Şimdi Ara

Forza Motorsport 3 Pistleri Isıtmaya Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
0
Favori
14.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Araba yarışları arasından sağlam bir yeri olan Forza serisinin 3. oyunu E3 fuarından duyuruldu. Son sürümüne göre özellikle görsel anlamda köklü değişiklere giden oyunu, 60 FPS'de akıcı bir şekilde oynabileceğiz.
     
    Detaylı araç yaratma seçeneklerini daha da çoğaltan geliştirici Turn10, yeni oyun dinamikleriylede oldukça iddialı bir şekilde geldiklerini söylüyor. 400'e yakın araç ve farklı birçok pistle karşımıza çıkacak olan oyunu merakla bekliyoruz.



  • 60 Fps olduğu için büyük ihtimal 720p olur gibi, .... 1080p olsa harika olur ....
  • grand turismo 60 fps ve native 1080p forza neden olmasın?
  • Bomba oyun
  • 2 yi oynayamamıştım 3 süper olucak
  • 1080p olmasına gerek yok, aa kırıkları olmasın yeterli.
  • Gt5 te yarısı kadar araç olsun yeter..
  • Çıkacak oyunun grafikleride çok iyi yahu çevre müthiş duruyor.Bide forza 2 için 60 fps grafikleri onun için kötü xbox daha iyisini yapamıyor diyorlardı Hem 60 fps hem mükemmel grafikler...
  • vallahi helal olsıun bir dvd ye bu kadar müthiş grafikli ve bu kadar kapsamlı bir oyunu nasıl sığdırıyorlar anlamak çok güç ya

    yanlış hatırlamıyorsam microsoft açıklamıştı bluray şu anki konsollar için ileri bir teknoloji diye bence haklılar
    demekki tek dvd ye bile bu oyun sığıyorsa
  • Oyun konusunda da boluculuk yapmayin yahu...GT5p ciktigi zamanlar Forza severler GT5 basligini o kadar mesgul ediyordu ki yazmaya firsat bulamiyorduk..Ordayken kimse kimseyi kovmadi sacma sapan seyler yazildi onlara bile cevap verildi o baslikta..Burdada koyvma gibi uslup disi davranislar oluyor Forza severler tarafindan.Yapmayin.Isteyen istedigini oynar Forza ninda Rakibi GT oldugu icin GT nin gectigi yerde Forza forza nin gectigi yerde GT konusulacaktir..Kimse kimsenin ozgurlugunu kisitlayamaz..GT nin ne mal oldugunu herkes bilir..Forza ninda... Lutfen objektif degerlendirin biraz..Bu arada Hakan sen beni sasirttin yorumlarinla.

    Edit: sahsi gorusumdur..Cekememezlik falan deniyor..Ben elimde GT varken Forza nin cekilmeyecek bir yonunu goremedim..

    Hazirlanan videolari degerlendirirsek SIMULASYON ARCADE yorumunu rahatlikla yapabiliriz. Sunum olarak FORZA 3 videosu basarisizdi. GT ninde pek detayli degildi..Oyun ici gosterilmedi..Agustosta yapilacak olan GAme convention da gorecez..
    Forza 3 hayirli olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O-Z-G-U-R -- 4 Haziran 2009; 12:53:11 >




  • oyun 2 DVD'de olacakmış... ilk DVD'de oyun 2. DVD'de xbox360' hdd'sine yüklenecek olan araclar ve pistler olacakmış

    http://au.xbox360.ign.com/articles/991/991474p1.html
  • @Özgür kimsenin bölücülük yaptığı, kimseyi kovduğu filan yok. ben sadece forzaya yazı yazan bazı arkadaşlar ister istemez o kadar abartılar ki forza başlığı başlık olmaktan çıkıp onlara laf yetiştirmeye dönüştü,onlardan böyle yanlı yazılarını kesmelerini istedim. Malum E3 ü geride bıraktık insanlar umutlandı, heyecanlandı, birbirleriyle paylaşım yapmak istiyorlar ama kardeşim konan her resime her videoya daha biz birşey yazmadan, yok çöp, yok bok, yok uduruk, yok çakma, diye sürekli bir şekilde kötüleme kanpanyasıda inan tüm o bölüm kullanıcılarını rahatsız etti. Bu durum 3-4 aydır, Kendilerini kaç kere uyarmamıza ramen de devam ediyordu. EEeee sonu bu oldu. Soruyorum sana senin de yazdığın GT 5 forumuna her allahın günü 2-3 kişi gelip te eklediğiniz her video, her resim, her yorumdan sonra ''yok bu çöp ,yok bu beş para etmez, yok bu çakma ,yok bu arcade gibi sürekli ama sürekli bir kötüleme yapsa siz rahatsız olmaz mısınız, inanın olursunuz, çünki oyunu güzelliklerini bırakıp laf yetiştirmeye çalışmaktan forumun tadı kaçıyor.

    Gelelim Forza3 ün E3 deki videosuna; O video yu bende çok beğenmedim biliyorsun birlikte izledik ama rica ederim forzamotosports.net addresindeki yeni oyun içi videoları ve E3 standında oynayanların çektiği videolarıda izle.

