Şimdi Ara

Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
14
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • '' 
     
    Taktiksel unsurların bir hayli ön planda olduğu ve uzay temasıyla beraber yer alabileceğimiz yapımda gerçek zamanlı strateji unsurları bulunuyor ve bu unsurlarla beraber de en iyi deneyimi elde etmeye hazırlanıyoruz. Serinin yeni oyunuyla beraber yer alabileceğimiz yapımda bilim kurgu temasıyla beraber gerçek zamanlı strateji deneyimine adım atmaya hazırlanıyor ve ödüllü hikaye içeriği ile de buradaki yerimizi almayı bekliyoruz.
     
    Geliştirici ekibin belirttiğine göre göz kamaştırıcı grafiklerin, 3 boyutlu uzaylı filolarının ve daha fazla Galaksi savaşlarının yer aldığı yapımda elimizden geleni yapmaya koyuluyor ve her bir oyuncu burada farklı bir deneyim elde etmeye hazırlanıyor. Taktiksel sistemlerle ve gerçek zamanlı unsurlarla yer alabileceğimiz yapımda bir yandan uzay içerisinde diğer filolara karşı mücadele ederken diğer taraftan kendi uzay gemimizi geliştirebiliyor, daha fazla özelleştirme sistemleri ile beraber karşılaşabiliyor ve elimizden geleni burada yapmaya koyularak galaktik ölçekte kontrolü ele geçirmeye çalışıyoruz.
     
    Stratejik özgürlüklerin bir hayli ön planda olduğu ve megalitler olarak adlandırılan devasa uzay harabeleri de adım atabileceğimiz yapımda savaş alanı gerçekten de daha fazla gelişmişlik gösteriyor ve kendimizi burada daha fazla geliştirebiliyoruz. Düşmanlarımızı zekice tuzağa çekebileceğimiz ve kendi stratejilerimizi ortaya dökebileceğimizi yapımda uygarlığın parçalarını kullanabiliyor, özelleştirme sistemleri ile beraber ön plana çıkabiliyor ve kalelere, farklı bölgelere, uzay kısımlarına ve daha fazlasına doğru erişim sağlayabiliyoruz. İşte bu noktada farklı kaynaklar elde edebiliyor ve kendi kaynaklarımızla beraber buradaki yerimizi almaya hazırlanıyoruz.
     
     
     
    Stratejik özgürlük sistemi ile beraber ilerleyebildiğimiz yapımda elbette farklı bölgelere doğru geçiş yapabilir ve her bölgenin burada farklı şekillerde zorlukları bulunuyor. Uzay teması ile beraber kaleleri doğru akışkan yapabilir, mücadeleler edebilir, zekice tuzağa düşürmek için hem kendimizi hem de filomuzu kullanabiliyor, güçlü düşmanlardan gizlenmek için farklı şekillerde parçalar kullanabiliyor, kaleler gibi tehditkar unsurlarla beraber elbette buradaki yerimizi almaya hazırlanıyoruz. Bunun dışında ortaya çıkan düşman kaleleri üzerinde birçok taharatle beraber bizlere savaş açmaya hazır durumda bekliyor ve saldırı emrimizle beraber de biz de kendi saldırılarımızı gerçekleştirebiliyoruz.
     
    Oyun içerisinde devasa bir saldırı gemisi biz bulunuyor ve düşman hatlarını derinlemesine yarmak için bu gemimizi kullanmak durumunda kalıyoruz. Siperlere doğru ilerleyebileceğimiz, buraları ateşleyebileceğimiz ve aynı zamanda her şeyin bizim kontrolümüzde olduğu bu yapımda diğer taraftan dinamik unsurların olduğunu aktarabiliyoruz. Dinamik unsurlar arasında parçacık fırtınaları, asteroid yağmurları ve daha fazlası yer alıyor. Bunlarla beraber de hem hava koşullarından etkilenebiliyor hem de daha fazla derin detay ile beraber oyundaki yerimizi almaya hazırlanıyoruz.
     
    Her bölge içerisinde farklı şekillerde bizlere sınayacak ve aynı zamanda zorluklarla beraber mücadele edebileceğimizi yapımda elimizden geldiğince kadim bir uygarlığı ortaya çıkarmaya çalışıyor, bu uygarlığın içerisinde yer alan parçaları bir araya getirmeye başlıyor ve arka plandaki hikayeyi ilerletmek için çeşitli görevleri adım atmak durumunda kalıyoruz. Bu görevler ilk etapta kolay ve daha sonrasında ise zorlu bir yapıyı bünyesinde barındırıyor ve istediğimiz şekilde o yönde ilerlemek durumunda kalıyoruz.
    Geniş kapsamlı yapıda arka planda yer alan hikaye hem ara sahnelerle hem de karakterler arası diyaloglarla beraber bize aktarılıyor. Bu hikaye ile beraber istediğimiz şekilde yer alabiliyor, balistik görüşlerle beraber kendimize ait bir görüş hattı oluşturabiliyor, yandan kuşatmalara doğru geçiş yapabilir veya yukarıdan da oradan saldırımızı gerçekleştirebiliyoruz. Tamamen simüle edilmiş balistik sistemleri ile beraber gerçekçi bir yapıyla karşılaşabileceğimiz yapımda atacağımız her bir merminin elbette yansımasını da oradan görebiliyor ve fizik tabanlı sistemlerin burada olduğunu aktarabiliyoruz.
     
    Steam sayfasının açık olduğuna da söyleyelim.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.