Şimdi Ara

GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar: Kutaycem
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
12
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  ''
     
    2K, The Gearbox Entertainment Company, Private Division ve Rockstar Games'in ana şirketi Take-Two Interactive Software yeni bir işten çıkarma hamlesine başvuruyor. Açıklanan detaylara göre şirket iş gücünün yaklaşık %5'ini yani 600 çalışanını işten çıkaracağını aktarıyor.
     
    Bazı projeler de iptal edilecek
     
    '' 
     
    Maliyet azaltma programının bir parçası olarak çıkarılmaya hazırlanan kişiler ile beraber toplamda 200 milyon dolara varan masraftan kaçınmak isteniyor. Çıkarılacak personellerin yanı sıra aynı zamanda şu anda geliştirilme aşamasında bulunan birkaç projenin de iptal edileceği belirtiliyor. Hangi projelerin iptal edileceği bilinmiyor.
     
    Take-Two Interactive Software tarafından açıklanan detaylara göre gerçekleştirilecek olan işten çıkarma hamlesi, 165 milyon dolardan fazla yıllık tasarruf sağlayacak. İptal edilen projeler toplam masrafların 140 milyon dolarını oluşturacak. Diğer taraftan kıdem tazminatı ve çalışanlara ait maliyetlerin 35 milyon dolara kadar ulaşması bekleniyor. Take-Two ayrıca bazı ofis alanlarını da azaltacağını bildiriyor.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.