Şimdi Ara

SADECE CIVIC HATCHBACK VE TYPE S (311. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14.859
Cevap
96
Favori
743.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nrglife

    quote:

    Orijinalden alıntı: gekren

    quote:

    Orijinalden alıntı: nrglife

    quote:

    Orijinalden alıntı: 07saltan

    ayna kapatma modülü
    ilan şu
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kablo-aksesuar-katlanir-ayna-uzaktan-kumanda-kontrol-modulu-58373962/detay/
    valla yardımcı olursan seviniriz

    Olur tabi ki... Elemanla irtibata geçerim, elindeki stok durumunu öğrenirim. Kaç kişi istiyorsa ona göre alıp kargoyla gönderirim.
    Ben ayna kapatma modülü düşünmüyordum ama sayenizde ben de taktırırım artık Toplu sipariş olayına girersek pazarlık şansımız da artar:)
    Aklınıza gelen yardımcı olmamı istediğiniz başka bir şey varsa konuşalım onları da hallederiz

    eleman benim whatsapp da var. benim modülü yapan çocuk bu. sabah akşam uğraşır yapar ancak dediğim gibi elinin altında araç olması lazım. civic hb li gökhan deyin tanır zaten. bu modülde zamanlama yapılabiliyor. ancak düğme iptal tabiki. düğme iptali olmaması için çok uğraştı ama yapamadı. eğer mümkünse aracı görsün belki ona göre bir yazılım yapar. bendeki modülü de ona göre modlar belki :)

    Senin modülde sıkıntı olduğunu hatırlıyorum, eleman düzeltebilecek mi acaba? Aracın bağlantılarına vs bakmasına müsade ederim, yardımcı olurum. Ama deneme tahtasına dönüşürsek vazgeçebilirim ok?
    Kendim de elektronikten anlarım, çocukluk yıllarımdan beri tasarlayıp montajını yaptığım irili ufaklı bir sürü devre oldu. Daha ortaokul yıllarında FM verici modül ile mahalleye radyo yayını yapmışlığım, lise yıllarında küçük bir dijital saatle başlayıp, kafa yordukça bir sürü fonksiyon ekleyip, ihtiyacıma cevap verecek bir alet ortaya çıkarmışlığım vardır.
    Aracın kapı içindeki bağlantılarını ben de bilmiyorum, ama düşününce çok zor olmayacağını tahmin ediyorum. Aslı astarı ayna düğmesine röle ile kontrol edilecek paralel bir hat çekilecek, tetiklemesi de uzaktan kumanda modülünden alınması lazım. Merkezi kilitten alırsak yolda giderken kapıları içeriden kilitlediğimizde de aynalar kapanır.
    Velhasıl kelam arkadaşın çözüm alternatiflerini inceleyip karar vermek lazım...

    14-15 Aralık hafta sonunda Manisa merkezde olacağım, arkadaşla buluşup konuşuruz bir çözüm üretiriz diye tahmin ediyorum.
    O hafta sonu da sübap ayarı yaptıracağım, fren balataları ve hidroliğine baktıracağım, LPG kalibrasyonu yaptıracağım.
    İzmir ekibiyle buluşacağız bir de bu modülü tasarlayan arkadaşla buluşacağız. Umarım hepsine yetişebilirim ve hanım beni öldürmez

    amin




  • Beyler selam, ayna modülü için gelişmeler görüyorum mutlu oldum ama bizim emektar ayna modülü için benim bilgime göre yanlış bilgiler var, mesela araç giderken kapı kilitlenirse aynalar kapanmıyor, ve 2 kere basılırsa aynanın mekanizmasını bozabilir denilmiş buda doğru değil ayrıca 2006 model araçlarda 15km yi geçince otomatik olarak kapılar kilitleniyor bundan da etkilenmiyor devre civinfo forumunda okuduğum kadarıyla sadece eğer kapıları içeriden kilitlersek motoru kapatmadan kapıların kilidini açmak gerekiyormuş ozaman dışarıdan kilitleyince sorunsuz kapanıyormuş ve aynalar düğmeden kapalıysa modül çalışmıyormuş modülü 3-5 yıldır kullananlar vardı forumda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ayna modülüne beni de heveslendirdiniz yani sonunda hondadaşlar

    Bu arada..
    LPG kullanmıyorum ama LPGye yapılan bu fahiş, berbat, acımasız zammı şiddetle kınıyorum!!!

