Şimdi Ara

Caribbean Legend Açık Dünya Korsan Temasını Sunuyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
8
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • '' 
     
    BlackMark Studio tarafından geliştirilen ve Valkyrie Initiative tarafından yayınlanacak olan açık dünya, rol yapma, keşif oyunu Caribbean Legend, 15 Şubat tarihinde geliyor.
     
    Açık dünyası ve korsan teması ile karşımıza çıkmaya hazırlanan yapım içerisinde Karayip korsanlığının tamamen altın çağında yer alıyor ve burada dilediğimiz gibi etrafı keşfedebiliyor, istediğimiz şekilde korsanlığın temelini atabiliyor ve ilgi çekici hazinelerin peşinden koşabiliyoruz. Açık dünya rol yapma unsurlarını bünyesinde barındıran yapımda geliştirici ekibin belirttiğine göre 200 saatten fazla bir macera bizleri bekliyor. Bu macera gerçekten de bizlere oldukça fazla bir deneyimi aktarmaya hedefliyor.
     
    Elbette bu tarz oyunlarda açık dünyanın oldukça dolu olması ve içeriklerinin bizlere oluk oluk sunulması oldukça önem arz ediyor. Çünkü açık dünya içerisinde boş arsaları gezmek veya borçluları gezmek elbette birçok oyuncunun hoşuna gitmeyecek bir özellik olarak bulunuyor. Ve buraları gezmek için de elbette oralarda ilgi çekici hazinelerin, sırların veya daha fazla öğenin olması gerekiyor. Umuyoruz ki geliştirici ekip bu konu üzerinde güzel bir şekilde çalışmış ve açık dünya içerisinde etkileşime geçebileceğimiz ve keşfedebileceğimiz birçok unsur yer almasını istiyoruz.
     
    Karayip korsanlığının altın çağında yer aldığımız yapımdan temel olarak bahsedecek olursak, burada bilinmeyeni keşfetmeye doğru ilerliyoruz. Bilinmeyenler haritanın her bölgesinde yer almaya çalışıyoruz. Şehirlere doğru ilerliyoruz. Bu şehirleri gemilerimizle beraber yağmalayabilir, aynı zamanda açık denizlerde yer aldığımız süre boyunca gemileri yağmalayabiliyoruz ve onlara olta atabiliyoruz. Bunun dışında çevrede hazineleri keşfetmeye çalışıyoruz, arkadaşlıklar kuruyoruz, farklı ödüller kazanmak için elimizden geleni yapmaya koyuluyoruz ve aynı zamanda özgürlüğümüzü burada elimizde tutmaya çalışıyoruz.
     
     
     
    Bu tarz oyunlarda siz de biliyorsunuz ki her bir oyuncu farklı bir deneyim elde edebiliyor. Çünkü burada yaptığımız hamleler ve seçimler değişkenlik gösterebiliyor. Bunun dışında aynı zamanda ilişki simülasyonu diyebileceğimiz oyun içerisinde farklı mekanikler bulunuyor. Bununla beraber de karşı cinslerle beraber münasebetlere girebiliyor, ek olarak onlarla arkadaşlıklar kurabiliyor, diyaloga geçebilir, etkileşime girebiliyor ve daha fazlasını gerçekleştirebiliyoruz. Dolayısıyla onun içerisinde gerçekten geniş bir etkileşim seçeneği bulunuyor ve bu seçenekleri oyun içerisinde değerlendirmek oldukça önem arz ediyor diyebiliriz.
     
    Milattan sonra 1654'lü yıllarda yer aldığımız yapım içerisinde fırsatlar ve gizemlerle dolu bir açık dünya içerisinde yer alır ve aynı zamanda Karayipleri burada keşfetmeye çalışıyoruz. Oyun içerisinde gerçekten de etkileyici bir içerik bizlere sunuyor. Ancak elbette grafik ve animasyon konusunda üst düzey bir deneyim beklemememiz gerekiyor. Bağımsız bir geliştirici tarafından bizlere sunulmak istenen bu yapım içerisinde gerçekten de yukarıda bahsettiğimiz gibi geliştirici ekibin belirttiğine göre 200 saatten fazla bir deneyim bizlere aktarılmak isteniyor. Bu deneyim gerçekten de uzun bir süreci kapsıyor. Bununla beraber kendi korsanımızı burada oluşturabiliyor, istediğimiz şekilde hikaye boyunca ilerleyebiliyoruz. Zenginlik, güç, romantizm ve unvan konusunda elbette burada yer almaya çalışıyoruz.
     
    Zenginlik konusunda elbette yukarıda da bahsettiğimiz gibi etrafı keşfetmeye çalışıyoruz, gizli hazineleri açığa çıkarmak için etraftaki açığa çıkarılmamış sırları açığa çıkarmaya çalışıyoruz. Bunun dışında unvan konusunda da oldukça dikkat etmemiz gerekiyor. Ek olarak ünvan konusunda şunları söyleyebiliriz ki onun içerisinde açık dünyada belli bir ünvanınız, yani ne kadar ünlü olduğunuz bulunuyor. Bu ünlülük konusunda elbette bu Karayiplerin en ünlü korsanı olmak için elinizden geleni yapmaya koyuluyoruz. Bununla beraber de farklı maceraları atılabiliyorsunuz.
     
    Steam sayfası açık durumda ve dilerseniz Steam sayfası üzerinden istek listenize ekleyebilir ve çıkış yaptığı gün bir bildirim alabilirsiniz.








  • Tamam içerik olması iyi güzel de bu grafikle olmaz o iş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.