Şimdi Ara

Hayatta Kalma Oyunu Winter Survival Yakında Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
9
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • '' 
     
    Hayatta kalma deneyimine adım atabileceğiniz ve o hissiyata kavuşabileceğiniz yapım gerçekten de güzel bir deneyimi bünyesinde barındırıyor ve bağımsız bir geliştirici ekip tarafından bizlere sunulmak isteniyor. Oyunda kış boyunca ilerliyor, mevsimin soğuk olduğu dönemlerde yolunuzu bulmaya çalışıyor ve burada soğuk havalardan kurtulmaya ve aynı zamanda etrafı keşfetmeye başlıyorsunuz.
     
    Tam bir hayatta kalma deneyimine adım atabileceğimiz ve karakterimizi burada hayatta tutabileceğimiz yapım içerisinde aynı zamanda farklı mekaniklerin olduğundan bahsedebilir ve burada diğer hayatta kalma mekaniklerinin yanı sıra ilgi çekici detaylarının da olduğunu söyleyebiliyoruz. Washington eyalet parkı içerisinde gezip tozabileceğimiz ve farklı bölgelere doğru ilerleyebileceğimiz yapımda her bölgenin kendine ait manzaraları, atmosferi ve detayları yer alıyor. Bununla beraber oyunda gece ve gündüz döngüsü yer alıyor. Bu döngüyle beraber oyundaki atmosferin bir anda değiştiğini ve aynı zamanda güzel bir deneyim elde ettiğimiz bir yapı ile karşılaşabiliyoruz.
     
    Oyunda geliştirici ekibin belirttiğine göre diğer hayatta kalma oyunlarından farklı olarak akıl sağlığı sistemi bulunuyor. Bu akıl sağlığı sistemiyle beraber gittiğiniz yerlerde akıl sağlığınızı kaybetmemeye ve aynı zamanda karakterinize sağlam bir şekilde hayatta tutmanız gerekiyor. Bir yandan diğer hayatta kalma unsurları ile uğraştığınız, karakterinizin açlığıyla, susuzluğuyla ve diğer unsurlarıyla beraber yer aldığınız yapımda bir yandan da kafasındaki düşünceleri stabil tutmamız gerekiyor.
     
    Akıl sağlığı sistemi oyun içerisinde elbette nasıl çalışır, nasıl bir şekilde karşımıza çıkar büyük oranda merak ediliyor. Bunun yanı sıra oyunun erken erişim sürümü ile beraber karşımıza çıkacağını aktarabilir ve tam sürüme kavuşmak içinde bir miktar sürenin lazım geldiğini söyleyebiliyoruz. Bu durumda elbette ilk etapta oyun içerisinde belli başlı hatalar olabilir ve eksiklerle beraber karşılaşabiliriz. Ancak bu süreç boyunca gelişir, ekip geri bildirimleri önemseyecek ve bizlerin elinden elde ettiği geri bildirimlerle beraber oyunu şekillendirecek. Geliştirici ekibin bu şekilde açıklamaları bulunuyor ve bu sayede tam sürüme doğru kavuşmaya hazırlanıyoruz. Bunun yanı sıra tam sürüme kavuşmak için ne kadar zaman gerekiyor ve erken erişim sürecinin ne kadar süreceği konusunda herhangi bir bilgi bulunmuyor.
     
     
     
    Hayatta kalma oyunları genel olarak oyuncular tarafından seviliyor ve bu oyun geliştirici ekibin belirttiğine göre bu türü bir sonraki seviye taşımaya hazırlanıyor. Oyun içerisinde oldukça ilgi çekici mekaniklerine olduğundan bahsedebiliyoruz ve bu mekanikler arasında dinamik dövüşler, gizlilik, bölge inşa etme, akıl sağlığı sistemi ve daha fazlası yer alıyor. Aynı zamanda burada yer aldığınız süre boyunca çoklu oyun modlarından da yararlanabiliyorsunuz. Bu modlar ile beraber kendi oyununuzu özelleştirilebiliyor ve kişiselleştirilebiliyorsunuz. Hangi oyun modu içerisinde yer aldığınız süreye bakmaksızın elbette tek oyunculu veya çok oyunculu bir şekilde oyundaki yerinize alabiliyor ve kendi oyun şeklinizi de oynay adapte edebiliyorsunuz. Buralarda elbette farklı şekillerde deneyim elde etmek için kendi stratejinizi ve planınıza oyuna dahil edebilirsiniz. Çünkü burada hayatta kalmak oldukça zorlu bir mücadelenin başlangıcını temsil ediyor.
     
    Bunun yanı sıra oyunda yer aldığınız süre boyunca hayatta kalmak için etrafı keşfedebiliyor, farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor, etkileşime girebileceğiniz ve içerisine dalabileceğiniz farklı evlere giriyor ve aynı zamanda burada çeşitli kaynakları elde etmeye çalışıyorsunuz. Buralarda yiyecek ve içecek bulmak elbette büyük bir önem arz ediyor. Bu önemle beraber karakterinizin açlığını ön plana çıkarıyor ve burada karakterinizin ölmemesi için elbette yeme ve içme konusunda oldukça dikkat etmeniz gerekiyor. Bunlara dikkat ettikten sonra diğer unsurlara bir göz atabilirsiniz.
     
    Steam sayfası açık durumda ve dilerseniz Steam sayfası üzerinden de istek listenize ekleyebilir ve çıkış yaptığı gün bir bildirim alabilirsiniz.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.