Şimdi Ara

Hades, Netflix'e Özel Olarak iOS Cihazlara Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
15
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Supergiant Games'in eleştirmenlerce beğenilen oyunu Hades iOS cihazlara geliyor. Hades, uygulama aracılığıyla abonelerine çeşitli mobil oyunlar sunan Netflix'e özel olacak. Bu nedenle, aktif bir Netflix aboneliği olan herkes Hades'i piyasaya çıktığında iOS cihazlarına indirebilecek.
     
    Oyunun ne zaman çıkış yapacağı belli değil
     
     
     
    Hades'in iOS sürümü için bir çıkış tarihi henüz açıklanmadı. Netflix yalnızca oyunun "önümüzdeki yıldan itibaren Netflix aracılığıyla yalnızca iOS'ta mevcut olacağını" bildirdi.

    Hades, tüm platformlarda 93 Metacritic puanı ile PS5, Xbox Series X/S ve Switch'te en yüksek puan alan oyunlardan biri. Roguelike unsurlarına sahip zindan temelli bu yapım ilk olarak Eylül 2020'de PC ve Switch için piyasaya sürüldü ve büyük övgüler aldı.
     
    Diğer taraftan The Game Awards'ta "En İyi Bağımsız Oyun" ve "En İyi Aksiyon Oyunu", DICE Ödülleri'nde beş ödül (Yılın Oyunu dahil), Game Developers Choice Ödülleri'nde üç ödül (Yılın Oyunu dahil) ve BAFTA'larda beş ödül (En İyi Oyun dahil) dahil olmak üzere çok sayıda büyük başarıya imza attı.
     
    Oyun fragmanı
     
     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.