    Bir de durumu uygun olmayan, LPGli aracıyla ticaret yapan insanlarımız var.

    Yani forum adabına uymak açısından kelimelerimi tutuyorum ama.............
    Yazıklar olsun, haram zıkkım olsun!
    Diyecek söz bulamıyorum, çok sinirlendim!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AQustiC

    Arkadaşlar merhaba.
    Ben katlanır ayna modülünü üreten ve önceki sayfalarda adaptif dönüş farı modülünü üreten üyeyim.Çeşitli forumlarda da ledstop2009 nikiyle üyeyim..
    Ürettigim modül yazılımlı bir devreden oluşmakta olup 2 sene için birkaç kez gerek tasarım gerek yazılımında değişiklikler yaparak en son halini verdim.

    Şu anki ürettigim modül bütün katlanır aynalara olur ama bu aracın içindeki dügme işin içine girecekse işler değişiyor.
    Çünkü örnegin vw firması düğme yerine joystick koymuş.Joystiki çevirince ayna katlanıyor.Öbür tarafa çevirince ayna açılıyor.BMW grubunda ise yine dügme var.Bu dügme ayna kapanırken de açılırken de eksi ile tetikleniyor vs vs.Fakat honda da durum nedir bilmiyorum.
    O nedenle içerdeki o dügmeyi iptal ediyoruz.Çünkü her standart olan bişeye göre ben bişey üretiyorum.Eger bütün araçlar düğme kullansaydı ve dügmenın nasıl tetiklendigini bilseydım o zaman o dügmeleri iptal etmezdik..
    Bu durumda şöyle bir sorun çıkıyor ortaya?"O düğme iptal olursa ben hareket halinde giderken dar bir alana girdigimde aynalarımı kapatmak istersem nasıl kapancak?" diyor arkadaşlar.
    Buna çözüm olarak ben bu modüle 1 metre bi kablo ekleyip ucuna kendim mini bir buton ekledim.Bu butona basınca aynalar açıksa kapanıyor kapalıysa açıyor.Alan arkadaşlar da o butonu sağı solu deldirmeden direksiyonun altına gizli bir yere koyuyorlar.
    Şimdilik benım çözümüm böyle.Çünkü hem içerden hem de kumanda ile bütün araçlarda ancak bu şekılde bu sistem çalışabiliyor..
    Ama benım honda marka bir aracım olsaydı onun katlanır ayna sistemini inceleseydım orjinal dügmesini iptal etmeden sanki fabrikasyonmuş gibi bir modül tasarlardım.
    Bir de şu var.Bu modülün montajını yapan işi bilen bazı ustalar ne yapıp edip benım modülü aldıktan sonra o içerdeki dügmeyi de bi şekılde araya diyot röle koyarak aktif hale getirebiliyorlar.Ama nasıl yapıyorlar bilmiyorum.Çünkü onu yapabilmek için o dügmenın altını iyi incelemek gerekiyor.Ben bu modülün montaj işiyle ugraşmadıgım için her araçta inceleme şansım da olmadı.
    Şehir olarak Manisadayım.Eğer İzmir-Manisa hatta Uşak çevresinde honda marka araca sahip olup gelip görmemi ona göre modül tasarlamamı isteyen varsa gelebilirim.Ama sol kapı içi döşemesini kendıniz açarsanız veya açtırırsanız ona göre kabloları ben kontrol ederek bişeyler üretebilirim.
    Önceki sayfada bir arkadaş bi şema koymuş.Ben size o şemanın eksilerini yazıyım:
    1-O şemada araç hareket halinde giderken kapılar kilitlenırse aynalar kapanır.Araya bir röle daha koymanız gerekli
    2-)Kumandadaki kilitleme tuşuna bastınız aynalar kapandı diyelim.Sonrasında anahtarı çoluk çocugunuza verdiniz ve tekrar kilitleme tuşuna bastıgınızda veya basıldıgında ayna motorlarına tekrar elektrik gidecek ve katlanmış olan ayna tekrar katlanmak isteyip aynanın içindeki dişliler zorlancaktır..
    Benım ürettigim modülde böyle bişey yok.Aynalar kapandıktan sonra kilitleme tuşuna istedigi kadar basılsın kesinlikle ayna motorlarına elektrik gitmez.Sadece açma tuşuna basarsanız o zaman açılır.Yine aynı şekılde aynalar kumanda açma tuşuyla açıldıktan sonra tekrar kumandadaki açma tuşuna basılırsa aynalara elektrik gitmez.
    Eger o şema ile o kadar basit olsaydı ben 2 sene içinde sürekli yazılım ve donanımda değişiklikler yapmazdım.İnternette o şemaya benzer bi sürü şema var.Olmasına olur tatmın edebilir ama ufak tefek problemler çıkartır .O nedenle en güzel yöntem yazılımlı modülle yapılandır.
    Aşagıda azalarak söndüren follow me home+katlanır ayna modülü takılan araçtaki modüller benım kendı tasarladıgım seri modüller olup hala 2012 ocak ayından beri problemsiz çalışmaktadır.
    Dedigim gibi inceleme şansı olcak bi honda bulursam aracınızdaki orjinal düğmeyi iptal ettirmeden modül tasarlayabilirim
    http://www.youtube.com/watch?v=LceeVVQFmms


