Şimdi Ara

Programlanabilir Yardımcıların Yer Aldığı Omega Crafter, Mart'ta Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • '' 
     
    Dikkat çekici ortamları ve karakterleri ile karşımıza çıkmaya hazırlanan oyunda açık dünyada hayatta kalma deneyimi elde etmeye çalışıyoruz. Öncelikle burada gerçekten de güzel bir deneyimle yerimizi almamız bekleniyor. Oyunda programlanabilir bir yardımcımız bulunuyor ve bunu istediğimiz şekilde kullanabiliyoruz. Üzerimize gelen düşmanları ortadan kaldırmak için elimizden geleni yapmaya da koyuluyoruz.
     
    Aksiyon sistemi ile ön plana çıkan oyunda hem kendi bölgemizi inşa etmeye çalışıyor hem de düşmanlara karşı kendimizi savunuyoruz. Kılıç, kalkan ve menzilli silahları kullanabildiğimiz yapımda, düşmanların üstesinden gelmek için patlayıcı oklar atabiliyor, düşmanları toplu bir şekilde ortadan kaldırabilir ve üzerimize gelen düşmanları ortadan kaldırmak için farklı şekillerde kombolar gerçekleştirebiliyoruz.
     
    Tek başımıza veya arkadaşlarımızla beraber çevrimiçi olarak oynayabileceğimiz yapımda, hem kendi şehrimizi inşa etmeye çalışıyor hem de silahlar, zırhlar ve diğer unsurlar üretmek için farklı şekillerde programlamalar yapabiliyoruz. Bu programlamalarla beraber kendi yardımcılarımızı kendi bölgemize atayabilir ve onlardan çeşitli yardımlar alabiliyoruz.
    Geniş bir maceraya atılacağımız yapımda, güçlü düşmanlara karşı meydan okumak için farklı şekillerde karakterimizin temel mekaniklerinden faydalanabiliyoruz.
     
    Oyunda yer aldığımız süre boyunca karakterimizi sağa sola doğru hızlıca yönlendirebiliyor, koşabiliyor, düşmanların saldırılarından ani bir şekilde kaçabiliyor, yine sağa veya sola doğru yuvarlanabiliyor ve düşmanlara saldırılarından hızlıca sıyrılabiliyoruz. Dolayısıyla oyunda temel mekanikler arasında bunlar yer alıyor. Bunlarla beraber de düşmanların ataklarından kaçabilir ve ardından karşı saldırıya geçebiliyoruz. Dolayısıyla oyunda yer aldığımız süre boyunca bu tarz durumlarla karşılaşabilir ve düşmanları hem tekli hem de toplu bir şekilde ortadan kaldırmak için elimizden geleni yapmaya koyuluyoruz.
     
     
     
    Oyunda kullanabileceğimiz farklı silahlar ve zırhlar kullanıyoruz. Örneğin, elimize kılıç ve kalkanı alabilir, kalkanımızı düşmanlara saldırılarından kendimizi korumaya çalışırken silahımızla beraber de yani kılıcımızla beraber düşmanlara hasar vermeye başlıyoruz. Her bir düşmanın burada farklı şekillerde karşımıza çıktığını ve aynı zamanda toplu düşmanların da burada üzerimize doğru koştuğunu deneyimleyebiliyoruz.
     
    Oyunda aynı zamanda farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor ve bu bölgeleri dilediğimiz şekilde keşfedebiliyoruz. Örneğin, bir açık alan içerisinde yeşilliklerin arasında kurtların bize saldırdığını ve ayı sürüsünü ortadan kaldırmak için de kendi başımıza hayatta kalmanın sırlarını bulmaya başladığımızı aktarabiliyoruz.
     
    Diğer taraftan oyun içerisinde yer aldığımız süre boyunca zindanlara geçiş yapabilir ve zindanlara geçiş yaptıktan sonra da burada üzerimize akın akın gelen ve sürelerce gelen düşmanları ortadan kaldırmak için okumuzu elimize alabilir ve yayımızı da vererek patlayıcı oklara düşmanların üzerine atabiliyor ve dar koridorları da düşmanları bu şekilde ortadan kaldırabiliyor ve onlara hasar verebiliyoruz. Elbette burada düşmanların farklı şekillerde karşımıza çıktığını ve her düşmanın farklı kombinasyonları olduğundan da bahsedebiliriz. İrili ufaklı düşmanların haricinde bir de burada patron savaşları bulunuyor.
     
    Bu patron savaşları da beraber daha zorlu bir aksiyon sistemi içerisine geçiş yapabilir ve bu düşmanları ortadan kaldırmak için de farklı şekillerde karakterimizin becerilerinden ve yeteneklerinden faydalanmaya çalışıyoruz. Elbette yukarıda bahsettiğimiz gibi temel becerilerin haricinde bir de kilidini açabileceğimiz çeşitli yetenekler bulunuyor. Bu yeteneklerle beraber de düşmanları daha kolay bir şekilde ortadan kaldırabiliyoruz.
     
    Steam sayfası açık durumda. Dilerseniz Steam sayfası üzerinden istek listenize ekleyebilir ve çıkış yaptığı gün bir bildirim alabilirsiniz. Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız bu oyuna bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz.
    Oyunda aynı zamanda farklı bölgelere doğru ilerleyerek bu bölgeleri keşfedebilir, suların üzerinden yüzerek geçebilir, göllerde istediğiniz şekilde kaynaklar toplayabilir ve daha fazlasını gerçekleştirebiliyorsunuz.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.