Şimdi Ara

Arcade Tarzı Uzay Macerası Underspace Erken Erişim Olarak Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
5
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • '' 
     
    Dikkat çekici uzay temasıyla beraber karşımıza çıkmaya hazırlanan bu yapımda hem aksiyon hem de rol yapma unsurları bulunuyor. Gezegenleri keşfedebileceğimiz, farklı bölgelere doğru ilerleyebileceğimiz, büyük ve devasa patronlarla savaşabileceğimiz ve daha fazlasını gerçekleştirebileceğimiz bu yapımda elimizde bulunan uzay gemisi ile istediğimiz yere doğru ilerleyebiliyoruz. Büyük düşmanlarla kapışabilir, elimizdeki uzay gemisini geliştirebilir ve yıldız sistemleri arasında gezip tozabiliriz. Klasik uzay oyunlarından ilham alan bu yapımda her yıldız sistemi içerisinde geliştirici ekibin belirttiğine göre elle oluşturulan ortamlar bizi bekliyor ve bu yıldız sistemleri içerisinde ortaya çıkarılacak çeşitli gizemlere merakla yaklaşabiliyoruz.
     
    Açık dünya içerisinde yer aldığımız bu yapımda arcade tabanlı bir yapı yer alıyor ve bununla beraber her zaman ilerleme durumunda kalıyoruz ve ilerleyişimize de burada kendimiz karar verebiliyoruz. Çünkü önümüze burada büyük zorluklar çıkabiliyor, hava koşullarının değiştiğini hissedebiliyor ve burada uzay gemimizle bir nevi hayatta kalma deneyimini yaşamaya hazırlanıyoruz. Farklı bölgelere doğru ilerleyebildiğimiz bu yapımda her bir bölge içerisinde doğa olaylarının olduğundan da bahsedebiliyoruz. Bu olaylar arasında fırtınalar, elektrik yağmurları ve daha fazlası yer alıyor. Bunlarla beraber de elbette ortamın nasıl değiştiğini ve kaotik hale geldiğini görebiliyoruz.
     
    Uzay sistemlerini burada özelleştirebildiğimiz ve diğer yandan da geliştirebildiğimiz yapımında evrende izimizi bırakmaya çalışıyoruz ve sürekli olarak ilerlerken de hava koşullarına ve canavarlara karşı gelmek durumunda kalıyoruz. Her ortam içerisinde farklı durumlarla karşılaşabiliyor ve burada elbette istediğimiz şekilde ilerlemeye çalışırken çeşitli zorlukların olduğundan da bahsedebiliyoruz. Bu zorlukları aşmak için hem uzay gemimizi burada yukarılara doğru çıkarmaya çalışıyor, hem de uzay gemimizle beraber sağa sola doğru hızlı bir şekilde manevra yapmak durumunda kalıyoruz. Üzerimize gelen düşmanların veya diğer dua unsurlarının da burada elbette üstesinden gelmemiz gerekiyor. Bunların üstesinden gelmek için de uzay gemimizin burada temel kontrolleri bulunuyor.
     
     
     
    Bu temel kontrolleri ile beraber yukarıda bahsettiğimiz gibi arcade bir yapı bulunuyor. Bu yapı aslında eski atari oyunlarına benzer şekilde bir deneyimi bizlere sunuyor. Bu yapıyı daha önceki nostalji oyunlarından da gördük ve şimdi ise daha gelişmiş bir sistemle beraber buradaki yerimizi almaya hazırlanıyoruz. Uzay gemimizi doğru bir şekilde kontrol ettiğimiz ve aynı zamanda hızlı bir şekilde manevralar yapabildiğimiz bu yapımda üzerimize gelen düşmanlara karşı elbette sağa sola doğru kendi uzay gemimizi kontrol edebiliyor, bir anda sağa veya sola kırabiliyor ve böylece o saldırılardan da kaçabiliyoruz. Dolayısıyla oyunda uzay gemimizi bu şekilde kontrol etmek ve hızlı manevralar yapmak ve böylece saldırılardan kaçınmak oldukça önem arz ediyor ve temel hedeflerimiz arasında bulunuyor diyebiliriz.
     
    Diğer taraftan evrenin içerisinde farklı noktalara doğru ilerleyebilir ve her yıldız sistemi içerisinde de gerçekten farklı olaylarla beraber karşılaşabileceğimiz durumlar bize sunuluyor. Klasik uzay oyunlarından ilham alan bu yapımda farklı görevleri yerine getirirken tuhaf galaksilere doğru geçişimizi yapabiliyor ve ışık hızına doğru da burada turboya basabiliyoruz. İstediğimiz role bürünebileceğimiz ve aynı zamanda hem tek başımıza hem de arkadaşlarla beraber çevrimiçi bir şekilde oynayabileceğimiz bu yapım gerçekten de güzel bir yapıya bünyesinde barındırıyor ve aynı zamanda bu tarz oyunlarda çevrimiçi destek varsa elbette bu tarz oyunları arkadaşlarla beraber oynamak çok daha eğlenceli bir deneyimin kilidini açabiliyor.
     
    Tek başınıza bu zorlukların üstesinden gelmek yerine arkadaşlarınızla beraber yan yana olarak hem sırt sırta verebilir hem de bu sayede patron savaşları ile ve tekinsiz ortamlarla beraber kolayca baş edebilirsiniz. Daha önceki oyun açıklamalarımızda da belirttiğimiz gibi bu tarz oyunlarda çevrimiçi mod desteği varsa elbette bunu deneyimlemenizde ve oynamanızda fayda var.
     
    Steam sayfası üzerinden istek listesine ekleyebilir ve çıkış yaptığı gün bir bildirim alabilirsiniz.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.