    Ben düğme olmasa bile yine memnunum. Kaç ay oldu bilmiyorum bir kere bile kapatmam gerekmedi ancak orjinal düğme olursa tabi daha güzel olur.

    Hatırlatma maksadıyla bizim aracın düğmesinden bahsedeyim. Düğme her iki yöne de artı ile tetikleme yapıyor. Benim ustadan dinlediğim kadarıyla hem modül aktifken düğme kullanılırsa sigorta atıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 99 .sayfadaki şemayı çalıştırabilen varsa seri olarak yapıp daha uygun fiyata yapabilirim.
    Şemada "white wire " isimli kablo merkezi kilit kablosu ise o şemaya göre o kablodan röleye gelen elektrik, röleden de oldugu gibi aynanın motor uçlarına akıyor ki ben bu şekılde o devre nasıl çalışıyor anlamış degilim. Ben kendi sistemimde merkezi kilitten gelen elektrigi tetik amaçlı kullanırken eger dogru anladıysam o şemada adam merkezi kilitten gelen elektrikle ayna motorunu beslemiş.Bunun dogru olmadıgını düşünüyorum.Bu şekilde kullanıldıgında merkezi kilit kablosuna ekstradan yük binecektir.Hondanın merkezi kilit sistemi belki motoru döndürmeye yetiyordur ama diger araçlarda merkezi kilit çıkışını bozabilir veya sigorta attırabilir.Eger buna ragmen bile çalışıyorsa ben olsam o araya mini bi röle daha koyup merkezi kilite binen yükü azaltırdım.
    Baskı devre çizimi ise bana göre olmamış.Çünkü baskı devre çiziminde kabloların takılması gereken noktalar yanyana olmalı ve oraya soket takılmalı.Ama şemada o white ucu bir köşede earth ucunu bi köşeye koymuş çok amatörce.
    Eger çalıştırıp kullanabilen varsa ben o devreyi mümkün oldugu kadar küçültürüm




  • quote:

    Orijinalden alıntı: AQustiC

    99 .sayfadaki şemayı çalıştırabilen varsa seri olarak yapıp daha uygun fiyata yapabilirim.
    Şemada "white wire " isimli kablo merkezi kilit kablosu ise o şemaya göre o kablodan röleye gelen elektrik, röleden de oldugu gibi aynanın motor uçlarına akıyor ki ben bu şekılde o devre nasıl çalışıyor anlamış degilim. Ben kendi sistemimde merkezi kilitten gelen elektrigi tetik amaçlı kullanırken eger dogru anladıysam o şemada adam merkezi kilitten gelen elektrikle ayna motorunu beslemiş.Bunun dogru olmadıgını düşünüyorum.Bu şekilde kullanıldıgında merkezi kilit kablosuna ekstradan yük binecektir.Hondanın merkezi kilit sistemi belki motoru döndürmeye yetiyordur ama diger araçlarda merkezi kilit çıkışını bozabilir veya sigorta attırabilir.Eger buna ragmen bile çalışıyorsa ben olsam o araya mini bi röle daha koyup merkezi kilite binen yükü azaltırdım.
    Baskı devre çizimi ise bana göre olmamış.Çünkü baskı devre çiziminde kabloların takılması gereken noktalar yanyana olmalı ve oraya soket takılmalı.Ama şemada o white ucu bir köşede earth ucunu bi köşeye koymuş çok amatörce.
    Eger çalıştırıp kullanabilen varsa ben o devreyi mümkün oldugu kadar küçültürüm

