Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 Genişlemesi Phantom Liberty Satışları 5 Milyonu Aştı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
25
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • '' 
     
    Yakın zamanda gelecek temalı açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Cyberpunk 2077 için sunulan genişleme paketi Phantom Liberty, büyük bir başarıya imza atıyor. DLC çıktığı günden bu yana 5 milyondan fazla satmış durumda.
     
    Genişleme paketi yeni bir dönüm noktasına ulaştı 
     
    '' 
     
    Geliştirici CD Projekt RED tarafından oyunculara sunulan genişleme paketi, 26 Eylül 2023 tarihinde PlayStation 5, Xbox Series ve PC platformlarına geldi. 3 aydan biraz daha fazla süren bu süreçte 5 milyondan fazla satış sayısına ulaştı. Ekip bunu şu anda kutluyor.
     
    Cyberpunk 2077, ilk olarak PlayStation 4, Xbox One, Steam, Epic Games ve GOG üzerinden PC için 10 Aralık 2020 tarihinde çıkış yaptı. Oyun ardından PlayStation 5 ve Xbox Series için 15 Şubat 2022 yılında yayınlandı. Geliştirici ekip, ana oyunu satışlarının Ekim 2023'te 25 milyonu aştığını bildirdi.







  • 3 yıldır elimde oyunu bekletiyordum. Son paketi de alınca hadi başlayayım dedim. Çok beğendim. İlk ana konuyu bitirdim. Şimdi DLC ve diğer yan görevlere gidiyorum. Çok güzel olmuş. Baya toparlamışlar. Sadece ilk oyunu hızlı olsun diye NVME SSD ye atmıştım. Orada oyun saçma sapan hatalar verdi. Normal HDD ye koyunca düzeldi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Zamanında PS5'e 240 TL'ye düşerken almadık, Şimdi 1500 olmuş. PC'de akar artık illegal yollardan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.