Şimdi Ara

Helldivers 2 Çıkışa Artık Yakın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
9
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • '' 
     
    Arrowhead Game Studios AB tarafından geliştirilen ve PlayStation PC LLC tarafından yayınlanacak olan aksiyon, nişancı, macera oyunu Helldivers 2, 8 Şubat tarihinde geliyor.
     
    Dikkat çekici detaylarla beraber karşımıza çıkmaya hazırlanan yapımda uzay temalı bir yapı yer alıyor. Ayrıca galakside özgürlük için savaşıyoruz. 3. şahıs nişancı deneyimi ile beraber bizlerin karşısına çıkmayı bekleyen bu yapımda gerçekten de sürekli olarak düşman ordularıyla beraber kapışıyoruz. Bulunduğumuz dünya içerisinde özgürlüğü, barışı, demokrasiyi ve daha fazlasını getirmek için çalışıyoruz ve aynı zamanda tüm düşmanları ortadan kaldırmak için mücadele ediyoruz. Oyun içerisinde galaksinin son saldırı hattı içerisinde yer alıyor ve bu ekibe katılabiliyoruz.
     
    Serinin yeni oyunu olarak bizlere sunulmaya hazırlanan bu yapımda gerçekten de yeni mekanikler, üst düzey grafikler, animasyonlar ve daha fazlası yer alıyor. Bunlarla beraber de oyun deneyimi üst seviyeye çıkıyor. İçerisinde bulunduğumuz galaksi tüm düşmanları üzerimize atıyor ve genel olarak burada tuhaf mekanik canavarların ve yaratıkların bizlere karşı geldiğini görüyoruz.
     
    Oyunda diğer gezegenlerden gelen ve düşmanca yaratıkların ortada yer aldığı bir yapı yer alıyor. Burada sürekli olarak ekibimizle beraber düşmanları ortadan kaldırmak durumunda kalıyoruz ve ortalığı nasıl kaosa sürüklendiğini deneyimleyebiliyoruz. Medeniyetimizin temel taşları yer aldığı yapım içerisinde aynı zamanda hem varlığımızı korumak için elimizden geleni yapıyoruz. Fakat savaşın burada iyice kızıştığını ve ortalığın daha da karıştığını görebiliyoruz. Oyunda askeri gücümüze sürekli olarak artırmak istiyor ve farklı silahları burada kullanmak durumunda kalıyoruz.
     
    Makineli tüfeklerden patlayıcılara ve daha farklı silahlara kadar oldukça çeşitli silah cephanesi ile beraber yer aldığımız yapımda sürekli olarak düşmanların uzuvlarını koparabiliyor ve ortalığın kan gölüne çevrildiğini deneyimleyebiliyoruz. Elbette kandan kastımız düşmanların çıkarmış olduğu çeşitli sıvılardan ibaret olarak karşımıza çıkıyor. Buralarda farklı mekanik yaratıklar olduğu için bunların kanları elbette farklı şekillerde bizlere sunuluyor. Dolayısıyla oyun içerisinde gerçekten de farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor, buralarda dilediğimizi gerçekleştirebiliyor ve farklı bölgeleri keşfederken çevre unsurlarına da kendi lehimize kullanmaya çalışıyoruz.
     
     
     
    Oyun içerisinde bugüne kadar oluşturulmuş en büyük askeri güce katılıyor ve süper dünyadan gelen haklarımızı burada korumaya çalışıyoruz. Varlığımızı korumaya çalışacağımız ve her şeyin yeni bir tehdit altında olduğu bu yapım içerisinde ilk oyundan bu yana yeni hikayeler bulunuyor. Ve bu hikaye de elbette oyun içerisinde büyük yer kaplıyor. Nişancı deneyimiyle beraber adım atabileceğimiz yapımda karakterimizi görmek için de elbette kamera açılarını değiştirebiliyor ve burada karakter kontrolleri oldukça önem arz ediyor. Bu kontrollerle beraber dilediğimiz şekilde karakterimizi ilerletebiliyor, sağa sola doğru pusuya düşebiliyor. Bunun dışında düşmanları tamamen parçalamak istiyor ve aynı zamanda kendi ekibimizi burada savunma hattı ile beraber hayata tutmaya çalışıyoruz.
     