    selamlar white wire olan yer daimi 12 volt kablosu, araç kapısının merkezi kilit olanı ise light green idi yanlış hatırlamıyorsam, o açıdan bakıp devrede bir sıkıntı varmı yada önerebileceğin birşey varmı bu devre hakkında ?
    ben takmayı denedim fakat ya kabloları tutturamadım yada devrede bir sıkıntı oluştu ve sigorta attı bu hafta sonu deneme şansım olursa tekrar deneyeceğim çalışırsa dönüş yaparım

    hatta modülün konusu şu linkte, istersen açıklamaları okuyabilirsin orda hangi kablo ne iş yapıyor anlatmış devreyi tasarlayan kişi

    http://www.civinfo.com/forum/how/9735-how-switch-power-mirrors-central-locking.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eCCo -- 4 Aralık 2013; 10:14:07 >




  • Elimdeki bilgisayar çok yavaş oldugu için çok geç açılıyor sayfalar.
    Akşam verdiginiz linki inceleyip dönüş yapcam..
    Unutmadan söyleyim.Sizin yaptıgınız açıklama ve 99.sayfadaki şemaya göre o devre(eger problemsiz çalışıyorsa) sadece kumanda ile aynaları katlıyor.Kumanda ile aynaları açmıyor.Alcaksanız bence buna dikkat edin.
    Eğer sizin istediginiz sadece kumanda ile kilitlendiginde aynalar kapansın .kapılar kumanda ile açıldıgında aynalar açılmasa da olur derseniz iş biraz daha kolaylaşıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AQustiC

    Elimdeki bilgisayar çok yavaş oldugu için çok geç açılıyor sayfalar.
    Akşam verdiginiz linki inceleyip dönüş yapcam..
    Unutmadan söyleyim.Sizin yaptıgınız açıklama ve 99.sayfadaki şemaya göre o devre(eger problemsiz çalışıyorsa) sadece kumanda ile aynaları katlıyor.Kumanda ile aynaları açmıyor.Alcaksanız bence buna dikkat edin.
    Eğer sizin istediginiz sadece kumanda ile kilitlendiginde aynalar kapansın .kapılar kumanda ile açıldıgında aynalar açılmasa da olur derseniz iş biraz daha kolaylaşıyor.


    Yok kapalı aynaları açıyor kilit açılınca,
    zaten civic in kendi tuşu da röle gibi çalışıyor yanlış anlamadıysam, sadece orj tuş üzerinde kontak kapalıyken elektrik olmuyor, bu devrede elektrik sürekli beyaz kablodan sağlanıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eCCo -- 4 Aralık 2013; 11:39:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Türker_

    quote:

    Orijinalden alıntı: carmentality

    Senin lastik ölçülerinle aynı biraz daha dişli, sanmıyorum değsin. Fakat kış için karlı çamurlu yerlere girceksen o yaylarla kesinlikle düşünme , yayları kış için orjinallerini taktır.

    benimki de soru, type-s 3 ay Ankara'da yatacak nasıl olsa.. 3 ay sonra normal lastik alsam daha mantıklı olur sanki.. gitmeden görüşürüz dimi Şeref abi

    Görüşürüz mutlaka,

    Benim rolanti sıkıntımı , Edirne Koşkdere honda , sorunsuz halletti.

    Bu arada ;

    Cadde22 Hakan ustanın dükkanda yaptığımız meguirs uygulamadan sonraki fotoları paylaşayım.








  • carmentality maşallah yanıyor araba pırıl pırıl
    ama boya korumanın ömrü hiç uzun değil bilgin olsun.

    ben en uygun mevsimde (mayıs ayı) yaptırmıştım meguıarsta ama 15 gün bile dayanmadı.
    verilen dayanıklılık vaadleri fos çıktı
    kuş pisliğinde bile hiçbir faydasını görmemiştim, ondan bile koruyamadı.

    o yüzden kendi polisaj makinemi aldım, kendi işimi kendim görüyorum artık..

    * * *

    Önceki sayfada bir arkadaş hazırcılık yapmış.
    İlk sayfa güncellendi, kibarca söylüyorsun; "ilk sayfayı okuyun orada yazıyor" diye..
    Adam onu da istemiyor, trip yapıyor :)

    Armut pişçek, ağza düşçek.. olay o yani.. şimdi okuyup ta gözleri neden yorulsun arkadaşın!
    bizim ellerimiz yorulsun, daha makul

    * * *

    Havalar soğuyunca benim 1.4ün de süspansiyonlar biraz sertleşti.
    Tabii 4 mevsim lastiklerin soğuğa karşı tepkisi en önemli unsur..

