. Zirt pirt motor gelistirmek akil kari degil Gears Of War 2 de yapilan akilli bir hamleydi. Ortada bir gaz varken arayi fazla uzatmadan o gazla hop piyasaya yenisini surmek.
  • Yine Sony milyon dolarlar harcayacak Killzone 2 gibi umarım 1.6 milyon satmaz.
  • Sadece fizik motoru gelişsin,yıkılabilir çevre olsun yeter.
  • kz3 için daa erken diilmi...
  • hani ben 1i oynamadım
  • İnşallah bu da Playstation 3'e gelir.
  • Yok wiiye gelecek bu
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Far-Cry

    Yine Sony milyon dolarlar harcayacak Killzone 2 gibi umarım 1.6 milyon satmaz.


    slm far-cry

    KZ2 nin adına göre az sattığı bir gerçek. bize ne öğretti, internet hype diyorlar, boyle internette ünlenme, hala birinci sınıf reklam kampanyası kadar etkili değil.

    lakin far-cry şunları unutmamak lazım. PS3 oyunları çok uzun ömürlü satışları var. mesela UNCHARTED ı düşün. satışları sonra açıldı, RESISTANCE 1 i düşün. MODERN WARFARE gelinceye kadar KILLZONE 2 sorunsuz satacaktır. bu kesin, yani önünde ona rakip olacak bir FPS olmayacak.


    MF 2 den hepimiz umutluyuz, cok kalite bir oyun olacak ama ben grafiksel anlamda KZ2 yi gececegini sanmıyorum. yine FPSciler KZ2 yi oynamak zorunda kalacak. oyunun ömrü boyunca en az 3 milyon satacagından suphem yok.

    birde, SONY bunu bundle layacak, kampanyalar olacak, fiyat indirimleri vs. o yüzden satacaktır KZ2. zaten genel olarak memnunlar kendileri.

    KZ2 fanları olarak gonlumuzden gecmedi mi, 3 milyon satsın ilk ay, sonra 4-5 i gorsun. ii olurdu ama her efsanenin bir zamanı vardır. KILLZONE iyi bir başlangıc yapmadı biliyorsunuz, genel olarak ortalama bir fps kabul edildi. KILLZONE 2 ise bu ruzgarı tersine cevirmeyi basardı. birde suna dikkat edelim, KZ2 oynanış olarak bir BEBE FPSsi değil. mesela RESISTANCE 2, sevmeme rağmen biraz öyledir. arcade fps yani. MODERN WARFARE 2 nin oynayıs videosu da oyle geldi, sadece onu film gibi yapmışlar öyle kurtarıyor. KZ2 den sonra bir fps de kolay oynanışı kabul edemiyorum, biraz zorlayacak, siper mevzusu olacak.

    KZ 2 de ise GUERILLA bu konudan taviz vermemiş. siper sistemi olmadan, ona uymadan oyunu bitirmek imkansız. sonra kontroller bile ilk ayarda kendi kafalarına göre ayar var. yani zor değildi, COD un genel kontrol ayarını koy, sonra da arcade bir bebe fpssi yap. sony_55 in lafıdır bu da bebe fps si, uğur un sözü, yer etti, kendisini de analım.

    neyse özetle KZ3 te herşey çok daha iyi olacaktır. ama daha 2 yılımız var merak etmeyin, o zamana daha çok satar KZ2. daha uzun süre en iyi grafikli FPS olacak.

    en iyi grafikli oyun diyemiyorum, çünkü UNCHARTED 2 geliyor.


    quote:

    Orjinalden alıntı: Ygal

    İnşallah bu da Playstation 3'e gelir.


    merak etme, PS3 gelecektir. ama daha söylendiği gibi çok erken. en az 2 yılı var. 2011 i beklemek lazım bu oyun için, en yakın tahminim o zamanlarda geleceği. zaten 2010 da oyuna doyacağız merak etme, motion kontroller da gelecek. bırakın KILLZONE biraz ozletsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nejat_80 -- 22 Haziran 2009; 23:18:11 >




  • silinebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nejat_80 -- 22 Haziran 2009; 23:17:50 >
  • Öyle bir yazmışsınki silinebilir diye nejat,sanki bana laf sokmuşsun da sonra vazgeçmişsin gibi olmuş.Gören de öyle zannedecek
  • quote:

    Orjinalden alıntı: KAKÁ

    Öyle bir yazmışsınki silinebilir diye nejat,sanki bana laf sokmuşsun da sonra vazgeçmişsin gibi olmuş.Gören de öyle zannedecek


    ahahaha, aşk olsun be kaka, öyle anlayanın aklına şaşarım.

    çift post olmuş, ve flood yapmamak için, ilkini ikinci ile birleştirdim o kadar. keşke yukardaki mesaj ile birleştirseymişim. dur hatta öyle yapalım yanlış anlaşılmanın önüne geçelim.

    bu arada ilk mesaj, ikincinin sonundaki alıntı. kısa olan alıntı ve cevap.
  • çıkacaksa eğer 1.5 sene sonra ancak çıkar
  • Helgasth olmak istiyorum, ISA'ya karşı savaşmak istiyorum. Kesinlikle çok kaliteli bir yapım olur. İlk iki oyunun tecrübesi, oyun arenasında henüz yeni sayılan Guerilla Games'i bu sefer cidden zirveye taşıyabilir...
  • Abi Helghast olursan bir Isa bir Pci olarak seni vurmak zorunda kalabilirim. Kusursa bakmazsin Zaten Visari moruguna uyuz oluyodum iyi oldu geberdi nasil sempati duydun o heriflere anlamadim.
  • Yalnız bana sorarsan Helghan'ın hikayesi elem ve üzüntüden başka bir şey değil. Resmen kullanılmış ve ezilmişsin. Böyle zamanlarda Visari gibi hatiplerin ve liderlerin çıkması kadar normal bir şey olamaz. Sen oyunun açılışındaki Visari'nin konuşması bir daha dinle istersen ve kendini bir Helghan olarak düşle...

    Ayrıca Radec gibi bir delikanlının da hakkını yememek lazım. Büyük bir general zaten, son hareketine ayrı hastayım onu da belirteyim...
  • oleyyyy be killzone 2 müthişti 3 günde bitirip multiye daldım.Bekliyordum yeni oyunu süper bir haber.

    KiLLzoNe 3 4EVER
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.