Şimdi Ara

Helldivers 2 Playstation'ın Steam'deki En İyi Çıkışını Temsil Ediyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
55
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • '' 
     
    Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen ve PlayStation PC tarafından yayınlanan nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, bildiğiniz üzere Steam platformu üzerinden PC için çıkışını gerçekleştirdi. Oyun, bu kapsamda PlayStation'ın en iyi çıkış yapan oyunlarından biri oldu.
     
    Eş zamanlı oyuncu sayısıyla dikkat çekiyor 
     
    '' 
     
    Helldivers 2 piyasaya sürülmesiyle beraber Steam'de 110.000 eş zamanlı oyuncu sayısıyla dikkatleri üzerine çekti. İlk sırada yer alan bu PlayStation etiketli oyunun arkasında God of War'un PC sürümü yer alıyor. Oyunun aynı zamanda PC için ilk güncellemesi de yayınlandı. Bu güncelleme oyundaki birkaç hatayı düzeltiyor.
     
    Güncelleme detayları her ne kadar açıklanmasa da oyunun eşleştirme sisteminin iyileştirildiği ve çökmelerin bir hayli azaltıldığı belirtiliyor. Bunun dışında ekip, temel oynanışı etkileyen ciddi sorunlar için ilerleyen süreçte sürekli yeni düzeltmelerin ve iyileştirmelerin geleceğini aktarıyor.
     
    Oyun öte yandan AMD Radeon RX 7000 serisi ekran kartlarında düşük performans gösteriyor. Bu sorunu çözmek için de geliştirici ekip güvence veriyor.







  • Oyun iyi olduğundan değil, PS5 tayfasının oynayacak oyunu kalmadığı için aç kurt gibi yeni oyun ne çıksa saldırıyorlar.

  • Bazı hazımsızları dikkate almayın. Bu oyun tüm zamanların en eğlenceli oyunlarından biri, bana göre ise en eğlencelisi.

  • İlk oyunun üzerine koyup baya baya eğlendirmeye devam ediyor.

  • Servis oyunu bu kadar satıyor hikayeli oyunlar satmıyor muhtemelen hikayeli oyun gelmeyi durdurup pcde full servis oyunu mantığına döner sony bu satış rakamlarına göre
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.