Şimdi Ara

GTA 6'nın Resmi Fragman Tarihi Açıklandı: Geri Sayım Başladı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Rockstar Games, Grand Theft Auto serisinin yeni oyunu GTA VI'nın ilk fragmanını 5 Aralık'ta TSİ 17:00'de yayınlayacağını duyurdu. Duyuru, palmiye ağaçları ve mor / turuncu bir gökyüzü arka plan görüntüsü üzerinde aşağıdaki görseli içeren bir gönderi aracılığıyla yapıldı.
     
    GTA 6 sektöre yön verecek olan ilk fragmanı yayınlamaya hazırlanıyor
     
     
     
    Rockstar Games oyun sektörüne yön vermeyi hedeflediği yeni oyunu GTA 6 için ilk resmi tanıtım fragmanını yayınlamaya hazırlanıyor. Büyük beklentilerle karşımıza çıkmaya hazırlanan bu fragman herkes tarafından oyun tarihine geçecek bir yapıyı içereceği tahmin ediliyor.
     
    GTA 6 oyununda bildirilene göre daha önce görmediğimiz mekanikler yer alıyor. Bu mekaniklerle beraber hem gerçekçi bir oyun yapısı hem de etkileşimli bir açık dünya bekleniyor. Bakalım yeni fragman bizlere neler sunacak? Hep birlikte göreceğiz. 








  • oyun sektöründe yeni seviye belirlenmek üzere
  • Geliyor gönlümün hanımlı beyefendili falanlısı filanlısı.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Game of the year 2024-2025-2026 hangi yıl çıkarsa  

  • Bıgün ki gökyüzü de aynen böyleydi :) Tatmin edeceği kesin ama günümüze yakışır tam anlamıyla next gen bir oyun mu olacak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011 yılında gta 5’in ilk tanıtım fragmanı yayınlandığında, sadece fragmandan bile yüzlerce teori çıkartılmıştı gtaturk forumlarında falan. Eski güzel günler geldi aklıma birden, umarım en az o fragman kadar heyecanlandırır ve beklentileri arttıran bir fragman görürüz

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Umarım hayallerimizdeki gibi çıkar. Muhteşem bir gerçekçilik bekliyorum. Özellikle hava durumu için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BlackGhost12

    Umarım hayallerimizdeki gibi çıkar. Muhteşem bir gerçekçilik bekliyorum. Özellikle hava durumu için.


    RDR 2 gibi gerçekçi bir oyun bekleme derim. Oynanış yine arcade olur, Anca dünya detaylarında, Hava olaylarında falan gerçekçi gözükebilir.
  • Benim için tek ve en önemli nokta aynı rdr2'deki gibi silahların gerçekçi bir biçimde taşınması, ceketin cebinden rpg, minigun çıkarmasın karakterler bir zahmet. Büyük silahlar araba bagajında olsun bıçak, tabanca sadece üzerimizde olsun Max Payne 3'ü örnek alsalar yeter.
  • rockstarın yeni balonu bu olacak demek. bol lgtb li bir balon bekliyorum
  • Bakalım GTA Vice gibi ara bir isim mi, Yoksa direk GTA 6'mı diyecekler göreceğiz. Belkide sadece GTA derler ve genişleyen bir evren üzerinden giderler.
  • Tahminimce PS4 neslinin en grafikli(Tlou 2-Horizon 2) oyunları seviyesinde gözüken çok detaylı dünyaya sahip bir oyun yapmışlardır.. Daha ilerisine çıkabilmişlerse helal olsun. Ama su fizikleri, animasyonları, dünya detayları cart curt derken ve yeni nesil konsolların kabiliyetleri aşağı yukarı belliyken daha ilerisi olmaz gibi geliyor bana.. Zaten dediğim seviyede çok iyi bir seviye. Ama o Unreal Engine 5 demo seviyesini yakalamışlarsa yuhh derim gerçekten... Bakalım Rockstar bu bellide olmaz. Oyun motorlarını ne seviyeye getirmişler göreceğiz.
  • GTA 5'in fragmanındaki o yaşayan dünya havasını alamamıştım ben oyundan. Özel yapılmış bir fragman olduğu belliydi. Umarım bu böyle olmaz.

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerci xbox S e de cikacagindan grafik yonunden yüksek bir beklenti olmuyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bu oyuna beklentiler kaf dağına ulaştı çıktığı zaman çoğu insanın beklentisi karşılanmassa saşırmam ama umarım yanılrım da her yönüyle keyifli bir an yaşatır bizlere
  • Süper bir beklenti içinde değilim.Muhtemelen Oyun Old gen olucak çünkü yıllardır yapılıyor.Oyun Ps4 ve Xbox one ayarında olucak bence.Öte yandan GTA zaten kôtü olmasının pek bir ihtimali yok Rocstar şimdiye kadar hayal kırıklığı yaratan bir firma olmadı hiçbirzaman çıkardıkları her oyunda üstüne katarak ilerledi bundada öyle olucaktır die tahmin ediyorum.Teknik anlamda çok beklenti içinde değilim ama tek istediğim önceki oyunlara göre daha geniş daha içi dolu olsun.Oyunda 1 den fazla bölge bekliyorum umarım Liberti cityden Los santos city'e uçtuğumuz devasa bir oyun olur arada birde Vice city koyarlarsa tadından yenmez.Yani büyük bir harita bekliyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • melihdeniz kullanıcısına yanıt

    grafik yönünden şaşırtacaklardır diye düşünüyorum..

  • umarım en ince noktasına kadar detaylıca hazırlanmış bir oyun olur. bu kadar yıl insanları beklentiye soktuktan sonra hatalarla dolu çıkması hayal kırıklığı yaşatabilir.

  • quote:

    Orjinalden alıntı: aykut291

    Süper bir beklenti içinde değilim.Muhtemelen Oyun Old gen olucak çünkü yıllardır yapılıyor.Oyun Ps4 ve Xbox one ayarında olucak bence.Öte yandan GTA zaten kôtü olmasının pek bir ihtimali yok Rocstar şimdiye kadar hayal kırıklığı yaratan bir firma olmadı hiçbirzaman çıkardıkları her oyunda üstüne katarak ilerledi bundada öyle olucaktır die tahmin ediyorum.Teknik anlamda çok beklenti içinde değilim ama tek istediğim önceki oyunlara göre daha geniş daha içi dolu olsun.Oyunda 1 den fazla bölge bekliyorum umarım Liberti cityden Los santos city'e uçtuğumuz devasa bir oyun olur arada birde Vice city koyarlarsa tadından yenmez.Yani büyük bir harita bekliyorum.


    Hicte bile old gen rdr 2 ile noktalandi adamlarda yillardir ps 5 kiti vardir

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.