Şimdi Ara

The Inquisitor, 8 Şubat'ta Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • img src='http://img.bolumsonucanavari.com/images/Upload/0b0971db-ee80-4ec1-83db-d66ca1d4d671.jpg' alt='' style='width:550px; height:315px;' /> 
     
    The Dust S.A. tarafından geliştirilen ve Kalypso Media tarafından yayınlanacak olan aksiyon, rol yapma, macera oyunu The Inquisitor, 8 Şubat tarihinde geliyor.
     
    İlgi çekici ortamlarla ve hikayesi ile karşımıza çıkmaya hazırlanan yapım içerisinde 1500'lü yıllarda yer alıyor ve burada engizisyoncu ordusu ile beraber ilerlemeye çalışıyoruz. O dönemlerin siyasi ve dini çekişmelerin yer aldığı yapımda gerçekten de zorlu ortamlar bizlere aktarılıyor ve bu karanlık fantezi oyunu içerisinde de güzel bir deneyim elde etmeye hazırlanıyoruz.
     
    Oyunda farklı vakaları çözmeye hazırlanıyor, burada derin sırları açığa çıkarmak için elimizden geleni yapmaya koyuluyor ve etrafı keşfederek buralarda neler olup bittiğini öğrenmeye çalışıyoruz. Elbette bu tarz oyunlarda aksiyon ve rol yapma unsurları oldukça ön plana çıkıyor. Bununla beraber de oyunda bir hayli dikkat çekici unsurların yer aldığını aktarabiliyoruz. Bu tarz yapımlarda bildiğiniz üzere açık bir dünya yer alıyor ve bu açık dünya içerisinde de farklı bölgeleri gezip tozabiliyor, farklı karakterlerle tanışabiliyor. Buralarda ilgi çekici karakterlerle tanışarak onlardan çeşitli görevler alabilir ve aynı zamanda onların arka plandaki hikayesinden haberdar olabiliyoruz.
     
    Aksiyon ve rol yapma unsurlarının bir hayli ön planda olduğu yapımdan gerçekten de zevk alabileceğimizi ve eğlenebileceğimiz bir yapı bizlere aktarılmak isteniyor. Geliştirici ekibin belirttiğine göre oyunda ilgi çekici vakalar, hikaye içeriği, seçim aşamaları ve daha fazlası yer alıyor. Oyunda yapacağımız seçimlerle beraber hem hikayeye yön verebiliyor hem de farklı sonuçlarla beraber burada da karşılaşabiliyoruz. Dolayısıyla burada her bir oyuncu farklı ahlaki seçimlerle karşılaşabiliyor. Bu ahlaki seçimler hem karakterimizin nasıl bir yapıya sahip olacağına hem de diğer karakterlerin buna nasıl yaklaşacağını belirliyor.
     
     
     
    Burada her bir oyuncunun farklı seçimler yapması elbette her bir oyuncunun farklı deneyim elde etmesine sebebiyet veriyor ve bu da gerçekten güzel bir detay olarak karşımıza çıkıyor. Çünkü her bir oyuncu burada aynı deneyimi elde etse de ne yazık ki bu tarz oyunlar özgürlükçü bir deneyimden uzak olduğunu aktarabiliriz. Ancak bu tarz oyunlarda hem seçimlerimize göre farklı sonlara doğru ilerlemek hem de ahlaki seçimlerin dünyaya etki etmesi gerçekten de oldukça önem arz ediyor. Dolayısıyla bu oyun özelliğinde de seçimlerin farklı şekillerde karşımıza çıkacağını aktarabiliyoruz.
     
    Dini ve siyasi unsurların bir arada olduğu yapım içerisinde kaosun hakim olduğu bir dünyada yer alıyor ve aynı zamanda bu kaosun hakim olduğu dünya fantezi unsurları bünyesinde barındırıyor. Derin sırları açığa çıkarabileceğiniz ve sır perdelerini burada aralayabileceğimiz yapımda karmaşık vakalara doğru adım atabiliyoruz. Bu karmaşık vakaları çözmek için elbette sağı solu keşfetmeye çalışıyor ve daha sonrasında ise etrafı keşfederken elimize farklı ipuçları ile beraber buralarda neler olup bittiğini öğrenmeye çalışıyoruz.
     
    Aynı zamanda oyunda yer aldığımız süre boyunca farklı karakterlerle ve ilgi çekici karakterlerle tanışabiliyor, onları çeşitli sorular sorarak ve aynı zamanda seçimler yaparak bilgiler edinmeye çalışıyoruz ve aynı zamanda onları tanımaya başlıyoruz. Oyunda ne kadar çok karakteri tanırsak ve ne kadar fazla etkileşime girebileceğimiz çeşitli diyaloglara girebilirsek o kadar çok bilgi sahibi olabiliyor ve bunlarla beraber de oyunda hikayenin özünü anlayabiliyoruz. Arka plandaki hikaye hem araç sahtelerle hem de karakterler arası diyaloglarla beraber bizlere aktarılıyor. Fantezi macera oyunu içerisinde alternatif bir gerçeklik bizlere sunuluyor ve burada bu kaosu ortadan kaldırmaya çalışan ve aynı zamanda çatışmalara son vermeye çalışan bir karakteri kontrol ediyoruz.
     
    Steam sayfası açık durumda ve dilerseniz Steam sayfası üzerinden istek listenize ekleyebilir ve çıkış yaptığı gün bir bildirim alabilirsiniz. Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız bu oyuna bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz. Bunun dışında istek listenize eklediğiniz oyunlar çıkış yaptığı zaman mail adresinize bir bildirim aracılığıyla geliyor ve böylece oyundan haberdar olabiliyorsunuz. Uzun zamandır geliştirilme aşamasında olan bu oyuna bakmanızda fayda var.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.