Şimdi Ara

Sony ve NCSOFT Stratejik Ortaklıklarını Duyurdu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
30
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Sony Interactive Entertainment, Koreli yayıncı ve geliştirici NCSOFT ile stratejik bir küresel iş ortaklığı imzaladığını duyurdu. NCSOFT CEO'su Taekjin Kim ve Sony Interactive Entertainment CEO'su Jim Ryan, iki şirketin mobil de dahil olmak üzere çeşitli küresel iş alanlarında iş birliği yapacağını açıkladı.
     
    Ekipler birbirlerinin sinerjisinden yararlanacak 
     
     
     
    Sony, NCSOFT'un teknolojik becerisinden, NCSOFT ise Sony Interactive Entertainment'ın eğlence alanındaki küresel liderliğinden yararlanacak. Bu doğrultuda stratejik sinerjiyi teşvik etmek amacıyla bir dizi potansiyel fırsat değerlendirilmeye alınacak. 
     
    Sony Interactive Entertainment Başkanı ve CEO'su Jim Ryan konu hakkında şunları aktarıyor: "NCSOFT ile ortaklık kurmak, konsolun ötesine geçme ve PlayStation'ın erişimini daha geniş bir kitleye yayma stratejimizi güçlendiriyor. Sony Interactive Entertainment gibi NCSOFT da dünyadaki oyuncular için yüksek kaliteli ve akılda kalıcı eğlence deneyimleri yaratmak istiyor. Ortaklık ile beraber oyunun sınırlarını daha da zorlamak için iş birliği yapmaktan heyecan duyuyoruz." 








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.