Şimdi Ara

Sony : Her Wii Sahibi Bir Gün PS 3 Sahibi Olacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
9.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Nisan ayında David Reeve'in ayrılması ile boşalan Sony Computer Entertainment Avrupa patronluğu koltuğuna yeni geçen isim Andrew House ilk röportajını verdiği Edge Online'da Nintendo ve Sony rekabetinin geçmişteki yıllarda nasıl sonuçlandığını ve bu seferde nasıl biteceğini sözlerinde belirtmiş.
     
    "Daha önce ki oyun konsollarına baktığımızda,mesela  PS 2 vs Nintendo 64'de ; Elimizdeki bilgiler gösteriyor ki Nintendo 64 alan pek çok oyuncu ileriki dönemlerde daha güçlü ve fiyatı kendilerince daha uygun buldukları bir zamanda yeni konsola geçiş yapmışlar.
     
    Sanırım bunu PS3'de de göreceğiz.Blu-ray oynatıcısı, zengin internet ağı deneyimleri ile oyun marketinde etken bir rol oynayacağız."
     
    Sanırız Andrew House'un sadık Nintendocu kitlesinden haberi yok veya muhtemelen benim 60 yaşındaki ananemin Wii kontrolleri ile box deneyimi yaşadığı gibi üzerindeki karışık tuş kombinasyonları olan kontrolleri kullanarak Killzone 2 oynamasını büyük bir umutla bekliyor.Biz ona önce 100 milyonu aşan Playstation 2  sahiplerine nasıl Playstation 3 almalarını sağlayabileceklerinin yollarını aramasını öneriyoruz.







  • Haber editörlüğü yaparken konuları kişileştirmemek daha doğru bir yaklaşım olacaktır...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sertace

    Haber editörlüğü yaparken konuları kişileştirmemek daha doğru bir yaklaşım olacaktır...


    Katiliyorum

    Haberi verirken objektif olmak en iyisidir.
  • Dam üstünde saksağan vur beline kazmayı
  • Aslında yazdığım haberin veya yaptığım yorumun savunmasını yapmam ama bu sefer sadece tek şey yazacağım ve konu kendimce kapanmış olacak.

    Yabancı siteleri takip ediniz, lütfen dikkat ama fan sitelerini değil ! IGN,Gamespot,Kotaku gibi saygın oyun site editörlerininde yeri geldiğinde nasıl yorum yazdığını bizzat takip ediyorum,hemde ne yorumlar ! Yeri geldiğinde Nintendo,Xbox'da bunlardan benim nezdimde nasiplerini alacaklar ve alıyorlarda,taklitci değilim ve aşırıya kaçmamak kaydı ile yorum yapmanın bence hiç bir sakıncası yok. Yorumumda aşırıya kaçan bir şeyde yok aksine oyuncu arkadaşların dikkatini çekmek istediğim bir nokta var ; Bambaşka bir markete hitap eden ve sizinde "çoluk cocuk" oyunu dediğiniz Nintendo Wii nasıl oluyorda Playstation 3'ün hedefi oluyor ? Yani Xbox geçildi de sıra casual oyunculara mı geldi ?


    Ben kişisel olarak haber editörlüğünü objektif yapmak adına robot gibi "haber gir geç" değil de aşırıya kaçmamak kaydı ile yorumla sunmayı tercih ederim.

