Şimdi Ara

Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
25
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • '' 
     
    Geçtiğimiz günlerde Sony kanadında yaşanan gelişmeler oyuncuları bir hayli öfkelendirdi ve şimdi ise diğer bir PlayStation oyunu için yeni açıklamalarda bulunuldu. Bildiğiniz üzere Helldivers 2 için PlayStation Network zorunluluğu getirilecekti ancak oyuncuların eleştirileri nedeniyle bu hamleden vazgeçildi. Şimdi ise Ghost of Tsushima için de bu zorunluluğun olmayacağı doğrulandı.
     
    Oyunun tek oyunculu modunda PSN zorunluluğu bulunmuyor
     
    '' 
     
    Ghost of Tsushima stüdyosu Sucker Punch yayınlanacak olan Steam sürümünde herhangi bir PSN zorunluluğunun olmayacağını açıkladı. Oyunun tek oyunculu kısmında bu ifadeler vurgulansa da çevrimiçi çok oyunculu modu olan Legends’da bir hesap açmanız gerekiyor.
     
    Beklenen PC sürümlerinden biri olan Ghost of Tsushima: Director's Cut 16 Mayıs tarihinde oyuncuların karşısına çıkacak. Açık dünyada samuray tarzı savaşları girebileceğimiz bu yapım ilk etapta PlayStation konsoluna çıkışını gerçekleştirdi. Şimdi ise PC platformunda yer almaya hazırlanıyor.
     
     








  • Bu açıklamalr yeni değil helldivers 2 den sonra buna da böyle yaptılar gibi bir olay yok yani baştan beri böyleydi. Online için psn gerekli dendi ilk duyurulurduğunda sadece açıklama tekrar edildi o olaydan sonra bundan sonra pc de olan online sony oyunları psn ister zaten concord gibi gelecek mp oyunlar ister helldivers 2 de de demişlerdi sonradan gelecek diye ama fanboylae ağladı oyun hypeı bir tık sönsün onda da zorunlu olur adanlar bunun için sistem yaptı pc de ki online için psn overlayı getirdi kullanacaklar tabii ki online olanlarda
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Bu açıklamalr yeni değil helldivers 2 den sonra buna da böyle yaptılar gibi bir olay yok yani baştan beri böyleydi. Online için psn gerekli dendi ilk duyurulurduğunda sadece açıklama tekrar edildi o olaydan sonra bundan sonra pc de olan online sony oyunları psn ister zaten concord gibi gelecek mp oyunlar ister helldivers 2 de de demişlerdi sonradan gelecek diye ama fanboylae ağladı oyun hypeı bir tık sönsün onda da zorunlu olur adanlar bunun için sistem yaptı pc de ki online için psn overlayı getirdi kullanacaklar tabii ki online olanlarda


    Grammar has left the chat.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Curtius -- 8 Mayıs 2024; 13:19:49 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.