Şimdi Ara

Epic Games'ten Büyük Hata: Suicide Squad: Kill the Justice League Ücretsiz Dağıtıldı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
78
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Oyunculara her hafta ücretsiz oyun ve oyunlar dağıtan Epic Games büyük bir hata ile karşı karşıya kaldı. Rocksteady Studios tarafından geliştirilen nişancı aksiyon oyunu Suicide Squad: Kill the Justice League platformda ücretsiz olarak sunuldu. Hatanın ardından oyuna erişim kaldırıldı.
     
    Oyun kütüphaneden kaldırılıyor
     
     
     
    Geçtiğimiz süreçte yapılan yanlışlık sebebiyle ücretsiz olarak dağıtılan Suicide Squad: Kill the Justice League oyununa oyuncular normal bir şekilde akın etti. Ücretsiz olarak kütüphanelere eklenilen oyun şu anda ekip tarafından kullanıcıların kütüphanelerinden kaldırılıyor. Oyunun şu anda Epic Games sayfası da kaldırılmış durumda.
     
    Suicide Squad: Kill the Justice League adlı oyun 2 Şubat 2024'te çıkış yapmaya hazırlanıyor. Birden fazla sürüme sahip olan oyunun Deluxe sürümü ücretsiz bir şekilde sunulmaya başlandı. Ancak hata kısa sürede fark edildi ve söz konusu sayfa kapatıldı.








  • Yazık bir çoğu da hesabında kalacakmış gibi sevindi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • İyi reklam.
  • Ben oyunu kütüphaneme eklemedim ama bu nasıl bir saçmalık? Oyun yayıncısı veya Epic games tarafından yapılan bir hata sonucunda oyuncular oyunu kütüphanesine eklemiş, herhangi bir sistemin izin vermediği bir şey yapmamış, hackleme yapmamış tamamıyla oyun yayıcısının veya Epic games'in hatasından kaynaklanan bir durum olmasına rağmen, kütüphanesine ücretsiz ekleyen kullanıcıların kütüphanesinden kaldırılması çok saçma bir hareket. Daha öncede Death Stranding Director's Cut sürümünü yanlışlıkla bedava vermişlerdi ve kütüphaneme eklemiştim hâlâ duruyor bu benim sorunum değil ki, bir hata yapmışlarsa bunun sonucuna katlanmak zorundalar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • epic fortnitedan gelen sinirsiz parasi durunca boyle ucuz reklamlara girismis demek ki.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: xXBerkanXxD

    Ben oyunu kütüphaneme eklemedim ama bu nasıl bir saçmalık? Oyun yayıncısı veya Epic games tarafından yapılan bir hata sonucunda oyuncular oyunu kütüphanesine eklemiş, herhangi bir sistemin izin vermediği bir şey yapmamış, hackleme yapmamış tamamıyla oyun yayıcısının veya Epic games'in hatasından kaynaklanan bir durum olmasına rağmen, kütüphanesine ücretsiz ekleyen kullanıcıların kütüphanesinden kaldırılması çok saçma bir hareket. Daha öncede Death Stranding Director's Cut sürümünü yanlışlıkla bedava vermişlerdi ve kütüphaneme eklemiştim hâlâ duruyor bu benim sorunum değil ki, bir hata yapmışlarsa bunun sonucuna katlanmak zorundalar.


    Saçma falan değil asıl senin yorumun saçmalık. Hata oldu diye niye müsaade etsinler ki durmasına? Önce paralı olup millet para verdikten sonra bedava olsa da para verenler mağdur olsa neyse.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Bunlar koskaca firmalar onların yaptığı hataları savunman saçmalık, mahalle bakkalından bahsetmiyoruz. Daha öncede Death Stranding verirlerken aynısı oldu, şimdi tekrardan oluyor. Ders çıkartmak yerine aynı hatalara tekrardan düşüyorlar. Eğer Epic store'un sisteminden kaynaklı bir şey varsa geliştiriciyi uyaracak bir sistem yapması gerekiyor. Şuanda Türkiye olarak oyunun Epic store sayfasına bile ulaşamıyoruz. Böyle saçmalıkları Steamde göremezsin dolayısıyla adamların yaptığı hatadan kaynaklı olan bir şey kendi ve hatalarının sonucuna katlanmaları gerekiyor.
    quote:

    Orjinalden alıntı: Sarohan

    Saçma falan değil asıl senin yorumun saçmalık. Hata oldu diye niye müsaade etsinler ki durmasına? Önce paralı olup millet para verdikten sonra bedava olsa da para verenler mağdur olsa neyse.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • [quote]Orjinalden alıntı: xXBerkanXxD


    Bunlar koskaca firmalar onların yaptığı hataları savunman saçmalık, mahalle bakkalından bahsetmiyoruz. Daha öncede Death Stranding verirlerken aynısı oldu, şimdi tekrardan oluyor. Ders çıkartmak yerine aynı hatalara tekrardan düşüyorlar. Eğer Epic store'un sisteminden kaynaklı bir şey varsa geliştiriciyi uyaracak bir sistem yapması gerekiyor. Şuanda Türkiye olarak oyunun Epic store sayfasına bile ulaşamıyoruz. Böyle saçmalıkları Steamde göremezsin dolayısıyla adamların yaptığı hatadan kaynaklı olan bir şey kendi ve hatalarının sonucuna katlanmaları gerekiyor. [/quote]


    Mahalle bakkalı olsa ne olur başka şey olsa ne olur. Sitenin birinden ev ilanı görüp siteden kaynaklı problem olsa, evi ücret ödemeden satın al'a tıklasan sonra adamlar bunu fark edip 'neyse olmuş bir kere ev onun olsun' mu diyecek? hemen geri çekecekler tabi ki. Öncekini bilemem bir kere geri almadılar diye gene almayacaklar diye bir şey yok. Bedava edinemeyince zorunuza mı gitti anlamadım bunun savunulacak hiçbir tarafı yok çünkü. Kaldırmakta gayet haklılar. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarohan -- 17 Kasım 2023; 16:41:4 >




  • Arkadaşlar, aşağıdaki linkteki 1.1 numaralı maddeyi okumanızı tavsiye ederim. Dijital alınan hiç bir içerik, tamamen sizin olmaz. Kullanımı için lisanlanır. Bu sadece Epic için değil, dijital alınan tüm mağazalar için geçerlidir.

    https://store.epicgames.com/tr/eula

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.