Şimdi Ara

Activision Oyunları Ne Zaman Game Pass'e Geliyor? İşte Kesinleşen Detaylar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
53
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    İlk olarak Ocak 2022'de duyurulan Microsoft'un Activision Blizzard'ı satın alma işlemi geçtiğimiz hafta resmi olarak tamamlandı. Game Pass'in sahibi olduğu Microsoft kanadında oyuncular önceden de olduğu gibi Activision Blizzard (Call of Duty ve World of Warcraft yayıncısı) oyunlarının ne zaman kütüphaneye ekleneceğini merak ediyor.
     
    Oyunlar önümüzdeki yıl Game Pass'e geliyor
     
     
     
    68.7 milyar dolarlık anlaşmayla beraber Activision Blizzard, Microsoft bünyesine katıldı ve artık işlerini bu çatı altında gerçekleştirecek. Bu kapsamda açıklanan bilgilere göre Activision Blizzard oyunları hem Xbox Game Psss hem de PC Game Pass'e önümüzdeki yıl yani 2024'te gelecek.
     
    Xbox podcast‘inde konuşan Microsoft Gaming CEO’su Phil Spencer bu sorunun yanıtını şöyle verdi: "Daha önce açıklandığı gibi oyunlar 2023 yılı içerisinde gelmeyecek. Çalışmalar şu anda başladı ancak bu çalışmalar 2024 yılında sonlanacak."
     
    Diğer taraftan Modern Warfare 3 ve Diablo 4 Game Psas hizmetine dahil edilmeyecek. Diğer seri oyunları (Call of duty gibi) Game Pass kütüphanesine dahil edilmeyi bekliyor. 








  • Call of duty Kasım ayında çıkacak oyun bence 2024 yılın sonunda gelebilir öyle haber okumuştum... adamlar çıkıp kasım ayında çıkacak oyunu hemen koymazlar 2024 yılında... biraz para kazanmak için yaparlar
  • felaket oldu bu taraf aga
  • diablo 4 ve mw3 cıkısında gelmeyecek** uzun vadede tüm oyunlar gamepass'de olacak. MS, 1.parti tüm oyunların ilk günden gamepass'de olması politikasından vazgeçmeyecektir. benim öngörüm seneye yaz ayları veya en kötü yıl sonuna gelir bu 2li ancak öncesinde aynı bethesda gibi, klasiklerden başlayıp son dönemlerde cıkanlara kadar pataküte eklemeler yapacaklar.
  • CoD: MW3 (veya herhangi güncel bir CoD) ve Diablo 4 gibi popüler oyunların asla gelmeyeceğini adamlar 50 defa söyledi. Halen daha oyunun ne zaman geleceğini merak eden, geleceğini düşünen insanlar var... Adamlar salak değil, bu kadar parayı size bedavadan oyun sunmak için vermedi bu satın alıma. Lakin destekleyen kesim... tam olarak bu kadar saf olduğu için bu satın alıma destek verdi. Bethesda'dan sonra Activision da tamamen rezil bir hale gelecek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.