Şimdi Ara

Yeni Xbox Konsolu Söylentileri Ortaya Çıktı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • '' 
     
    Microsoft tarafından kullanıcılara sunulan Xbox konsolu için yeni bir söylenti ortaya çıktı. Ortaya çıkan bilgilere göre yeni bir Xbox konsolu geliyor. Ancak bu konsolun yükseltilmiş bir Pro sürümü mü olacağı ya da tamamen yeni bir konsol mu olacağı şu an için belli değil.
     
    Yeni bir konsol gerekliliği ortaya çıkıyor 
     
    '' 
     
    Xbox konsolunun karşısında elbette doğrudan PlayStation konsolu bulunuyor. Şu anda mevcut durumda Xbox Series konsolu PlayStation 5 ile beraber rekabet ediyor ve yeni bir PlayStation 5 Pro sürümünün 2024 yılı içerisinde piyasaya sürülmesi bekleniyor.
     
    Xbox tarafı ise elbette bu rekabet içerisinde geri kalmak istemiyor. Yakın zamanda yapılan bir podcast'te Jeff Grubb yeni bir Xbox konsolunun 2026 yılında piyasaya sürüleceğini öne sürüyor. Ancak bu konsolun bir Pro mu yoksa tamamen yeni bir konsol olduğu konusunda net bir bilgi olmadığını belirtiyor.
     
    Öte yandan PlayStation tarafında elbette PlayStation 6 söylentileri bulunuyor. Geldiğimiz noktada PlayStation 6'nın 2026 yılı içerisinde piyasaya sürülmesi bekleniyor.







  • Yeni nesil konsollar arası süre son iki nesildir 7 seneydi. Bu yüzden bir sonraki neslin 2027de geleceği bi ihtimal de 2028'e sarkacağı düşünülüyordu. 2026da gelen bir pro konsol sonrası 2028'de gelen yeni nesil konsol biraz garip olur. 2 sene çok az gibi. One x 2017'de çıkımış ve sonrasında series 2020de çıkmıştı. Bu 3 senelik fark bile one x'i tahtından devirip kullanılmaz hale getirmeye yetti. PS4 pro sonrası ps5 4 yıllık bir aradan sonra çıkmıştı ki bence gayet ideal bir süreydi.


    Bu 2026da gelecek olan konsol erken bir yeni nesil konsol olabilir mi acaba diye düşündürdü o yüzden. Microsoft'un işi belli olmaz. Adamlar xbox 360'ı ps3'ten 1 yıl önce piyasaya sürmüştü.

  • O sözde çok güçlü konsol nesli sadece 6 senemi sürecek ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aterikasedi kullanıcısına yanıt

    2026 içinde ps 6 söylentisi varmış habere göre


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarafsiz Goz kullanıcısına yanıt

    Öyle bi haber görmedim.

  • PS5 pro'nun dev-kitleri oyun şirketlerine gönderildiğini biliyoruz. Teknik özellikleri hafif'den sızmaya başladı. PS5 pro 2024'de çıkması muhtemel...


    Xbox pro- plus ara konsol işine girmeyip 2025-2026 yeni Next-Gen konsolu ile de çıkış yapabilir.


    Ülkemizin aksine Yurtdışında en ucuz oyun oynama aracı Oyun konsolları, Servislere, üyeliklere yapılan zamlardan sonra daha yüksek donanıma sahip Next-Gen konsolları 500 dolar'da tutamazlar..

  • Gelse nolucak buseferde X2 ve S2 koyar ismini.Hatalardan hiç ders almayan bir firma

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2026 da ps6 çıkacaksa sony niye 1,5 yıl önce ps5 pro çıkarsın, ps5 pro çıkaracaksa o zaman niye 1,5 yıl sonra ps6 çıkarıyor mantıklısı ps5 pro çıkarmaması, bence ya ps5 pro ya da ps6 dan birisi geyik safsata başka birşey değil
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Tarafsiz Goz

    O sözde çok güçlü konsol nesli sadece 6 senemi sürecek ?


    süreyi geçtim. içerisinde hiçbirşey olmadı. bildiğin 0
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt

    Ps6 2027 den önce gelmez, 2025 ps 5 pro gelir gta 6 bundle ile, 2 yıl ara yeterli. Xbox'da buna benzer adım atar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek yol pc...
  • herkes su gelir, bu gelir demiş. herkes uzman askhdsad gerizekalı gibi 7890 fps yok bilmemkaç kare vs yerıne hikaye, oynanış, animasyon ve fizik gibi konulara taksak oyun dünyası daha hızla yol alırdı, yazık. ne konsolların ne de yüksek grafık kartlarının yenilenmesine gerek yok. uçar hızla ilerlemeye ve ayfon alır gibi senelık değiştirmeye de gerek yok. kimsenin böyle bi parası da yok ayrıca. Series x de iyi, ps5 de iyi, belli bi standart üstü pc de kafi.

    burada aglaya aglaya kavga ederken, kıcım kadar cihazla nintendo her sene şov yapmaya devam ediyor. hala switch2, gta6'yı kaldırmaz haberi yapılyıor. nintendonun da cok umrundaydı. dertleri o olsa, ps5-xbox'a rakip olurlardı ama kulvarları farklı..
  • Arada bir oyun çıkarsalar iyi olmaz mı? Bu makinalar oyun oynatmak için varlar ve satın alanlar bu yüzden alıyor diye biliyorum? Wake up?
  • Konsollar gelse ne yazar oyun yok laa.. Yemin ediyorum PC'ler daha dayanıklı olmaya başladı konsollardan..
  • Ara nesil konsol dediğimiz şey nesilin tam ortasında gelmeli, En az 3 yıl sonra yeni nesil çıkmalı yoksa bir anlamı kalmıyor. 2024'te %100 çıkar ara nesil konsollar, 2027 en geç 2028 gibi Yeni nesil gelir. 7 yıl kafi zaten.
  • Arkadaşlar kendinizi zorlayarak alacaksanız Pro konsollara sakın bulaşmayın tamamiyle boş iş. Nesil bittimi çöp oluyorlar. İsterlerse 100 Tflops olsunlar. Ayrıca PS6, 2027'den önce gelmez, PS5 Pro'da 2024'ten sonrasına kalamaz çünkü almak tamamiyle saçmalık olur 2 yıl için.. Sony'de eşşek değildir heralde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.