Şimdi Ara

Persona 3 Reload Satışları 1 Milyona Ulaştı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
29
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • '' 
     
    ATLUS tarafından oyunculara sunulan macera rol yapma oyunu Persona 3 Reload yeni bir dönüm noktasına ulaştı. Açıklanan bilgilere göre oyun çıkış yaptığı günden bu yana 1 milyondan fazla sattı. Bu durumda ATLUS'un şimdiye kadar en hızlı satan oyunu oldu.
     
    Persona 3 Reload satmaya devam ediyor 
     
    pic.twitter.com/C2abDAwCDs

    — Official ATLUS West (@Atlus_West) February 8, 2024  








  • 36 saat oldu. Harika bir oyun,okul simülatörü...lezzetli bir sekilde deneyimliyorum.The Answer DLC si de cikacak, o da cok satar diye dusunuyorum.

    Orjinal oyunda bulunmayan ama bunda bulunan bir soundtrack var. Ki hic hosuma gitmedi. Oyun asiri kolaylasmis, orjinal oyunda bulunmayan ama burada olan bazi yenilikler var. Hosuma gitti. Ama ne kadar orjinal oyunun aynisini olmaya calismissa da,bir orjinal oyun olmamis. Seslendirme kadrosu degismis. Bazi sountracklere yenilik gelmis.Bu oyunla beraber anladim ki ne kadar ozune saglik kalsada bazi seyler, bir orjinal oyun olmuyor. Oyun bence Persona3 portable yerine Persona3 Fes i ornek almaliydi. Adamlar portable da ki ozellikleri bu oyuna koymuslar ki portable psp oyunu oldugundan, onu da gecen sene deneyimledigim icin söylüyorum, sirtima yuk gibi geldi.

    Sanki psp ye bir oyunumuz olsun diye yapmislar gibi ve bunun icinde orjinal oyunda olan seyleri degistirmisler ve o degisiklerinin aynisini persona3 Reloaded'a koymuslar.

    Bir de çok garip ama tartarus ta item kutularina vururken ki vurus hissini cok begendim. İtemlere vururken sanki dark souls havasi aldim.

    İlk defa unreal engine4 ile yapilan bir persona oyunu bu.Cok da yakışmış.The Answer dlc sini de yapip, Persona 4 Remake ve persona6 yi da Unreal engine5 ile yaparlarsa harika olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 9 Şubat 2024; 17:30:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.