Şimdi Ara

Mobil Oyun Alien: Blackout Mağazalardan Kaldırılıyor: Satın Alınamayacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
18
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Hayranların sevdiği Alien Isolation'ın mobil devam oyunu Alien: Blackout mağazadan kaldırılıyor. Ocak 2019'da iOS ve Android için yayınlanan Blackout, Alien Isolation'daki olayları doğrudan takip ediyor ve oyuncular bir kez daha Ellen Ripley'in kızı Amanda'nın kontrolünü eline alıyor.
     
    Oyunda bir kontrol odasında bulunuyoruz
     
     
     
    Bir kontrol odasında geçen oyunda oyuncunun amacı Weyland-Yutani araştırma istasyonundaki dört mürettebat üyesini istasyon boyunca yönlendirmek ve aynı zamanda koridorlarda dolaşan Xenomorph'tan uzaklaştırmak. Zaman zaman Xenomorph, Amanda'nın kontrol odasına gelebiliyor, bu da oyuncunun odaya giden gücü kesmesi ve kapıyı kilitlemesi gerektiği anlamına geliyor. Bu haliyle oyun Five Nights at Freddy's'e benziyor.
     
    Her ne kadar hayranlara hitap eden yapısıyla öne çıksa da Alien: Blackout'un resmi Twitter hesabından yapılan bir açıklamada 31 Ekim'de satıştan kaldırılacağı aktarılıyor. O zamana kadar App Store ve Google Play Store üzerinden 0,99$'a satılmaya devam edecek. 
     
    Alien: Blackout için yayınlanan tanıtımlarda farklı bir yapıda olacağı hayranlara gösterilmişti. O haliyle mobil oyun yerine bir MMO nişancı oyunu olacağı varsayılmıştı. Ancak kısa süre sonra bu mobil oyunun Isolation'ın resmi bir devamı olmadığı belirtildi.
     
    Oyun fragmanı
     
     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.