    Yedekte 2 tane kış lastiğim var, önlere onları taksam diye düşünmekteyim.

    Bu arada ilk fırsatta arabalarınızın içini mis gibi kokutacak bir paylaşım yapıcam arkadaşlar




  • quote:

    Orijinalden alıntı: carmentality

    quote:

    Orijinalden alıntı: Türker_

    quote:

    Orijinalden alıntı: carmentality

    Senin lastik ölçülerinle aynı biraz daha dişli, sanmıyorum değsin. Fakat kış için karlı çamurlu yerlere girceksen o yaylarla kesinlikle düşünme , yayları kış için orjinallerini taktır.

    benimki de soru, type-s 3 ay Ankara'da yatacak nasıl olsa.. 3 ay sonra normal lastik alsam daha mantıklı olur sanki.. gitmeden görüşürüz dimi Şeref abi

    Görüşürüz mutlaka,

    Benim rolanti sıkıntımı , Edirne Koşkdere honda , sorunsuz halletti.

    Bu arada ;

    Cadde22 Hakan ustanın dükkanda yaptığımız meguirs uygulamadan sonraki fotoları paylaşayım.






    dönünce aynısından istiyorum valla gözüm kalır




  • carmentality kardeşim maşallaaah yanıyor araba ne bu parlaklık yansmadan araba gözükmemiş...
    Hayırlı olsun...


    Belki veda günüdür...
  • Meguiars NXT yapınca benim araçta böyle parlıyor elinize kolunuza sağlık çok güzel olmuş, ama 2 köpüklü yıkamada cila akıp gidiyor, özel şampuan+süngerle yıkamaya ne yer var ne vakit var, gözümü nasiol nano cilaya diktim araştırmaktayım veya radiant wax üstüne fk1000p atacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: carmentality

    quote:

    Orijinalden alıntı: Türker_

    quote:

    Orijinalden alıntı: carmentality

    Senin lastik ölçülerinle aynı biraz daha dişli, sanmıyorum değsin. Fakat kış için karlı çamurlu yerlere girceksen o yaylarla kesinlikle düşünme , yayları kış için orjinallerini taktır.

    benimki de soru, type-s 3 ay Ankara'da yatacak nasıl olsa.. 3 ay sonra normal lastik alsam daha mantıklı olur sanki.. gitmeden görüşürüz dimi Şeref abi

    Görüşürüz mutlaka,

    Benim rolanti sıkıntımı , Edirne Koşkdere honda , sorunsuz halletti.

    Bu arada ;

    Cadde22 Hakan ustanın dükkanda yaptığımız meguirs uygulamadan sonraki fotoları paylaşayım.






    rolantideki sıkıntı neyden kaynaklanıyormuş dostum _? herhangi bir bilgi verdilermi servisden __?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: eCCo

    quote:

    Orijinalden alıntı: carmentality

    quote:

    Orijinalden alıntı: Türker_

    quote:

    Orijinalden alıntı: carmentality

    Senin lastik ölçülerinle aynı biraz daha dişli, sanmıyorum değsin. Fakat kış için karlı çamurlu yerlere girceksen o yaylarla kesinlikle düşünme , yayları kış için orjinallerini taktır.

    benimki de soru, type-s 3 ay Ankara'da yatacak nasıl olsa.. 3 ay sonra normal lastik alsam daha mantıklı olur sanki.. gitmeden görüşürüz dimi Şeref abi

    Görüşürüz mutlaka,

    Benim rolanti sıkıntımı , Edirne Koşkdere honda , sorunsuz halletti.

    Bu arada ;

    Cadde22 Hakan ustanın dükkanda yaptığımız meguirs uygulamadan sonraki fotoları paylaşayım.






    rolantideki sıkıntı neyden kaynaklanıyormuş dostum _? herhangi bir bilgi verdilermi servisden __?

    Mustafa kemal, ismail hakkı, faruk Teşekürler,

    Boya bayağı kötüydü , işlem 6 saatimizi aldı M105-M205-M21 kullandık
    Araçta boya değişen yok , ciladan sonra hayıflandım keşke kaput ve çamurluklar boyalı olsa diye
    taş vurukları nedeniyle beneklerim fazla , rahatsız etti beni ,
    Keyfi boyatanları şimdi anlıyorum. Şimdilik bi işlem yaptırmıcam.

    eCCo , yapılan işlem şu idi . LPG ustama gittiğimde hava filtresini çıkarıp takmıştı .
    Honda yetkili servis 'te Eğitim için merkezden gelen Usta ilgilendi benim araç ile ,

    Boğaz kelebeğine giden kısmı , sanayii ustası kirli gördü herhalde , kafasına göre temizledi.
    Sıkıntı bu , orda kapağın tam kapanmasını sağlayan silikon vari bi madde varmış onuda temizlemiş.
    Servis Boğaz kelebeğinin ordaki madde yi sıkmışlar ve ecu sıfırlanıp , adaptasyon yapmışlar.

