Şimdi Ara

Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
33
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • '' 
     
    Nintendo Başkanı Shuntaro Furukawa yeni açıklamalarda bulunarak Switch konsolunun bir sonraki sürümü hakkında detaylar verdi. Ortaya çıkan bilgilere göre yeni konsol 31 Mart 2025'ten önce resmi olarak duyurulacak.
     
    Switch 2, 2025 yolcusu
     
    '' 
     
    Bildiğiniz üzere Haziran ayı içerisinde bir Nintendo Direct etkinliği düzenlenecek. Ancak bu etkinlik 2024'ün ikinci yarısında çıkacak olan Switch oyunlarına odaklanacak ve herhangi bir şekilde Switch 2'den bilgiler içermeyecek.
     
    Furukawa yaptığı açıklama içerisinde ek olarak şunları söylüyor: “Ben [Shuntaro] Furukawa, Nintendo başkanıyım. Bu mali yıl içinde Switch 2 konsolu hakkında yeni bir duyuru yapacağız. Mart 2015 yılında duyurduğumuz Switch’in üzerinden 9 yıldan fazla bir süre geçti. Yeni konsol için oldukça heyecanlıyız.
     
    Öte yandan Nintendo şirketi Switch konsolunun dünya çapında 141 milyondan fazla sattığını duyurdu. Bu satış sayısı 31 Mart 2024 tarihine kadar olan süreci kapsıyor.







  • Efsane gelecek efsane , Steam deck vs vs fasa fiso olacak Switch yanında!!!
  • grafikler ps1 den ps2 ye geçmiş nintendo ofisinden sızdırma
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    grafikler ps1 den ps2 ye geçmiş nintendo ofisinden sızdırma


    Onu sen doğmadan önce halletmişlerdi kardeşim biraz geç kalmışsın.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Merakla bekliyorum.Nintendo Switch 2 yle Nintendoya geçiş yapmaya hazırım.Nintendo Oyunda eğlence vaad ediyor.Şimdiki oyunlardan inanılmaz sıkıldım artık.Hiçbirşey zevk vermiyor Baldurs Gate 3 le Elden Ring hariç.Kim nederse desin Nintendonun Oyuncular için bir firma adamlar bunu her çıkardığı Oyunda %100 kanıtlıyor.Warner bros gibi firmalar iyice biz artık Online oyun yapacaz dedikce iyice soğdum.Nintendo Oyun dünyasının son kalesi heralde bundan sonra ne Ms dan nede Sony den bir cacık olmuyacak bence.Sony de iyice çöpleşecek adamlar bunun sinyalini verdi Spiderman 2 den zarar ettik dediler.Bu nedemek iyice kısıcaklar bütçeleri.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 8 Mayıs 2024; 10:29:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.