Şimdi Ara

PlayStation Konsollarında Twitter Özelliği Devre Dışı Bırakılıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
33
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Sony Interactive Entertainment, X (eski adıyla Twitter) entegrasyonunun önümüzdeki hafta PlayStation konsollarında devre dışı bırakılacağını doğruladı. Sony, X uygulamasını neden devre dışı bıraktığını henüz resmi olarak açıklamadı. Ancak bu durum Microsoft kanadında daha önce görüldü.
     
    Microsoft tarafında bu durum daha önce yaşandı
     
     
     
    Sony tarafından resmi olarak sebebini açıklanmayan bu durum Microsoft kanadında daha önce yaşanmıştı. Nitekim Nisan ayında Microsoft, Xbox konsollarında da Twitter entegrasyonunu devre dışı bıraktı ve bunun Twitter/X API kullanım fiyatındaki artışla ilgili olduğundan bahsetti. Dolayısıyla bu durum aynı şekilde Sony kanadında da görünüyor.
     
    Sony'nin destek sitesi, oyuncuların PS4 ve PS5'ten oyun kayıtlarını paylaşmaları için yeni yollar arıyor. PlayStation uygulaması da dahil olmak üzere alternatif yolları arayan Sony ilerleyen süreçte bu uygulamaları yeni konsola dahil etmeyi planlıyor.
     
    Öte yandan Sony bu ay yeni bir PS5 modelini piyasaya sürüyor. PS5 Slim olarak karşımıza çıkmayı hedefleyen bu modeller standart konsollara göre daha hafif.








  • Elon icine etti twitterin

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • adam yemin etmiş bitirecek twitterı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.