Şimdi Ara

Prince of Persia: The Lost Crown Nasıl Olmuş?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
65
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • '' 
     
    Yayıncılığını Ubisoft'un yaptığı oyun dünyasının en sevilen markalarından birisi olan Prince of Persia'nın yeni oyunu Prince of Persia: The Lost Crown, önümüzdeki günlerde çıkışını yapacak. Biz de bu videoda oyunun nasıl olduğuna ve beklentileri karşılayıp karşılamadığına kısa bir bakış attık.
     
    Oyun kesinlikle güzel bir yapım olmuş diyebiliriz kısaca ancak asıl belirtmek istediğim nokta oyunun tam bir el konsolu oyunu olması. Biz de bu yüzden videomuzu daha öncesinde videosunu da çektiğimiz Ayaneo Geek ile çekmek istedik. Ayaneo Geek ile birlikte oyun kesinlikle çok daha güzel oldu diyebiliriz.
     
    İşte videomuz:
     
     








  • Emo!!

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyun güzel de. Parry yapamıyorum durmadan ölüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun Animasyonları çok kaliteli ve akıcı Hikaye desen okadar ilgi çekici bir hikayesi yok yani 2D platform oyunundan öyle ahım şahım bir hikaye beklentisinede girilmez zaten.Şimdiye kadar güzel gidiyor daha hiç sıkılmadım seni ordan oraya farklı mekanlara sürüklüyor Bölüm ve Çevre tasarımları çok orantılı yapılmış iyi dizayn edilmiş.Kaliteli bir iş olduğu zaten baştan belliydi ve Oyun medyadan baya iyi puan aldı.Gamespot 9 verdi Oyuna.Platform oyunlarını sevenler kaçırmasın pişman olmuyacaklar.Bir Oyunun 2D oynanış olması O Oyunun kötü olduğu anlamına gelmiyor yani.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mahsur kalan adam M kullanıcısına yanıt
    En basitinde oyna bende çok şaşırdım ona Oyunda souls like formlüde var.From Sofware Ubisoft a bile bu konuda ayar çekmiş.Oyuna souls esintiside ekliyelim hadi.Düşmanlar falan yeniden diriliyor.Bende sevmiyorum perry olayını aynı şey Spiderman 2 dede vardı düşmanı vuruşunu hesap edicem die Oyun benim için işkenceye dönüşüyor malesef.En kolayda oynarsan birazdaha çekilir bir hal alıyor.:)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aykut291 A kullanıcısına yanıt
    Parry güzel aslında ama benim alışamama nedenim sürekli guard almaması. O yüzden çok fazla öldüm

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.