Şimdi Ara

Gemi Yönetim Oyunu Ships At Sea Erken Erişim Olarak Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
9
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • '' 
     
    Sular üzerinde gezinmek ve keşif unsurlarından hoşlanıyorsanız bu oyun tam size göre diyebiliriz. Çok çeşitli denizlerde gezinebileceğiniz ve çeşitli heyecanlar yaşayabileceğiniz bu yapım, tek oyunculu ve eşli oyun modlarıyla güzel bir deneyim sunmak istiyor. Oyunda Norveç Adaları'nda bulunan açık dünyada gezip tozabiliyor ve istediğimiz şekilde etrafı keşfedebiliyoruz. Keşif unsurlarının bir hayli ön planda olduğu ve istediğimiz şekilde dilediğimiz gibi gezebildiğimiz yapım, bizlere manzaralarla ve atmosferlerle beraber güzel bir deneyim sunmayı hedefliyor.
     
    Oyunda kargo taşımacılığı yapabilir, ticari balıkçılık görevlerini üstlenebilir, okyanusun elimizin altında olduğunu görebilir ve daha fazlasını gerçekleştirebiliriz. Altımızdaki gemilerle ve diğer teknelerle beraber istediğimiz gibi görevlere atılabilir, bu görevleri yerine getirerek daha gelişmiş teknelerle yol alabilir ve daha fazlasını bu oyunda görebiliriz. Oyun içerisinde oldukça popüler olan çeşitli modlar bulunuyor. Bu modlarla beraber nasıl yer alabileceğin tamamen sana kalmış durumda.
     
    İstediğiniz şekilde tek oyunculu mod içerisine geçiş yaparak kariyer modunu burada deneyimleyebilir veya diğer taraftan çok oyunculu modlarla beraber diğer oyuncularla farklı etkinliklere katılabilir ve burada eğlencenin dibine vurabilirsiniz. Bir yandan rahatlatıcı bir deneyimle beraber sunulmak istenen yapımda diğer yandan okyanusun zevkini çıkarabilir ve balıkçılık maceranızı burada başlatabilirsiniz.
     
     
     
    Oyunu geliştiren ekip, daha önce farklı şekillerde balıkçılık deneyimini bizlere sunan stüdyodan geliyor. Yepyeni bir oyun olarak karşımıza çıkmayı hedefleyen bu yapım, suları ayağımızın altına getiriyor. Bunun dışında hayranların beğenisini kazanan serilerle beraber karşımıza çıkan bu yapım, eğer stüdyonun daha önceki oyunlarını oynadıysanız, size tanıdık özelliklerle beraber gelebiliyor. Yeni nesil bir gemi simülasyonu olarak deneyimleyebileceğimiz ve gerçekten de üst düzey bir yapı ile karşılaşabileceğimiz bu oyun hamlelerimize göre değişkenlik gösteren unsurlarla geliyor.
     
    Geliştirici ekip burada hayran kitlesinin oldukça fazla olduğunu ve bu hayran kitlesine en iyi oyun deneyimini sunmak için ellerinden geleni yapmaya koyulduklarını aktarıyor. Tutkulu hayran kitlesine en çok istedikleri özellikleri sunmayı hedefleyen geliştirici ekip, kargo gemileriyle ön plana çıkan bir yapıyı bünyesinde barındırarak bir oyunu bizlere sunmak istiyor. Arkadaşlarımızla beraber etkileşime geçebileceğimiz bir Norveç Denizi içerisinde istediğimizi gerçekleştirebiliyoruz. Burada açık dünya içerisinde gezip tozabiliyor, buraları keşfedebiliyor, hizmet verebiliyor, kargo gemileriyle beraber burada kargoculuk yapabilir ve ticari balıkçılık kariyerimize burada başlayabiliriz.
     
    Elbette balıkçılık yapmak burada oldukça zorlu bir yapıyı da bünyesinde barındırıyor. Çünkü burada sadece biz balıkçılık yapmıyor, aynı zamanda diğer ticari gemilerin de burada balıkçılık yaptığını aktarabiliyoruz. Dolayısıyla burada yer aldığımız süre boyunca en iyi balıkları bizim toplamamız ve bu sayede daha fazla balıkla beraber kazancımıza kazanç katmamız gerekiyor. Bu şekilde oyunda güzel bir deneyim elde edilebiliyor ve deneyimlerimizi kendimize göre özelleştirip kişiselleştirebiliyoruz. Bu da oyunda yer alabileceğiniz güzel deneyimlerden bir tanesi diyebiliriz.
    Oyunu yukarıda bahsettiğimiz gibi hem tek oyunculu hem de çok oyunculu bir şekilde oynayabiliyor, arkadaşlarımızla beraber etkileşime girebiliyor ve dünya çapındaki oyuncularla bağlantı kurabileceğimiz bir yapı ile ilerleyebiliyoruz. Geliştirici ekibin belirttiğine göre oyunda yeni oynanış özellikleri bulunuyor ve bu oynanış özellikleri ile beraber son derece ayrıntılı bir balıkçılık deneyimine adım atabiliyoruz. Bunun dışında balıkları tutmak için elbette büyük ağlar kullanabilir, oltalar atabilir ve daha fazlasını gerçekleştirebiliriz. Ek olarak burada hizmet ve kargo görevlerine de adım atabilir ve bu sayede hem kendi kazancımızı yukarılara çıkarabiliriz.

    Geliştirici ekip, Nvidia ekibi ile beraber işbirliği yaptığını ve bu işbirliği kapsamında yeni bir su sistemi üzerinde çalıştıklarını açıklıyor. Bu su sistemi ile beraber elbette daha gerçekçi bir yapıyı bizlere sunmak istiyor ve biz de burada yer aldığımız süre boyunca en iyi deneyimi elde etmek için elimizden geleni yapmaya koyuluyoruz.
     
     Steam sayfası açık durumda ve dilerseniz Steam sayfası üzerinden istek listenize ekleyebilir ve çıkış yaptığı gün bir bildirim alabilirsiniz. Ek olarak, oyunun 9 Mayıs tarihinde erken erişim sürümü olarak çıkış yapacağını aktarabiliriz.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.