    Ayrıca Ps3 sunumunuda birlikte izledik ,sizde demediğinizi bırakmadınız Ps3' e onuda biliyorum, taa ki gt5 videosunda yanı çizik bir araba görene kadar. O yanı çizik araba oldu hasar modellemesi gt5 de. (tüm GT5 sitesini dolaştım en ufak haber veya çarpma videosu yok). Forzanın hasar modellemesi ise oldu arcade. Bu en küçük örnek bile iki oyuna nasıl taraflı bakıldığının örneğidir.

    Ayrıca bir oyunu veya konsolu güzel bulup sevmeniz demek başka oyun veya konsolun kötü olduğunu göstermez.Bunlar kişisel tercihlerdir...Herkez diğerl insanların kişel tercihlerine saygı duymalıdır.

    ''Yaşamak bir ağaç gibi hür ve bir orman gibi kardeşcesine.....'' N.H.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydo72 -- 4 Haziran 2009; 13:46:39 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: LesEnfantsTerribles

    oyun 2 DVD'de olacakmış... ilk DVD'de oyun 2. DVD'de xbox360' hdd'sine yüklenecek olan araclar ve pistler olacakmış

    http://au.xbox360.ign.com/articles/991/991474p1.html

    off hdd mi alacam bi de kesin 1080p olacak o zaman
  • o simulasyon hasaridir hakan illa bir arabanin hasarini gostermek icin bir yere vurman sart degil bir yerden atladigindada dengesiz bir sekilde yere dusurursen arabayi hasar alir.. ileriki fuarlarda detayli hasari gosterecez yani cizik araba da dedigin gibi degil resmen kaput kalkmisti sirf dengesiz dustu diye...Ona bakarsan Forza 3 te araba takla atti aynen dort ayak ustune dusup devam etti sonra yayini kestiler zaten.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: powerring


    quote:

    Orjinalden alıntı: LesEnfantsTerribles

    oyun 2 DVD'de olacakmış... ilk DVD'de oyun 2. DVD'de xbox360' hdd'sine yüklenecek olan araclar ve pistler olacakmış

    http://au.xbox360.ign.com/articles/991/991474p1.html

    off hdd mi alacam bi de kesin 1080p olacak o zaman

    haydii hdd olmadan olmayacakmı şimdi




  • süper grafikler ya,direksiyonum geliyor yazın o zaman 2 den baslarım oynamaya:)
    @vulakil imza:)
    BIRGUN HERKES FORZACI OLACAK



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 4 Haziran 2009; 16:24:25 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: O-Z-G-U-R

    o simulasyon hasaridir hakan illa bir arabanin hasarini gostermek icin bir yere vurman sart degil bir yerden atladigindada dengesiz bir sekilde yere dusurursen arabayi hasar alir.. ileriki fuarlarda detayli hasari gosterecez yani cizik araba da dedigin gibi degil resmen kaput kalkmisti sirf dengesiz dustu diye...Ona bakarsan Forza 3 te araba takla atti aynen dort ayak ustune dusup devam etti sonra yayini kestiler zaten.

    Yok benim şaşırdığım o sahnenin dışında hiç bir başka veri açıklama resim veya video bulamamış olmam(varsa paylaşırsanız sevinirim) hasar hakkında bir allahın kulu çıkıp açıklasada millet rahatlasa, oooh dese dimi? Prolog' u çıkmış, çıkarkende mal budur, downloadable conntetlerle oyunu tamamlığacağız denmiş, GT5 gibi efsane konsol sattıran bir oyunun prologu çıktıktan 1-2 sene sonra E3 gibi bir fuarda nasıl demosu oynatılmaz çıkmaz sadece 2 dakikalık bir tanıtımla geçiştirilir inan anlamış değilim inşallah süpriz yapmayı planlıyorlardır. Gerçi pek süprizlik bir tarafı kalmadı artık kabak tadına doğru gidiyor ama ...Tüm kalbimle ve PS3 sahibi, biri oyun sever olarak inan 4 x 4 lük bir namına yakışır bir GT5 bende istiyorum ama malesef prologe' la insnaları oyaladıklarını düşünüyorum Özgürcüm. Haksızsam söyle.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: protherm


    quote:

    Orjinalden alıntı: powerring


    quote:

    Orjinalden alıntı: LesEnfantsTerribles

    oyun 2 DVD'de olacakmış... ilk DVD'de oyun 2. DVD'de xbox360' hdd'sine yüklenecek olan araclar ve pistler olacakmış

    http://au.xbox360.ign.com/articles/991/991474p1.html

    off hdd mi alacam bi de kesin 1080p olacak o zaman

    haydii hdd olmadan olmayacakmı şimdi


    HDD'si olmayanlar oyunu bazı içeriklerinden mahrum kalacaklar... hadi hayırlı traşlar

    http://www.developmag.com/news/32098/Report-360s-DVD-format-falling-behind




  • Harddisk problem değil yahu, hele bir gelsinde oyun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScRyedd -- 5 Haziran 2009; 2:55:06 >
  • Arkadaşlar kendi kendinize konu içinde şikayet etmenin bir faydası yok. Her konuya girip bakmak her zaman mümkün olmayabiliyor. Lütfen karşılaştığınız olumsuz durumları Şikayet sistemi üzerinden bize bildirin. Gereken işlem en kısa süre içinde yapılacaktır.

    İyi forumlar.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.