Şimdi Ara

Fan Yapımı Fallout 2 Remake için Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
24
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ''
     
    Fan yapımı bir proje olarak karşımıza çıkan Fallout 2 Remake, şu anda çeşitli mod geliştiricilerinden oluşan bir ekip tarafından geliştirilme aşamasında. Oyun, Fallout 4 oyun motoru Creation Engine tarafından destekleniyor. Projenin aynı zamanda yeni bir oynanış fragmanı da yayınlandı. Oynanış görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.
     
    Bu sene veya 2025 yılında çıkması beklenmiyor
     
    ''
     
    Projenin adı Fallout 4: Project Arroyo olarak karşımıza çıkıyor ve tamamen hayran sürümü olarak bizlere sunulmak istiyor. Proje şu anda erken geliştirme aşamasında bulunuyor ve aynı zamanda gönüllü olarak yardımcı olacak kişilerin de arandığını belirtelim. Şu anda geliştirilme aşamasında bulunan bu modun 2024 veya 2025 yılı içerisinde çıkış yapması beklenmiyor.
     
    90'lı yılların oyunlarından biri olan Fallout 2'yi günümüzdeki teknoloji destekleri ile beraber görmek gerçekten de heyecan verici. Oyun elbette eski olduğundan dolayı hem mekanikleri hem de yapısı gereği nostalji bir hissiyatı bünyesinde barındırıyor. Bu nedenle beklentilerinizi düşük tutmakta fayda var.
     
    Mod videosu
     








  • Oha diyorum başkada birşey demiyorum gerçekten inanılmaz keşke bethesda şu eski nesil elder scrolls ve falloutlara remake yapan adamları işe alsa

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mükemmel!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.