Şimdi Ara

Suicide Squad: Kill The Justice League'in HUD Ekranı Dalga Konusu Oldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Rocksteady ekibi tarafından geliştirilen ve çıkış yapmadan önce bir hayli eleştirilere maruz kalan Suicide Squad: Kill The Justice League oyununun çıkış yapmasına az bir süre kaldı. Bu süre zarfında ortaya çıkan HUD ekranı oyuncuların bir hayli tepkisini çekti.
     
    Eleştirilerin odağında kalan bir yapım 
     
     
     
    Ortaya çıkan HUD ekranına bakacak olursak oldukça karmaşık bir sistemin olduğunu ilk etapta görebiliriz. Ekranda oldukça kalabalık bir yapının olmasından dolayı oyuncular tarafından bir hayli eleştirilen bu ekran görüntüsü, tepki gören bir başka unsur olarak karşımıza çıkıyor.
     
    Üçüncü şahıs kamera bakış açısı ile beraber kötü karakterleri kontrol ettiğimiz ve Adalet Birliği üyelerini ortadan kaldırmaya çalıştığımız yapım, 2 Şubat tarihinde biz oyun severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Tepki gören ekran görüntüsüne aşağıdan görebilir ve siz de kendi yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.
     
    HUD ekranı
     
     








  • MMORPG sanki mübarek.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ready player one filmindeki kötü sirketin olayina dönmüs resmen , demek bir gercekcilik payi var :)))

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Çok kötü görünüyor. Umarım iyi bişey çıkar ama hiç beklentim yok.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Hud ekranına oyun yapmışlar.
  • Oyun büyük patlayacak maalesef süper kahraman oyunlarını spider man taşıyor şu an rocksteady nin çöküşü nerede o eski batman oyunları nerede bu oyun

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Para vermem buna nedir bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun sektörünün geleceği Free-to-play ; servis oyunları; online bağlantı gerektiren oyunlar vs.... diye gider; ondan sonra Alan Wake gibi oyun bekliyoruz 10 sene, bu gidişle daha çok bekleriz bu tarz oyunları




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 12 Ocak 2024; 13:29:51 >
  • Şaka gibi ya Oyun Dünyasına yön veren Firma değilmiş gibi sanki.WB bu kafayla giderse daha çok zarar edecek hayır yani Hogwarts Laegacy de gördüler bunu bide de neyse Oyun büyük bir ihtimal patlayacak bir sonrakine adım atarlar artık.Muhtemelen adam akıllk Batman Oyunu yaparlar artık çünkü çok fena zarar edicek bu işden.Batman Arkham Knight a patladı zaten.Yazık yani gerçekten nediyim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gamer-x kullanıcısına yanıt

    Tersine dönecek.

  • Rocksteady bu fiyaskodan sonra kapatılacak; Arkham serisinin yapımcıları halihazırda stüdyodan ayrılmıştı, zaten aklı selim olan hiçbir kıdemli geliştiriciyi de 7 sene boyunca böyle garabet bir projede tutamazsın.

    Oyunun fortnite'dan ''ilham'' alan yeni nesil yetmelerin elinden çıktığı o kadar belli oluyorki insan bu işçilik nasıl Rocksteady'nin işi olabilir diye hayıflanmadan edemiyor. Geçmiş olsun Rocksteady, kim isterdi tek kişilik superman oyununa nasiplenip iş bilmez basiretsiz yöneticilerin diretmesi ile böyle bir hezeyana imza atmayı. Sana da teşekkürler WB maharetli bir stüdyoyu nasıl soytarıya çevirirmeyi başardın valla bravo.
  • Adamların oyunu TR'ye çıkarmamasını şu yorumlara bakarak anlayabilirsiniz. Oynamadığı şeye yorum yapmaya bayılıyor bizim millet. Şuan kalabalık görünür bir oynarsın dersinki eksik bile var denemeden atıp tutmak cahillerin yapacağı şeyler. Neyseki oynayamayacağız oyunu Türkiye'de yaşayanlar olarak o yüzden kafanız rahat olsun HUD sizi geremez artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.