Şimdi Ara

Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü Duyuruldu: Çıkış Tarihi Açıklandı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
83
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • '' 
     
    Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciler Sucker Punch Productions ve Nixxes Software, Ghost of Tsushima Director's Cut'ı PC platformu için duyurdu. Oyunun PC sürümü Steam ve Epic Games mağazası üzerinden 16 Mayıs tarihinde 60 dolarlık fiyatla beraber piyasaya sürülecek. Ön siparişler şu anda açık durumda.
     
    Oyun ön siparişlere açık
     
    '' 
     
    Ghost of Tsushima Director's Cut Steam platformunda 60 dolarken, Epic Games mağazasında ise 1.500 Türk lirasından ön siparişlere açık durumda. Bildiğiniz üzere Director's Cut ilk olarak 20 Ağustos 2021 tarihinde PlayStation 4'te ve PlayStation 5 için piyasaya sürüldü. Oyunun orijinal sürümü ise 17 Temmuz 2020 yılında PlayStation 4 için yayınlandı.
     
    Oyunun PC sürümünün çeşitli bonusları bulunuyor ve ön sipariş verirseniz aşağıdaki içeriklere sahip olabilirsiniz:
     
    - Yeni Oyun+ Seyahat yoldaşı at.
    - Yolcu Giysisi - deneyimli yiğitlere yaraşır.
    - Baku'nun dükkânından Kırık Zırh boyaları.
     
    PC sürümünün aynı zamanda yeni bir fragmanı yayınlanmış durumda. Aşağıdan bu fragmanı izleyebilir ve oyundan çeşitli görüntüler elde edebilirsiniz.
     
    Ghost of Tsushima PC fragmanı 
     
     








  • Sonunda geliyor gönlümün sultanı.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • fsr 3 ile geliyormuş, çok sevindim. Kasmadan oynanır.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • NCK: Bu adamlar konsol satmak istemiyor belli ki ya da oyun konsol sattırmıyor mu, hangisi? Konsolo özel oyun diye bir şey kalmadı artık. Nintendo tek konsol, dava da kazandılar YUZU'ya karşı. Sırf Zelda, Mario ve eski Nintendo konsol oyunları için Lite aldım. Yine de oyuncular için iyi oldu. Herkes her oyunu oynayabilmeli. Benim oyunumu oynamak için benim konsolumu al, bir dayatma.
  • nck ne la misafir

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Kanka o kadar yazmışsın da oyum çıkalı 4 sene oldu oynamak isteyen 50 kez bitirirdi özel kalmadı demen falan saçma olmuş biraz psde abonelikle beleşe oyna geç bu geliyorsa got 2 gelecek demek ps5 e özel mis gibi çeker oynarız 6 yıl sonra falan pc de oynarlar o da gelirse yani belki
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    NCK: Bu adamlar konsol satmak istemiyor belli ki ya da oyun konsol sattırmıyor mu, hangisi? Konsolo özel oyun diye bir şey kalmadı artık. Nintendo tek konsol, dava da kazandılar YUZU'ya karşı. Sırf Zelda, Mario ve eski Nintendo konsol oyunları için Lite aldım. Yine de oyuncular için iyi oldu. Herkes her oyunu oynayabilmeli. Benim oyunumu oynamak için benim konsolumu al, bir dayatma.


    Habüre NCK yazıp duruyorsun kimin boş hesabısın acaba. Başına NCK koyunca bir halt mı oluyor onu anlamadım normal yorum yazamıyor musun?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • NCK (Adımın baş harfleri): Habire NCK yazıp duruyorum ki tekrar bir sayfada mesaj yazdığımda yazanın ben olduğum anlaşılsın diye, bunun kimseye bir zararı yok. Üye olmadan bu şekilde fikirlerimi paylaşıyorum. Kimseden üstün değilim, kimsenin boş hesabı da değilim, bir oyunseverim. Konuya gelince, basit sorular soralım, konsol niye var, niye bir oyun sever konsol alır da pc almaz?
  • Direk epic Games den aldım 500 tl kadar daha ucuza denk geliyor Steam çok kaybedecek dolar politikası ile çooook
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    NCK (Adımın baş harfleri): Habire NCK yazıp duruyorum ki tekrar bir sayfada mesaj yazdığımda yazanın ben olduğum anlaşılsın diye, bunun kimseye bir zararı yok. Üye olmadan bu şekilde fikirlerimi paylaşıyorum. Kimseden üstün değilim, kimsenin boş hesabı da değilim, bir oyunseverim. Konuya gelince, basit sorular soralım, konsol niye var, niye bir oyun sever konsol alır da pc almaz?


    Bununla uğraşacağına üye olabilirdin çoktan mesela. Zararı var diyen olmadı da zaten. Sorduğun soru değil öncelikle taraflı kendince yorum. İsteyen istediğinde alır oynar bu kadar basit.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    E neden üye olmuyorsun o zaman sen olduğun daha kolay anlaşılsın?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • oyun sandıgınız kadar iyi değil abartılan sony oyunlarından biri ama grafik ve atmosferi muazzam

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • aşırı abartılan oyun .korsan bile indirmeyeceğim o kadar yani gidip 60 dolar vermeyi geçtim.bloodborne ve demons souls remake bekliyorum.
  • Özel oyun konusunda harbi Nintendo ile kimse yarışamıyor, hatta yazın şunu yeni Switch 2 ye elden ring bile gelecek :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.