Şimdi Ara

Planetiles ile Kendi Dünyanızı Oluşturabilirsiniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
13
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • '' 
     
    Dikkat çekici inşa etme mekanikleri ile beraber bizlere sunulacak olan bu yapımda gezegenler arası geçiş yapabiliyor, her bir gezegeni burada dilediğimiz şekilde yönetebiliyor ve farklı dünyalar oluşturma konusunda burada kendimize güvenmek durumunda kalıyoruz. Uzak gezegenler boyunca farklı maceralara atılabileceğimiz ve aynı zamanda doğal yaşam alanları oluşturabileceğimiz bu yapımda aslında bir uzay dünyası oluşturmaya başlıyor ve istediğimiz şekilde bu dünyaya yaşam sağlayabiliyoruz.
     
    Oyunda yer aldığımız süre boyunca dilediğimiz şekilde bu dünyalara karışabiliyor, nerelerde hangi unsurların olabileceğine biz karar verebiliyor ve rahatlatıcı bir şehir kurma macerası ile buradaki yerimizi almaya koyuluyoruz. Aynı zamanda oyun bizleri çeşitli görevler sunuyor ve bu görevleri tamamlamak ve aynı zamanda yapmak için de burada farklı hamlelerde bulunabiliyoruz. Yeni inşa etme sistemlerinin karşımıza çıktığı, benzersiz biyomlar oluşturabileceğimiz ve ilgi çekici bonuslarla beraber karşılaşabileceğimiz bu yapımda gerçekten de eğlenceli ve rahatlatıcı bir deneyimle yer alabiliyoruz.
     
    Arkamızı yaslayabileceğimiz aynı zamanda uzay içerisinde dilediğimiz şekilde farklı dünyalar oluşturabileceğimiz ve bu dünya içerisinde canlı bir biyom oluşturabileceğimiz yapımda aynı zamanda burada bulunan canlılığı elbette bir yerde korumamız gerekiyor ve doğal afetler de burada ön plana çıkmaya hazırlanıyor diyebiliriz. Bu doğal afetlerden korunmak ve aynı zamanda buraları yaşanabilir kılmak tamamen bizim işimiz oluyor.
     
     
     
    Eğlenceli sistemleri ile ve animasyonları ile beraber karşımıza çıkmaya hazırlanan oyunda doğal yaşam alanlarını oluşturmaya başlıyor ve sakin bir şehir koruma macerasıyla buradaki yerimizi almaya hazırlanıyoruz. Oyunda yeni biyomlar keşfedebiliyor, elde ettiğimiz kaynaklarla beraber buralarda ilgi çekici detaylarla karşılaşabiliyor, yeni döşeme türlerini ortaya çıkarabiliyor ve görevleri tamamlamak için elimizden geleni yapmaya koyuluyoruz. Sürekli olarak denemeler yapabileceğimiz ve bu denemeleri özelleştirebileceğimiz yapımda çeşitli bonuslar kazanmak için elimizden geleni yapmaya koyuluyor ve etrafta bulunan her bir noktayı burada kendimize göre ayarlayabiliyoruz. Dolayısıyla burada her bir oyuncu farklı bir deneyim elde edebiliyor ve deneyiminizi burada kendinize göre özelleştirip sistemleştirebiliyorsunuz.
     
    Oyunda yer aldığınız süre boyunca her bir noktaya farklı şekillerde dokunabiliyor, bu noktalamalarla beraber farklı biyomları açığa çıkarabilir ve aynı zamanda hangi unsurun hangi yere konuşlandırılacağına tamamen siz karar verebiliyorsunuz. Bu sistemlerle beraber yer alabildiğiniz yapımını dilediğiniz şekilde oyundaki hamlelerinizi kendinize göre ayarlayabiliyor ve bu hamlelere özelleştirebiliyorsunuz. Bu özelleştirme sistemleri ile beraber farklı özellikleri ve yapıların kilidini açabiliyor, bu yapıları dilediğiniz şekilde yönetebiliyor ve bu yapılarla beraber de neyin nasıl olması gerektiğini tamamen siz karar verebiliyorsunuz.
     
    Farklı ekosistemler oluşturabileceğiniz ve bu ekosistemleri özelleştirebileceğiniz yapıda bizlere bonuslar veren ve döşeme özellikleri ile beraber ön plana çıkan çeşitli yapılar yer alıyor. Kilidi açılabilir bu yapılarla beraber hem yeni içeriklerin kilidini açabiliyor hem de yeni becerilerle beraber daha güzel bir ortam oluşturmaya başlayabiliyorsunuz. Bu kapsamda elbette oyunda öncelikle farklı hamleleri yapmak ve stratejik olarak bu dünyalar oluşturmak tamamen sizin işiniz oluyor. Ancak bu şekilde farklı gezegen boyutlarında oluşturabilir, en iyi şekilde düzenleyebilir ve etrafı ne kadar düzenli ve düzgün olduğunu da tamamen siz karar verebilirsiniz.
     
    Steam sayfası açık durumda ve dilerseniz Steam sayfası üzerinden istek listenize ekleyebilir ve çıkış yaptığı gün bir bildirim alabilirsiniz. Diğer taraftan oyuna Türkçe dil desteği ile beraber sunulacağını aktaralım ve böylece oyunu anlayarak daha iyi bir şekilde oynayabiliriz. Bunun dışında oyunun yine Steam sayfası üzerinde bir demo sürümü bulunuyor, bu ücretsiz demo sürümüne de oynayarak oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebilirsiniz.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.