Şimdi Ara

Looter Shooter Oyunu ROBOBEAT 16 Mayıs'ta Çıkacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
4
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • '' 
     
    Hızlı aksiyon nişancı oyunlarından hoşlanıyor musunuz? Sorunun cevabı evet ise, bu yapım tam size göre diyebiliriz. Bilim kurgu teması ile beraber ön plana çıkan ve aynı zamanda ritim tabanlı nişancı deneyimini bizlere sunan bu yapımda farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor, bu bölgeleri keşfedebiliyor, avcı olarak ilerlediğimiz esnada farklı kaynakların sahibi olabiliyor ve elimizdeki silahı sürekli olarak ateşleyerek düşmanların üstesinden gelmeye çalışıyoruz.
     
    Elimizdeki silahı sürekli olarak silahın tetiğinde tutarak ödül avcılığı yaptığımız esnada yakalama görevlerini adım atabiliyor, istediğimiz şekilde robot ordularını patlatmaya hazırlanıyor ve hedefimizin izini burada sürmek durumunda kalıyoruz. Olaylar sadece bunlarla sınırlı kalmıyor, aynı zamanda karakterimizin gerçekten de ilgi çekici yetenekleri bulunuyor ve oldukça seri olduğunu söyleyebiliyoruz. Nitekim oyunda duvardan koşabiliyor, sağa sola doğru kayabiliyor, düşmanların yanından kayarak onların saldırılarına karşı gelebilir ve aynı zamanda tempoya ayak uydurabileceğiniz bir mekaniğin bize sunulduğunu aktarabiliyoruz.
     
    Tempo eşliğinde ateş edebildiğimiz, kayabildiğimiz ve düşmanların üzerinden geçebildiğimiz bu yapımda yapabileceklerimiz oldukça değişkenlik gösterebiliyor. Oyun içerisinde ilerlediğimiz esnada elbette robot ordularını yukarıda bahsettiğimiz gibi patlatabiliyor, onların nasıl patladığını oyunda daha net bir şekilde görebiliyor, istediğimiz şekilde ve istediğimiz yerden ateş edebiliyor ve hedefimizin izini sürmek durumunda kalabiliyoruz. Oyunun özü aslında bu anlattıklarımızdan ibaret ve tüm bu oyun deneyimleri görebiliyoruz. Ancak daha eğlenceli bir deneyimle beraber de oyundaki yerimizi almaya hazırlanıyoruz.
     
     
     
    Tetik parmağımızı sürekli olarak kullanabildiğimiz ve aynı zamanda yakalama görevleri ile beraber ödül avcılığı yapabildiğimiz oyunda Ace adındaki bir karakterin rolünü üstleniyoruz. Bu oyunda yukarıda bahsettiğimiz gibi sağdan soldan hızlı bir şekilde koşabiliyor, duvarlardan yürüyebiliyor ve daha fazlasını gerçekleştirebiliyoruz. Hedefimiz olan robotu ortadan kaldırmak istediğimiz bu yapımda elbette son robota ulaşmak için burada büyük bir mücadele vermeye hazırlanıyor ve ünlü bir ödül avcısı olarak oyundaki yerimizi almaya hazırlanıyoruz.
     
    Bilim kurgu temasının bize buram buram aktarıldığı yapımda hedefimizi bulmak için farklı bölgelere doğru ilerlemeye çalışıyor ve bu bölgelerin her birinde farklı robotların ve zorlukların olduğunu aktarabiliyoruz. Dolayısıyla bu tarz oyunlarda her bir oyuncu farklı bir deneyim elde edebiliyor, çünkü bu deneyiminizi özelleştirip kişiselleştirebileceğiniz bir yapının burada olduğunu aktarabiliyoruz. Oyun içerisinde ilerlediğinizde eşyada farklı şeylerde kombolar gerçekleştirebiliyor, silahınızı farklı şekillerde ateşleyebiliyor ve daha farklı yollarla beraber taktiklerinizi ve stratejilerinizi belirleyebiliyorsunuz.
     
    Bu strateji ile beraber ustalaşmak durumunda kalıyor ve hem sağdan soldan hızlı bir şekilde kayabiliyor, duvarlardan hızlı bir şekilde koşabiliyor ve tavşan gibi elbette düşmanların üzerinden ve daha fazla nesnenin üzerinden atlayabiliyorsunuz, ölene kadar dans etmeye hazırlanabileceğiniz ve sürekli olarak hayatta kalmaya çalışabileceğiniz bu yapımda ritim aslında burada oldukça ön plana çıkmaya hazırlanıyor. Oyunda arka planda bir ritim üzerine çeşitli mekanikler sergileniyor. Biz de bu ritimler üzerinde usta olmak için elimizden geleni yapmaya koyuluyor ve yaptığımız hamlelerin bir karşılığını burada da oradan görebiliyoruz. Dolayısıyla canlı bir dünyanın olduğundan da bahsetmemiz mümkün diyebiliriz.
     
    Hızlı bir şekilde koşabileceğimiz ve reflekslerimizi kullanabileceğimiz yapımda aslında diğer taraftan bir sinematik hikaye anlatımı bizlere sunuyor. Arka planda anlatılan hikaye hem ara sahnelerle hem de karakterler arası diyaloglarla beraber bizlere aktarılıyor. Ritmimize göre nişanı alabileceğimizi, oyun tarzımıza uygun ritimleri otomatik olarak oluşturmak için kendi parçamızı yükleyebileceğimiz bu yapımda aynı zamanda bu parçaları kırpabiliyor, oyun içi kısmında düzenleyebiliyor ve edit programı ile beraber bu ritimleri oluşturabiliyoruz. Aslında bu kapsamda geliştirici ekip bizlere güzel bir özgürlük sunuyor.
     
    Steam sayfası açık durumda ve dilerseniz Steam sayfası üzerinden istek listenize ekleyebilir ve çıkış yaptığı gün bir bildirim alabilirsiniz. Bu tarz oyunları istek listenize eklediğiniz anda elbette ilerleyen süreçte unutabiliyor ancak mail adresinize gelen bir bildirimle beraber oyundan haberdar olabiliyorsunuz. Dolayısıyla bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız listenize eklemenize fayda var.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.