Şimdi Ara

Viking Çağına Adım Atabileceğiniz Sons of Valhalla Yakında Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
8
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • '' 
     
    Yandan görünümlü kamera bakış açısı ile beraber yer alabileceğimiz yapımda Vikinglerin altın çağına doğru geçiş yapıyor ve burada kendi bölgemizi kurarak hayatta kalma mücadelesine adım atabiliyoruz. Stratejik bölge kurma mekaniklerinden hayatta kalma unsurlarına kadar oldukça fazla sistemin yer aldığı bu yapımda gerçek bir savaş ortamı bizlere aktarılmak isteniyor. Oyunda kaleler inşa edebiliyor, kendimize düşmanlara karşı korumaya hazırlanıyor, düşman kalelerini istediğimiz bir şekilde kuşatabiliyoruz.
     
    Savaşçıları toplayabiliyor, ordularımızı hazırlayabiliyor ve yelkenlere binerek farklı bölgeleri yağmalamaya hazırlanıyoruz. Oyunda yer aldığımız süre boyunca gerçekten de güzel savaş ortamlarıyla karşılaşıyor, ordularımızla beraber hem yakından hem de menzilli silahlarla saldırabiliyoruz ve aynı zamanda Viking çağı dünyasında bir araya gelmeye hazırlanıyoruz. Oyunda ilerlerken yabancı topraklarda keşiflere başlayabiliyor ancak oyunun temelinde elbette tek başınıza ilerlemeniz mümkün olmuyor. Dolayısıyla oyunda yer aldığınız süre boyunca tek başınıza değil kendi ordunuzu burada oluşturmak durumunda kalıyor ve bu orduları da yönlendirmek tamamen sizin işiniz. İngiltere'de olaylarında gezip tozabildiğiniz ve baskınlar yapabildiğiniz bu yapımda yapacaklarınız oldukça önem arz ediyor ve her hamleniz burada değişkenlik gösterebilir. Her bir oyuncu burada farklı bir deneyim elde edebiliyor.
     
    Viking çağı içerisinde yer aldığımız süre boyunca kendi bölgemizi kurabiliyor, bu bölgeyi stratejik bir hale getirebiliyor ve daha fazlasını gerçekleştirebiliyoruz. Oyunda kalenin ihtiyacı olacak bazı donanımlar ve kaynaklar yer alıyor, bunları toplamak için de elbette etrafı keşfetmemiz gerekiyor ve bir yandan kalemizi güçlendirirken diğer yandan ise kaynak üretmemiz gerekiyor. Kaynak üretimi ile ve aynı zamanda savaşları toplamaya çalışacağımız esnada bir yandan düşmanlarla çarpışabileceğimiz bir ortam bizi bekliyor ve aynı zamanda ortamların değişkenlik gösterdiği bir yapı ile beraber buradaki yerimizi almaya hazırlanıyoruz.
     
    Oyunda savaş ortamı gerçekçi bir şekilde bize aktarılmak isteniyor ve hem ortam atmosferi hem de manzaralar gerçekten de oyuncuların dikkatini çekecek türden. Oyunda yer aldığımız süre boyunca zorlu unsurların üstesinden gelmek için elimizden geleni yapmaya koyuluyor ve aynı zamanda burada bazı zorlukların üstesinden gelmek için farklı noktalara değinebiliyoruz.
    Savaşlara katılabileceğimiz ve bu savaşlardan galip ayrılmaya hazırlanabileceğimiz yapımda öncelikle kendi bölgemizi oluşturmak ve aynı zamanda bu bölgeyi güçlendirmek temel görevlerimizden biri olarak karşımıza çıkıyor. Bunları yapmak için de öncelikle kendi bölgemizi koruma altına alabiliyor ve kaynak üretimine geçiş yapmaya hazırlanıyoruz.
     
     
     
    İhtiyacımız olanı zorla almak veya doğrudan ona hakim olmak için elimizden geleni yapmaya çalışacağımız bu yapımda diğer düşmanlarla ve askeri unsurlarla beraber karşılaşıyor ve onlara karşı güç gösterisi yapmak için kendi gücümüzü toplamaya çalışıyoruz. Köylere fethetmek için burada farklı hamlelerde bulunabiliyoruz, köyleri fethedebileceğimiz ve aynı zamanda kaynak toplayabileceğimiz ve yeni savaşçıları kendi safımıza yani ordumuza katabileceğimiz yapımda oldukça fazla ilgi çekici mekanik kullanıyor ve bunlarla beraber hem kendi bölgemizi geliştirirken hem de ordumuzun sayısını burada arttırabiliyoruz.
     
    Zaten oyunda yer aldığımız süre boyunca ne kadar çok ordu sayısına sahip olabilirsek ve ne kadar çok savaşçı ile beraber ön plana çıkabilirsek o denli güçlü olabiliyor ve böylece kendimizi daha da üst sıralara çıkarmaya hazırlanıyoruz. Bölgelerdeki hakimiyeti ele geçirmek, inşa edip kendimizi geliştirmek burada temel hedeflerimiz arasında yer alıyor. Kırsal bölgelere seferleri çıkabileceğimiz ve etraftaki kasabaları kılıçtan geçirebileceğimizi yapımda bir yandan oraları keşfederken diğer yandan ise ele geçirdiğimiz kaynakları kendi bölgemize doğru taşıyabiliyoruz.
     
    Kaynak üretmenin, malzemeleri saklamanın ve daha fazlasının oldukça önemli olduğu bu yapımda, aynı zamanda gelişmiş eğitim sisteminin olduğundan da bahsedebiliyoruz. Bu eğitim sistemi ile beraber, hem ordularımızı, yani savaşçılarımızı güçlendirebiliyor hem de bu sayede kasabaları yağmalamak ve aynı zamanda düşmanların üstesinden gelmek için daha kolay adımlar atabiliyoruz. Ne kadar çok güçlü savaşçılara sahip olabilirsek, o kadar çok hızlı bir şekilde ilerleyebiliyor, yağmalayabiliyor ve kaynakları toplayabiliyoruz.
     
    Oyunda aynı zamanda fetih sistemi yer alıyor. Bu sistemle beraber fethettiğimiz bölgeleri kolayca tekrardan el değiştirebildiğimizden bahsedebiliyoruz. Yani fethettiğimiz bir bölge, başka bir güç tarafından ele geçirilme şansının oldukça fazla olduğundan bahsedebiliyoruz. Dolayısıyla, bu arada yer aldığımız süre boyunca bu fetihleri daha da kalıcı hale getirmek için öncelikle çok daha güçlü olmamız gerekiyor ve sürekli olarak kendimize yukarılara taşımamız lazım. Güçlü kuşatma silahları ile beraber yer alabileceğimiz yapımda, kale tarzı kuşatmaların olduğundan da bahsedebiliyor ve kaleleri tırmanmak ve aynı zamanda kaleleri yerle bir etmek için de bu kuşatma silahlarını kullanabiliyoruz. Dolayısıyla oyunda gerçekten de güzel ortamların olduğundan ve aynı zamanda gerçekçi bir savaş ortamının yer aldığından bahsedebiliyoruz.
     
     Steam sayfası açık durumda ve dilerseniz Steam sayfası üzerinden istek listenize ekleyebilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.