Şimdi Ara

Sony'nin Yeni Bir PlayStation Etkinliği Düzenleyeceği Bildirildi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
32
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • '' 
     
    Sony'nin önümüzdeki ay yeni bir PlayStation canlı yayın etkinliği düzenleyeceği bildiriliyor. Giant Bomb'dan Jeff Grubb tarafından bildirilene göre Mayıs ayında yeni bir etkinlik geliyor ve kaynaklardan elde edilen bilgiler bunu gösteriyor.
     
    Silent Hill 2 remake çıkış tarihi etkinlikte açıklanabilir
     
    '' 
     
    Konami tarafından oyunculara sunulacak Silent Hill 2 yeniden yapımının ESRB tarafından listelendiği haberinin ardından Grubb, oyunun çıkış tarihinin açıklanabileceği bir PlayStation etkinliğinin olacağını aktarıyor. Bu kapsamda şunları söylüyor: “Gelecek ay yani Mayıs ayında yeni bir PlayStation etkinliğinin düzenleneceğini duydum. Silent Hill 2 remake projesinin de çıkış tarihi bu etkinlikte açıklanabilir.
     
    Bildiğiniz üzere bir önceki PlayStation etkinliği 2023 yılının Mayıs ayında gerçekleştirildi. Bu etkinlik 1 saatten fazla sürdü ve 30'dan fazla oyunun yanı sıra aynı zamanda PlayStation portal tanıtımına da yer verildi. Yeni oyun duyuruları arasında Helldivers 2, Metal Gear Solid Delta: Snake Eater, Marathon yer alıyordu. Foamstars, Fairgame$ ve Concord da yer aldı.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.