Şimdi Ara

Horizon Forbidden West Complete Edition PC'de Gelişmiş Özelliklerle Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
11
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  ''
     
    Dikkat çekici dünyasıyla daha önce PlayStation konsollarına özel olarak çıkan bu yapım, şimdi de PC platformuna gelmeye hazırlanıyor. Oyunun PC platformuna özel çeşitli geliştirmeleri de mevcut. Bu geliştirmelerle beraber oyundan en iyi deneyimi elde etmek için elinizden geleni yapacaksınız.
     
    Oyunun dünyası, bildiğiniz üzere bilim kurgu temasını bünyesinde barındırıyor. Bu şekilde oyuna başlıyorsunuz. Robotların hakim olduğu bir dünyada yer aldığımız yapımda destansı bir maceraya atılıyorsunuz. Aynı zamanda Complete Edition ile beraber burada bulunan tüm ek paketleri deneyimleyebilir ve bu süre boyunca dilediğiniz şekilde tam oyun deneyimini elde edebilirsiniz.
     
    Diğer tarafta oyunda dikkat çekici bir dünyayı keşfedebilir, farklı bölgelere doğru ilerleyebilir ve gizemli tehditleri araştırmaya başlayabilirsiniz. PC'ye özgü özellikleri ve geliştirmeleri ile beraber çıkış yapmaya hazırlanan bu yapım aynı zamanda Türkçe dil desteği ile beraber bizlere sunulacak. Bu destek ile beraber oyunun tam hikayesine hakim olacak ve aynı zamanda hikaye içeriği ile beraber gerçekten dikkat çekici noktalarla da karşılaşabilirsiniz.
     
    Öncelikle ek paket detaylarından bahsedecek olursak, burada bonus içeriklerin ve Burning Shores adlı genişleme paketinin bizlere sunulacağını aktarabiliriz. Bu ek paketle beraber ana karakterimiz Aloy yeni bir maceraya atılabilir. Bu macera içerisinde yeni bir hikaye bulunuyor ve aynı zamanda dikkat çekici karakterlerin burada karşımıza çıktığını da söyleyebiliriz. Farklı bölgeleri de orada bu genişleme paketiyle ilerleyebiliyoruz. Dolayısıyla oyunda ilave içeriklerin ve bonus unsurların olduğundan da bahsedebiliriz.
     
    Bu tarz ek paketler elbette oyunun genel deneyimini daha da geliştiren ve genişleten unsurlar arasında bulunuyor. Dolayısıyla Complete Edition sürümünde ise tam bir oyun deneyimini elde edebilir ve bununla beraber de kendi mücadelenizi başlatabilirsiniz. Ana karakterinizle beraber ilerleyebileceğiniz ve bu ana karakterinizi bir yandan hayatta tutmaya çalışırken diğer yandan ise robot savaşlarına geçiş yapabileceğiniz yapımda PC'ye özgü özelliklerinin gerçekten de oldukça yüksek olduğundan bahsedebiliriz.
     
     
     
    Bu kapsamda hem daha az güç gerektiren teknoloji destekleriyle beraber oyunu daha yüksek kalitede oynayabilir ve böylece daha akıcı bir oyun deneyimine oyunda görebilirsiniz.
    Atmosferleri dalış yapabileceğimiz ve farklı bölgelere doğru ilerleyebileceğimiz yapımda bu dünya hem renkli olarak karşımıza çıkıyor hem de dikkat çekici atmosferleri bünyesinde barındırıyor. Oyunda farklı bölgelere doğru ilerleyerek buraları keşfetmeye başlıyor, buralarda kaynakları toplayabiliyorsunuz. Aynı zamanda her bir bölgede farklı düşman çeşitliliğinin olduğundan da bahsedebiliriz.
     
    Zaten oyunun özünde aksiyon ve macera sistemi yer alıyor. Ana karakterimizle beraber burada farklı silahları ve donanımları kullanarak düşmanlarımızın üstesinden gelmeye çalışıyoruz. Oyunda yer aldığımız süre boyunca elimize yayımızı ve okumuzu alabiliyor, diğer taraftan yakın dövüşlere geçiş yapabiliyor ve elimizdeki silahları düşmanlara karşı en iyi şekilde kullanmaya çalışıyoruz.
     
    Farklı kombolar yapabileceğimiz ve düşmanları ortadan kaldırabileceğimiz, farklı bölgelerde ilgi çekici manzaralarla beraber karşılaşabileceğimiz yapımda geniş kapsamlı bir oyun deneyimi bizlere sunuluyor. Bu oyun deneyimiyle beraber kendimizi ve donanımlarımızı özelleştirebiliyor ve kişiselleştirebiliyoruz. Farklı şekillerde silahları elimize alabildiğimiz ve ilgi çekici detayları burada görebildiğimiz yapımında kendimize ait bir plan proje belirleyebiliyor ve her bir oyuncu burada farklı bir deneyim elde edebiliyor.
     
    Bu tarz oyunlarda elbette her bir oyuncu farklı bir deneyim elde edebiliyor. Çünkü burada farklı şekillerde aksiyona dalış yapabiliyor, düşmanları farklı şekillerde ortadan kaldırabiliyor ve daha fazlasını gerçekleştirebiliyorsunuz. Her ne kadar ana hikayede herhangi bir değişim söz konusu olmasa da ve diğer taraftan çizgisel bir yapıya sahip olan bu yapımın içerisinde olsak da burada yine de her bir oyuncu farklı bir deneyime hazırlanıyor diyebiliriz. Çünkü bu tarz oyunlarda yapabilecekleriniz oldukça değişkenlik gösterebiliyor.
     
    Steam sayfası açık durumda. Dilerseniz Steam sayfası üzerinden oyunu istek listenize ekleyebilir ve çıkış yaptığı gün bir bildirim alabilirsiniz.

    Ayrıca oyunun ön siparişleri de şu anda açık durumda. 60 dolarlık bir fiyat etiketi ile beraber oyunu şimdiden satın alabilir ve beklemeye koyulabilirsiniz. Satın aldığınız oyunu çıktığı gün aynı zamanda indirmeye de başlayabilirsiniz.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.