Şimdi Ara

League of Legends Sezon Kupası Duyuruldu!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
23
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
         Şampiyonluk ligi takımlarıyla amatör takımların karşı karşıya mücadele edeceği League of Legends Sezon Kupası turnuvası duyurdu!
     
         26-27-28 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek olan açık elemelerle başlayacak turnuva, 128 takımın mücadelesine sahne olacak. İlk 128 maçları Bo1, kalan maçlar Bo3 formatında oynanacak. Açık elemeler karşılaşmaları belirlenen her gün 19.00'da başlayacak, günde kaç seri oynanacağı katılım sayısına göre discord üzerinden duyurulacak. Ayrıca elemeler çifte eliminasyon ile oynanacak ve Türkiye sunucusunda o anki güncel yamada oynanacak. En iyi 6 takım grup aşamasına katılmaya hak kazanacak.
     
         Grup aşamasında takımlar, Şampiyonluk Ligi takımlarıyla karşılaşma fırsatı bulacak. Grup aşaması güncel yamada, turnuva sunucusunda oynanacak. 5-8 Ocak tarihleri arasında grup aşaması maçları oynanacak ve 16 takım bu aşamada mücadele edecek. Grup aşamasında, tüm takımlar kendi gruplarındaki ekiplerle aynı gün içinde birer karşılaşma yapacaklar. Bu süreçte ekipler, stratejik yeteneklerini sergileyerek bir üst tura çıkmak için mücadele edecekler.
     
         Toplamda 10.000 Euro değerindeki ödül havuzu, turnuvadaki son 8 ekip arasında paylaşılacak.
     








  • Huawei cihazlara ne zaman gelecek belirsiz oyunu bıraktık sayenizde teşekkürler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iyi

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.