Şimdi Ara

FRONT MISSION 2 Resmi Remake Sürümüne Kavuşuyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
6
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Orijinal oyunun yayıncılığını üstlenen Forever Entertainment, FRONT MISSION 2: Remake sürümünün yakında oyunculara sunacağını aktardı. Açıklanan detaylara göre 30 Nisan tarihinde yeniden yapım sürümü PC platformunda yer bulacak.
     
    Remake sürüm iyileştirilmiş yükleme hızıyla geliyor
     
     
     
    FRONT MISSION 2: Remake sürümü için şu anda bulabileceğiniz ücretsiz bir demo sürümü bulunuyor. Bu sürüme Steam platformu üzerinden ulaşabilirsiniz ve böylece yeniden yapım detaylarına doğrudan bir göz atabilirsiniz. Aşina olmayanlar için FRONT MISSION 2, stratejik sıra tabanlı sistemi ve ilgi çekici özelleştirme seçenekleri ile ön plana çıkıyor. Aynı zamanda taktiksel ve rol yapma unsurlarını da içeriyor.
     
    Yeniden yapım sürümü içerisinde iyileştirilmiş yükleme hızı, yeni serbest kamera seçeneği, yeni renklendirme ve kamuflaj seçenekleri ve birçok yeni dil desteği yer almayı bekliyor. Ayrıca modern oyun içi efektlere ve yenilenmiş bir müzik deneyimine de bir bakış atabiliyorsunuz.
     
     
     

     
    Oyunda neler var?
     
    Daha önce çıkış yapmış olan orijinal sürümün üzerine yeniden yapım sürümü yolda diyebiliriz. Strateji ve sıra tabanlı taktik unsurları ile beraber ön plana çıkmaya hazırlanan bu yapımda robotların istila ettiği bir dünyada yer alıyor ve biz de burada bir robotu kontrol ediyoruz. Elbette burada bir robottan kastımız bir ekip tabanlı bir yapının olduğundan bahsedebiliyor ve istediğiniz şekilde ana hikaye boyunca aksiyon dolu bir taktik yapısı içerisinde ilerlemeye başlayabiliyorsunuz.
     
    Yoğun strateji ve derin ve kapsamlı simülasyon unsurları ile beraber yer aldığınız bu yapımda aynı zamanda rol yapma unsurlar da bir hayli ön plana çıkıyor ve robotlarla beraber burada büyük bir mücadele içerisine giriş yapabiliyorsunuz. Burada robotları istediğiniz şekilde kontrol edebiliyor, bu robotlarla beraber dilediğinizi gerçekleştirebilir ve elinizdeki robotların kıymetini burada bilmek durumunda kalıyorsunuz.
     
    Çünkü oyunda sıra tabanlı taktik savaşları olduğundan dolayı istediğiniz gibi burada öncelikle karşı rakip, daha sonrasında ise siz hamle yapıyor ve sıra sıra burada hamlenizi gerçekleştirmek durumunda kalıyorsunuz. Aynı zamanda çevre unsurlarını kendi lehinize kullanabildiğiniz ve diğer taraftan da taktik savaşları içerisinde en iyi hamleyi yapmaya çalıştığınızda yapacaklarınız oldukça önem arz eder ve sıra tabana taktik savaşları içerisinde de en iyi aksiyonu ve en iyi hamleyi bulmak durumunda kalıyorsunuz. Çünkü bir hakkınız olduğundan dolayı burada en iyi şekilde değerlendirmeniz gerekiyor.

    Oyunda yer aldığınız süre boyunca elbette çatışmaların bir hale ön planda olduğu ve arka planda ise bir hikayenin anlatıldığı aktarılıyor. Hikayeden kısaca bahsedecek olursak, ikinci Huffman muharebesinin üzerinden yaklaşık olarak 12 yıl geçmiş durumda ve burada yoksul bir halk bulunuyor. Savaşın sona ermesinden bu yana ciddi bir ekonomik gerileme yaşayan bu bölge içerisinde elbette biz de kendi hamlelerimizi yapmak durumunda kalıyor ve burada bulunan halkı ön plana çıkarmaya hazırlanıyoruz.
     
     Steam sayfası açık durumda ve dilerseniz Steam sayfası üzerinden istek listenize ekleyebilir ve çıkış yaptığı gün bir bildirim alabilirsiniz.
     
    Ek olarak, oyun 30 Nisan 2024 tarihinde çıkışını gerçekleştirecek ve şu anda ücretsiz olarak deneyebileceğiniz bir demo sürümü mevcut durumda. Yine bu demo sürümüne Steam sayfası üzerinden ulaşabilir ve demoyu indir butonuna tıklayarak doğrudan elde edebilirsiniz. Böylece oyuna kısa süreliğine deneyimleyebilirsiniz. Aynı zamanda demo sürümü sayesinde oyunu satın alıp almayacağınıza ve bekleyip beklemeyeceğinize de karar verebilirsiniz.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.