Şimdi Ara

Devam Oyunu Outward 2 Duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
10
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • '' 
     
    Nine Dots Publishing ve geliştirici Nine Dots Studio tarafından oyunculara sunulacak olan devam oyunu Outward 2 resmi olarak duyuruldu. Oyun hem PC (Steam) platformuna hem de konsollara çıkış yapmaya hazırlanıyor. Oyunun hangi konsollara geleceği şu an için bilinmiyor.
     
    Outward 2 yenilikçi mekanikleri sunmak istiyor
     
    '' 
     
    Outward 2’nin şu anda bir çıkış tarihi ne yazık ki açıklanmamış durumda. Açık dünya aksiyon rol yapma devam oyunu içerisinde yeni mekanikler, üst düzey grafikler ve daha fazlası bizleri bekliyor. Oyun deneyiminin her açıdan geliştirildiği bu yapım içerisinde dikkat çekici bir dünyayı keşfetmeye hazırlanıyor ve ilk oyunun 1.3 milyondan fazla satıldığını aktarabiliyoruz.
     
    Hem tek oyunculu hem de çevrimiçi eşli olarak oynayabileceğiniz bu oyunda yalnız veya arkadaşlarınızı çağırarak dikkat çekici savaş mekanikleri ile beraber oyunda ilerlemeye çalışıyor ve tuhaf canavarları burada alt etmeye başlıyorsunuz. Farklı silahlarla ilerleyebileceğiniz bu yapım için aynı zamanda duyuru fragmanı yayınlanmış durumda. Aşağıdan bu fragmanı izleyebilir ve oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğuna bir göz atabilirsiniz.
     
    Duyuru fragmanı
     
     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.