Şimdi Ara

Max Payne 3 için 12 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
43
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • '' 
     
    Mod Geliştiricisi 'nmslMDSXXX', nişancı aksiyon macera oyunu Max Payne 3 için yeni bir mod yayınladı. HD doku paketi olarak karşımıza çıkan bu mod, 12 GB'lık bir boyuta sahip durumda ve oyundaki nesnelerin ve yüzeylerin çoğunu iyileştiriyor.
     
    Doku paketi oyunu daha net hale getiriyor
     
    HD Texture Pack diğer modlarla beraber uyumlu bir şekilde çalışıyor. Yani birden fazla modu bu paket ile beraber kullanabilir ve aynı zamanda 3D modellerin kalitesini yükselten 4K paketi ile beraber bu modu harmanlayabilirsiniz. Alternatif olarak Max Payne'in Sam Lake'e (Max'in orijinal yüzü) benzemesini istiyorsanız da bu modu tercih edebilirsiniz.
    HD paketten birkaç karşılaştırma görüntüsü
     
    '' 
     
    '' 








  • Grafikler iyi olursa tekrar oynanır.
  • Bu hd doku paketleri sadece grafiksel dokuyu değil, oyunun da dokusunu değiştiriyormuş gibi hissediyorum. O yüzden sevmiyorum bu hd doku paketlerini. Orijinal oyun daha güzel görünüyor benim gözüme açıkçası

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ayasofya'nın orijinal yüzlerce yıllık şahane taşlarının yerine iğrenç bir şekilde tüm tarihe, insanlığa ihanet ederek parkelenmesine benziyor. Ben orijinali görmek için geziyorum, oynuyorum. Ama tüm pişkinliği yüzsüzlüğü ile dangalağın biri gelip tüm o havayı yok ediyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Max Payne 3, Max Payne 2 ((https://www.emugames.net/playstation-2-roms/max-payne-2-the-fall-of-max-payne/).) 'nin gerçekten iyi bir devamıdır. Yine de HD dokusunun oyunun hissini değiştirdiği yönündeki yorumlardan birine katılıyorum. Ama yapanı tebrik ederim, yine de çok güzeldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.