    Yok objektif değil dersenizde, tabii ... doğrudur.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • Konsolla ilgilenmediğimden mi yoksa işine bakan mütevazi adamlar olduklarından mı bilmiyorum. Ama Nintendo' dan nedense hiç böyle zırvalar duymuyorum.
    Varsa yoksa Sony ve Microsoft'un sataşmaları. Remote ve Nunchuk ikilisi çok yakmış canlarını, saracak yer arıyorlar.
  • Bir Wii sahibi olarak evet PS3 almayı düşünüyorum... kesinlikle her eve blueray player lazım ve almışken sade bir player yerine PS3ü tercih ederim ama wii vs ps3 diye bir durumun olmayacağına inanıyorum... pizza vs sütlaç gibi bişi... ikisi çok farklı...
  • Bunu yeni gelecek motion controllera dayanarak söylüyor olabilir.
  • Bu sony'nin nintendo'ya hatırladığım 2nci sataşması.Neden böyle talihsiz çıkışlar yapıolar anlamış değilim.Önce herkes kendi ürettiği konsollardaki eksikleri kapatsın ondan sonra böyle şeyleri düşünsünler.
  • ne güzel demişler ,aynası iştir kişinin lafa bakılmaz
  • Uygulamada böyle olmuyor mesela ben ilk önce ps3 daha sonra wii ve en son olarakta xbox360 aldım burdan her ps3 ve wii sahibinin bir gün xbox360 sahibi olacağı sonucu çıkabilir
  • ya bisey demiyecektim ama kendimi tutamadim,site yorumu bence pek olmamis hatta hic olmamis,yani bu wii'nin satildigi kitle 60 yasindaki ananelermi,kaldıki adam elindeki arastirma verilerine gore yorum yaparken,site yorumunda sadık nintendoculardan bahsedilmis,yani wii'yi satın alanların yuzde kacini bu kitle olusturuyor ve bu kitlenin disinda veya icinde wii'yi satin alanlara 200 dolara ps3 sattiginda almazlar mi acaba,ayrica sony burda wiiyi satin alanlarin daha sonra ucuz ps3 u tercih etme nedeni olarak killzone'u gostermemis,bluray ve internet agı deneyimlerinden bahsetmis,burda guclu konsol olarak bahsettigi seyde budur,illa islemci ,grafik ya da kontroller acisindan guclu olmasi manasina gelmemektedir,hadi hepsini gecelim aciklamada sonynin ps3u wiiye tercih ettirme gibi bir derdi yok,wiinin yanina birde ps3 aldirma olayi var,yani nineler ya da sadik nintendocu kitlesi isterse alir kumandasini wiide oynunu oynar isterse ps3te film izler ,internet aginda takilir.
  • internet ağı arayan zaten xbox360 alırki
  • wii almaya gerek kalmayacak artık.ps3 e de ona benzer yeni bir kontroller geliyor.
  • Sony'nin zaten bu nesilde yaptıgı en iyi konusmak.

    Yeni nesilin baslarında Sony cephesi, Wii ve kontrollerine hic sans tanımıyordu ama şimdi rakibi olarak görüyor.
  • Wii'nin satışları ne kadar devam edebilir. Yarın birgün MOTE'den daha hassas bir controller ile muhteşem grafikli oyunlar oynandığını gören Wii sahipleri bir de PS3 alma ihtiyacı duyacaklardır. Editör arkadaş sanki PS3 piyasada hiç yokmuş gibi konuşuyor. Zaten satışlarda XBOX'U geçtiler. Wii uzak bir hedef değil...
  • Xbox i gectiler derken baskanim? Nasil yani anlamadim???
  • quote:

    Orjinalden alıntı: onaryo

    Wii'nin satışları ne kadar devam edebilir. Yarın birgün MOTE'den daha hassas bir controller ile muhteşem grafikli oyunlar oynandığını gören Wii sahipleri bir de PS3 alma ihtiyacı duyacaklardır. Editör arkadaş sanki PS3 piyasada hiç yokmuş gibi konuşuyor. Zaten satışlarda XBOX'U geçtiler. Wii uzak bir hedef değil...

    kendi iç dünyanda geçtiler herhalde
  • quote:

    Orjinalden alıntı: NoPRoBLeMtr
    Sanırız Andrew House'un sadık Nintendocu kitlesinden haberi yok veya muhtemelen benim 60 yaşındaki ananemin Wii kontrolleri ile box deneyimi yaşadığı gibi üzerindeki karışık tuş kombinasyonları olan kontrolleri kullanarak Killzone 2 oynamasını büyük bir umutla bekliyor.Biz ona önce 100 milyonu aşan Playstation 2 sahiplerine nasıl Playstation 3 almalarını sağlayabileceklerinin yollarını aramasını öneriyoruz.


    Bu şekilde haber editörü değil forumun herhangi bir üyesi gibi girmişssin haberi.. madem o sekilde davrandın bi soru sorayım...

    Bu lafı MS sözcülerinden biri Xbox360'ı kastederek söylese.. Wii sahibi herkes Xbox360 alacak dese yorumun ne olurdu? haber editörü(!) olarak...

    Bu arada 100 milyonu 1 yılda yada 2 yıldamı aştı PS2'De PS3 ile bu tarz gereksiz bir kıyaslama içine soktun..?




  • İlk başta kendi Playstation fanlarına Ps3 satmalayı başarmaları kendi adlarına zaten büyük bir zafer olacaktır=)
    İkincisi; N64 ün rakibi PS2 değildi.
    Üçüncüsü; Nintendo oyunları Playstation'a çıkmadıkça Nintendo satmaya devam edecek. Fanları yeter;)
    Dördüncüsü; 3 yılın ardından KOPYALADIĞIN haraket algılayıcıya güvenip bunları dinliyorsan helal olsun sana Sony...
    Beşincisi; "Bugün konsol yaptım VCD okusun, yarın yapacağım DVD okusun, daha sonraki BD okusun, daha sonraki supermanDVD okusun" şeklinde düz mantıkla konsol geliştirirseniz böyle patlar elinizde paşalar. Çamur atıp toparlamaya çalışmayalım lütfen:D
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.