Şimdi Ara

Baldur’s Gate 3'ün Xbox Game Pass'e Gelmeyeceği Belirtildi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
46
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • '' 
     
    Larian Studios tarafından oyunculara sunulan izometrik aksiyon rol yapma oyunu Baldur's Gate 3 için yeni bir detay ortaya çıktı. Ortaya çıkan detay ile beraber oyunun Xbox Game Pass hizmetine gelmeyeceği belirtildi.
     
    Oyun abonelik hizmeti Game Pass kütüphanesine gelmeyecek 
     
    '' 
     
    İzometrik aksiyon rol yapma oyunu teknik sorunlar nedeniyle birkaç ay ertelendikten sonra oyuncuların karşısına çıktı. Xbox Series konsollarında çıkışıyla beraber bu ayki oyun ödüllerinde yine aynı zamana denk gelecek şekilde birçok ödül kazandı ve burada toplamda 6 ödülle beraber karşımıza çıktı.
     
    IGN tarafından yayınlanan habere göre Xbox'ın oyunu Game Pass hizmetine getirmeye çalışıp çalışmadığı sorusuna geliştirici ekip, bu konunun herhangi bir anlaşma dahilinde olmadığını belirtti. Ekip ayrıca oyunun başından beri bu hizmette yer almayacağını tekrar tekrar aktardığını bildirdi.
     
    Baldur's Gate 3, oyuncular tarafından sevilen ve çok satan bir yapım olarak karşımıza çıkıyor.







  • Gelmesin, kalitenin bir bedeli olur. Gamepass'teki oyunlar kalitesiz diye anlamasın bazıları ama her oyunun gamepass'e gelmesi taraftarı değilim pek, en azından çıktığı zaman ya da yakın zamanlarda. 1 yıl sonra gelebilir. Microsoft'ta böyle yaklaşmalı diye düşünüyorum.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Jer Aders

    Gelmesin, kalitenin bir bedeli olur. Gamepass'teki oyunlar kalitesiz diye anlamasın bazıları ama her oyunun gamepass'e gelmesi taraftarı değilim pek, en azından çıktığı zaman ya da yakın zamanlarda. 1 yıl sonra gelebilir. Microsoft'ta böyle yaklaşmalı diye düşünüyorum.


    Aynen gelmesin oyun fiyatlarının 1000-2000tl aralığında olduğu mağazalardan oyun satın alamayan gençler Gamepass sisteminde de oyunu bulamayınca korsan indirip oynasın, korsanı kanıksayıp normalleştirsin çok iyi olur Türk oyunculuğu için. Şu ülkenin parası az, öğrenci vs oyuncularının orjinal oyunlara bir şekilde erişme ihtimalleri neden sizi geriyor hiç anlamıyorum gerçekten.
  • bence bi yerleri cok kalktı, msoft cebindeki kuruşlarla satın alır istese :D

    he elbette her oyun gamepass'e gelmemeli ve gelemez de ama böyle büyük laflar hoş değil.önce xboxdaki saçma save sorununu cözsünler
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt

    Ha korsan oynamışsın ha gamepass'ten oynamışsın bir fark yok. Gamepass'ten oynayınca sanki para yapımcıya gidiyor gibi konuşuyorsunuz. Gerçekten öyle sanıyorsanız komik.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    bence bi yerleri cok kalktı, msoft cebindeki kuruşlarla satın alır istese :D

    he elbette her oyun gamepass'e gelmemeli ve gelemez de ama böyle büyük laflar hoş değil.önce xboxdaki saçma save sorununu cözsünler


    Denendi bu zaten, hatta Microsoft yakın bir süre önce stüdyoyu almak istedi ve başarısızlıkla sonuçlandı bu girişim. Adamlar hiç bir şekilde bir stüdyo ile birleşmeyeceklerini açıkça dile getirdi. İşte bu da vizyonlu ve köklü bir stüdyo olmanın faydaları. Sizler bilmezsiniz elbette ama Larian yeni bir stüdyo değil ve ilk oyunları da BGIII değil.
  • gamepass ile korsanı bir tutan adama bak gördüğüm en boş yorumlardan biri bu kadar gamepass hateri olunmaz siz 30 40 dolar vermeye devam edin
  • gelmesin zaten sıra tabanlı overrated oyun .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.