Şimdi Ara

Söylenti: Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 5 Mart'ta Duyurulacak!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
94
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Sucker Punch Productions tarafından geliştirilen ve Sony tarafından yayınlanan Ghost of Tsushima için yeni bir söylenti ortaya çıktı. XboxEra'dan Shpeshal_Nick adlı kullanıcı, Twitter üzerinden yayınladığı gönderi ile beraber oyunun PC sürümünün 5 Mart tarihinde duyurulacağını iddia etti.
     
    Ghost of Tsushima'nın PC sürümü yolda
     
     
     
    Shpeshal_Nick, yakın zamanda State of Play'in ne zaman yapılacağına dair tarihi doğru bir şekilde sızdırmıştı. Şimdi ise yeni bir sızıntı ile beraber karşımıza çıkıyor. Bu noktada Ghost of Tsushima’nın PC sürümünün 2 gün sonra duyurulmasının oldukça olası olduğunu aktarıyor.
     
    Bildiğiniz üzere Sony, PlayStation konsoluna özel olarak çıkan oyunları belli bir süreden sonra PC platformuna getiriyor. Daha önce birçok PlayStation özel oyununa PC platformuna sunulduğu bu dönemde, elbette bu tarz oyunların da gelmesi beklentiler arasında yer alıyor.
     
    Ghost of Tsushima, Metacritic'te "genel olarak olumlu" eleştiriler aldı ve Temmuz 2022 itibarıyla 9,73 milyon adet sattı.
     
     








  • İlgimi çeken tek Playstation 5 exclusive bu. Heyecanla bekliyorum.
  • Hadi İnşallah

  • Bir bu oyun birde Bloodborne çıksın gerisi umurumda değil ama çıkmazsa da sağlık olsun dünyanın sonu değil.

  • Adamlar kastina mi yapiyor anlamiyorum.Bloodborne haric neredeyse tum oyunlar pc ye geldi.Bloodborne gelse ne var sanki.Kac senedir istiyoruz iste.Soulsborne turu bu kadar yukselmisken en baba ornegini niye getirmessin inatla anlamak mumkun degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herşey bir yana Sony oyun yapmayı biliyor PC tarafına en çok çıkmasını istediğim Sony oyunlardan birisi

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • pc ye gelmesini istediğim tek ps oyunu Driveclub. o da imkansız.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: CaptainReinhard34

    Herşey bir yana Sony oyun yapmayı biliyor PC tarafına en çok çıkmasını istediğim Sony oyunlardan birisi


    inan bana oyunu oynadıktan sonra bu mesajı yazdıgına pişman olacaksın
  • Hala bir duyuru yok. Olacağını da zannetmiyorum. Bu da Sony'nin fobili oyunlarından birisi oldu aynı Bloodborne gibi. İnatla çıkarmıyorlar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • PS4: 10 milyon...PS5: 3 milyon satmış..

    Nvidia'nın sızan listesinde ismi vardı..

    Muhtemel PC'ye gelecektir...


    Ghost of Tsushima'nın 16 Mayıs'ta PC'ye geleceğini resmi olarak duyurdu.


    Söylenti: Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 5 Mart'ta Duyurulacak!PlayStationyoutube
    A storm is coming to PC. Experience the complete Ghost of Tsushima DIRECTOR’S CUT on PC, featuring all additional content released to date. - Experience Ghost of Tsushima with unlocked framerates and a variety of graphics options tailored to a wide range of hardware, ranging from high-end PCs to portable PC gaming devices.* - Get a view of even more of the action with support for Ultrawide (21:9), Super Ultrawide (32:9) and even 48:9 Triple Monitor support.* - Boost performance with upscaling and frame generation technologies like NVIDIA DLSS 3, AMD FSR 3 and Intel XeSS. NVIDIA Reflex and image quality-enhancing NVIDIA DLAA are also supported.** - Japanese lip sync – enjoy a more authentic experience with lip sync for Japanese voiceover, made possible by cinematics being rendered in real time by your PC. - Choose how you control the action: experience haptic feedback and adaptive triggers through a wired DualSense™ controller…*** - …or go with mouse and keyboard, with fully customizable controls. - Haptic feedback – master your blade through the DualSense™ controller’s immersive haptic feedback.*** - Adaptive triggers – enhance your accuracy with a bow using adaptive trigger resistance.*** *Compatible PC and display device required. **Compatible PC and graphics card required. ***Wired connection required to experience the full range of in-game controller features. ©2024 Sony Interactive Entertainment LLC. Developed by Sucker Punch Productions LLC. Ghost of Tsushima is a registered trademark of Sony Interactive Entertainment LLC in the United States and other countries. #playstation #pcgames #ghostoftsushima Rated Mature
    https://www.youtube.com/watch?si=bTVWprokZUN8sF1u&v=EzWBNwhb870&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 6 Mart 2024; 23:25:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.