Şimdi Ara

BioShock: The Collection Steam'de İnanılmaz Fiyatta: Cipsten Ucuz!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
42
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    PC oyuncularının uğrak noktası Steam'de kaçırmamanız gereken bir paket bulunuyor. BioShock: The Collection adlı paket içerisinde üç farklı oyun yer alıyor ve bu paketin fiyatı ise 19,80 TL'den karşımıza çıkıyor. 
     
    TL'den Dolara geçmeden önce muhakkak kütüphanenize ekleyin
     
     
     
    Rapture ve Columbia şehirlerine geri dönüp 1080p kalitesinde yeniden düzenlenen ödüllü BioShock serisini bu paketle beraber deneyimleyebilirsiniz. Paket içerisinde BioShock: The Collection; BioShock, BioShock 2 ve BioShock Infinite'in tüm tek oyunculu içeriği bulunuyor. Bunun yanı sıra eklenti paketleri, “Columbia's Finest” paketi ve Ken Levine ve Shawn Robertson'ın yer aldığı Director's Commentary: Imagining BioShock sürümü pakette yer alıyor.
     
    20 Kasım tarihinde TL'nin Steam platformunda kaldırılacağını biliyorsunuz. Dolayısıyla bu paketi oldukça ucuz bir fiyattan kütüphanenize ekleyebilir ve bu fırsatı kaçırmayabilirsiniz. Paket fiyatının 16 Kasım tarihine kadar geçerli olduğunu belirtelim.
     








  • NCK: İlk defa bu oyunu duyan, oynamayan biri varsa, KAÇIRMASIN!!! Hafızamı silip tekrar oynamak istediğim oyun serilerinden biridir bu.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    NCK: İlk defa bu oyunu duyan, oynamayan biri varsa, KAÇIRMASIN!!! Hafızamı silip tekrar oynamak istediğim oyun serilerinden biridir bu.


    O kadar boş konuşan BSC Misafirleri arasında, en mantıklı en doğru konuşan sensin doğrusu. Keşke bende hafızamı silip tekrar oynayabilsem.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • ilk oyun hariç bence o kadarda matah bir seri değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.