Şimdi Ara

Abiotic Factor Çok Oyunculu Hayatta Kalma Deneyimi Sunuyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
7
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • '' 
     
    Birinci şahıs kamera bakış açısıyla yer aldığımız bu yapımda ürkütücü unsurlarla karşılaşabiliyoruz. Oyun boyunca çözmemiz gereken çeşitli sırlar ve gizemler var. Oyun başlangıcı itibarıyla bizi içine çeken bir yapıyı bünyesinde barındırıyor ve burada yapacaklarımız oldukça önem arz ediyor.
     
    Tek oyunculu veya çevrimiçi çok oyunculu bir şekilde oynayabileceğiniz oyun 1 ile 6 oyuncuya kadar destek sunuyor. Bu destekle beraber bir yandan hayatta kalmaya çalışırken diğer yandan ise ekibimizle beraber oyunda ilerlemeye başlıyoruz. Burada kurduğumuz sıra dışı planlarla beraber de hayatta kalmanın yollarını arıyoruz.
     
    Oyun içerisinde hayatta kalmanın elbette bir takım zorlukları bulunuyor. Bunu başarmak için oyun içerisindeki çeşitli eylemleri yerine getirmemiz gerekiyor. Paranormal bir ortamda bulunduğumuzdan dolayı da elbette ilginç olaylarla karşılaşabiliyoruz. Dünyanın en büyük beyinleri ev sahipliği yapan bu tesis içerisinde yer aldığımız süre boyunca bilimsel çalışmaların hayli ön planda olduğunu ve burada bilimsel çalışmalarla beraber elbette insanla kötü etkileyecek olaylar silsilesinin başlangıcının bulunduğunu aktarabiliyoruz.
     
    Paranormal olaylarla beraber yer alabildiğimiz yapımda büyük tehditlere karşı hayatta kalmak zorunda kalıyor ve aynı zamanda bu tesis çalışanı olarak insan bilgilerinin sınırlarına ulaşmaya hazırlanıyoruz. Açıklanamayan birçok şeyin bulunduğu ve bu açıklanamayanları açıklamak durumunda kaldığımız yapımda doğaüstü yaratıklar bulunuyor ve onlarla beraber elbette çeşitli deneyler yapmak durumunda kalıyoruz.
     
     
     
    Yeraltı tesisi içerisinde bulunduğumuz esnada hem arkadaşlarımızla hem de tek başımıza oynayabiliyoruz. Tesis içerisinde istediğim şekilde hayatta kalma mücadelesine atıldığımız oyunda elbette bu hayatta kalmanın mekaniklerini öğrenmeye çalışıyoruz. İlk etapta oyunu nasıl işlediğini bilmeniz lazım. Bu işleme konusuna dikkat ettikten sonra elbette oyunun temel mekaniklerine alışabilir ve daha sonrasında ise nasıl hayatta kalınabilir sorusunun yanıtını bizzat siz verebilirsiniz.
     
    Askeri seferler düzenleyebileceğiniz ve bir dizi farklı diyarlardan gelen yaratıklara karşı mücadele edebileceğiniz bu yapımda ortalığın bir nevi kaosa sürüklendiğini aktarabiliyoruz. Bu kaosu elbette ortadan kaldırmak ve aynı zamanda burada neler olduğunu öğrenmek tamamen sizin işiniz oluyor. Oyun içerisinde bir yandan hayatta kalmanın mekaniklerini öğrenmeye çalışırken diğer yandan ise elbette etrafı keşfetmek oldukça önem arz ediyor. Bu keşiflerle beraber hem yeni donanımların sahibi olabilir hem de hayatta kalma şansınız bu sayede arttırabiliyorsunuz.
     
    Büyük ama evren içerisinde yer aldığımız süre boyunca yüksek ve devasa tehditlere karşı hayatta kalmak için burada elimizden geleni yapmaya koyuluyor ve küresel çapta bir gizli araştırma laboratuvarı içerisinde de burada gizli deneklerle uğraşmak durumunda kalıyoruz. İşte bu noktada oyunda yapacaklarımız farklılık gösterebiliyor ve her bir oyuncu burada farklı bir deneyim elde edebiliyor. Kaos ve düzen arasında kalan bu ikilemin hangi tarafının ağır basacağı tamamen sizin eylemlerinize bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Ancak her zaman oyuncular düzenden yana olacak ve ona göre kendi eylemlerinizi sergileyebileceksiniz.
    Araştırma tesisi içerisinde küresel çapta çeşitli deneyler yapabiliyor ve burada insan sisteminin, yani insan vücudunun sınırlarına ulaşabiliyorsunuz. Yaptığınız hamlelerle ve ilgi çekici laboratuvar çalışmalarıyla beraber farklı anormalliklerle karşılaşabiliyor ve paranormal olayların burada olduğunu da aktarabiliyoruz. Burada ilgi çekici olaylarla karşılaşırken aynı zamanda korkutucu unsurlarla beraber ilerlemeye başlıyor ve açıklanamayan şeyleri burada açıklamak durumunda kalıyorsunuz.
     
    Steam platformu üzerinden PC için çıkışını gerçekleştirecek ve erken erişim sürümü olarak yayınlanacak.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.