    Şimdi canavar gibi oldu . Edirne sanayisinde hiç bir usta bunu anlayıp yapamazdı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carmentality -- 4 Aralık 2013; 15:37:46 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: carmentality

    quote:

    Orijinalden alıntı: eCCo

    quote:

    Orijinalden alıntı: carmentality

    quote:

    Orijinalden alıntı: Türker_

    quote:

    Orijinalden alıntı: carmentality

    Senin lastik ölçülerinle aynı biraz daha dişli, sanmıyorum değsin. Fakat kış için karlı çamurlu yerlere girceksen o yaylarla kesinlikle düşünme , yayları kış için orjinallerini taktır.

    benimki de soru, type-s 3 ay Ankara'da yatacak nasıl olsa.. 3 ay sonra normal lastik alsam daha mantıklı olur sanki.. gitmeden görüşürüz dimi Şeref abi

    Görüşürüz mutlaka,

    Benim rolanti sıkıntımı , Edirne Koşkdere honda , sorunsuz halletti.

    Bu arada ;

    Cadde22 Hakan ustanın dükkanda yaptığımız meguirs uygulamadan sonraki fotoları paylaşayım.






    rolantideki sıkıntı neyden kaynaklanıyormuş dostum _? herhangi bir bilgi verdilermi servisden __?

    Mustafa kemal, ismail hakkı, faruk Teşekürler,

    Boya bayağı kötüydü , işlem 6 saatimizi aldı M105-M205-M21 kullandık
    Araçta boya değişen yok , ciladan sonra hayıflandım keşke kaput ve çamurluklar boyalı olsa diye
    taş vurukları nedeniyle beneklerim fazla , rahatsız etti beni ,
    Keyfi boyatanları şimdi anlıyorum. Şimdilik bi işlem yaptırmıcam.

    eCCo , yapılan işlem şu idi . LPG ustama gittiğimde hava filtresini çıkarıp takmıştı .
    Honda yetkili servis 'te Eğitim için merkezden gelen Usta ilgilendi benim araç ile ,

    Boğaz kelebeğine giden kısmı , sanayii ustası kirli gördü herhalde , kafasına göre temizledi.
    Sıkıntı bu , orda kapağın tam kapanmasını sağlayan silikon vari bi madde varmış onuda temizlemiş.
    Servis Boğaz kelebeğinin ordaki madde yi sıkmışlar ve ecu sıfırlanıp , adaptasyon yapmışlar.

    Şimdi canavar gibi oldu . Edirne sanayisinde hiç bir usta bunu anlayıp yapamazdı.

    araç harika olmuş. o beneklerden ben de müzdaribim de tek ben değilmişim kafasına takan demekki. bende de var ancak nazarlık niyetine bırakıyorum. hem işi uzun bir işlem. o yüzden bulaşmadım şimdilik.




  • Bir aksilik çıkmaz ise 22 sindeki buluşmaya , Araç kaplama işi yapan hakan usta ile gelcem .

    Onun fikri , Kaputu çamurlukları Aracın renginde olan cast ürünü var , kaplayalım diyor.

    Buluşmada kaplancak ürünü getirip sizlerden de fikir alırım.
  • bu arada buluşma olayı açılmışken yer mekan tespiti de yapalım. kişi sayısı üç aşağı beş yukarı 10 15 gibi görünüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: carmentality

    Bir aksilik çıkmaz ise 22 sindeki buluşmaya , Araç kaplama işi yapan hakan usta ile gelcem .

    Onun fikri , Kaputu çamurlukları Aracın renginde olan cast ürünü var , kaplayalım diyor.

    Buluşmada kaplancak ürünü getirip sizlerden de fikir alırım.

    hiç mi için sızlamayacak bensiz gidince buluşmalara :D
  • carmentality kullanıcısına yanıt
    sorunun çözülmesine sevindim güle güle kazasız belasız sürüşler diliyorum
  • 
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.