    Oyunda dilediğiniz gibi stratejinizi ve planınızı oluşturabilir ve bununla beraber de düşmanların üstesinden gelmeye çalışabiliyorsunuz. Yaylım ateşine tutabileceğimiz düşmanları altına alabileceğiniz ve çıkış yönlerine doğru sürekli olarak bombalar ve patlayıcılar atabileceğiniz yapımında yapabileceğiniz oldukça fazla unsur bulunuyor. Bunlarla beraber de sürekli olarak aksiyon içerisinde kendinizi buluyorsunuz. Aksiyonun dozu burada sürekli olarak artış gösterebilir ve yerlerde elbette hikaye kapsamında düşürebiliyor. Bunlarda normal bir şekilde karşımıza çıkıyor.
     
    Oyun içerisinde hem uçakların hem de farklı araçların burada olduğuna göre bir yerde karakterimizi beraber de burada siperlere yatıp etrafı bombalarla çevirebiliyoruz. Bunun dışında geçen uçaklardan elbette yardım isteyebiliyor ve uçaklar da buraya sürekli olarak bombalar atabiliyor. Bombalarla beraber etrafın nasıl patladığını deneyimleyebiliyor ve bu oyun içerisinde en fazla dört arkadaşımızla beraber ilerleyebiliyoruz. Çevrimiçi eşli oyun modu ile beraber oynayabileceğiniz ve arkadaşlarınızla beraber gerçekten de güzel bir deneyim elde edebileceğiniz yapımda bu tarz oyunları elbette arkadaşlarla beraber oynamak daha güzel ve eğlenceli bir deneyimin kilidini açabiliyor.
     
    Steam sayfası açık durumda ve dilerseniz Steam sayfası üzerinden istek listenize ekleyebilir ve çıkış yaptığı gün bir bildirim alabilirsiniz. Bunun dışında bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız ve kendinize saf aksiyon içerisine adım atmak istiyorsanız, sürekli olarak silah ateşlemek istiyorsanız bu oyuna bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz. Oyunun hem hayranıysanız hem de yeni oyuncu iseniz elbette bu tarz oyunlara geçiş yapabilirsiniz.
     
    Oyunun diğer taraftan Steam sayfası üzerinde ön siparişleri açık olduğunu doğrulayabiliyor ve 40 dolarlık bir fiyatlandırma ile beraber standart sürümünü sipariş verebiliyorsunuz. Ön sipariş verdikten sonra oyun çıktığı zaman direkt olarak kütüphanenizle oyunu görebiliyor ve doğrudan indirebiliyorsunuz. Öte yandan oyunun diğer bir sürümü 60 dolarlık bir fiyat etiketi ile beraber bizlere sunuluyor.
     
    Dilediğiniz sürümü elbette sipariş verebilir ve oyundaki yerinize alabilirsiniz.
    Düşman gezegenleri ele geçirebileceğiniz ve buradaki düşmanları tamamen ortadan kaldırabileceğiniz yapımda görevleri tamamlamak için elbette hem takım arkadaşlarınıza güveniyor ve görevlerin içeriğine ve zorluğuna bağlı olarak da çeşitli ödüller elde edebiliyorsunuz. Oyunda yer aldığınız süre boyunca hem sizin hem de takım arkadaşlarınızın eylemleri doğrudan etkiliyor ve savaşı ya kazanıyor ya da kaybediyorsunuz. Birlikte savaşmazsanız oyunu ne yazık ki kaybediyorsunuz diyebiliriz.







  • İlk oyunu harikaydı, mizahı ve savaşma dinamikleri çok eğlenceliydi, yeni oyunlarında türü değiştiği için aynı havayı yakalayabildiler mi görmek gerek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.