Şimdi Ara

Sony, PS5 Slim Modellerini Tanıttı: İşte Fiyatı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Sony Interactive Entertainment, Kasım ayında Amerika Birleşik Devletleri'nde belirli satıcılar ve PlayStation Direct üzerinden piyasaya sürülecek olan yeni ve daha ince PlayStation 5 ve PlayStation 5 Digital Edition modellerini duyurdu. Bu konsolun Japonya'daki çıkış günü ise 10 Kasım olarak belirlendi.
     
    Yeni PS5 modelleri daha hafif ve daha ince
     
     
     
    Yeni PlayStation 5 modellerinin hacmi önceki modellere kıyasla yüzde 30'dan fazla, ağırlığı ise yüzde 18 (standart model) ve yüzde 24 (Digital Edition) oranında daha az olarak karşımıza çıkıyor. Konsollar, üst kısmı parlak ve alt kısmı mat olmak üzere dört ayrı kapak paneline sahip. Dahili depolama alanı da bir terabayta yükseltilmiş durumda. 
     
    PlayStation 5 Digital Edition'ı satın alan kullanıcılar, ayrı olarak satın alınabildiği için standart PlayStation 5 ile beraber gelen Ultra HD Blu-ray Disk Sürücüsünü ekleme seçeneğine sahip olacak. Ayrıca yeni modellere yatay bir stand dahil edilirken tüm PlayStation 5 modelleriyle uyumlu yeni bir dikey stand da ek olarak satılacak.
     
    Yeni konsolun fiyatına bakacak olursak;
     
    - Ultra HD Blu-ray disk sürücülü PlayStation 5: 499.99 dolar / 549.99 euro
    - PlayStation 5 Dijital Edition: 499.99 dolar / 449.99 euro
    - Ultra HD Blu-ray Disk Sürücüsü: 79.99 dolar 
    - Dikey stand: 29,99 dolar
     
    Slim model fragmanı 
     
     








  • NE çirkin bir kasa slimde bile düzeltmemişler küçültme dışında pro modeli beklenmeli derim
  • Bizim gibi fat kasası olanlar ne yapıcak? Keşke bu fat modelleri satıp ince olan modele geçebilsek ama maalesef bunu yapabilmek bizim ülkemizde mümkün değil...
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt

    Yani ps1 döneminden beri slim modelleri çıkıyor. Slim çıktığı için ne yapacağım diye sormak anlamsız. Konsol çıktığında almışsan almışsındır.Kronik bir sorunu yoksa kullanmaya devam.

  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    Hiçbir anlamı yok.Yıllardır fat kasa kullanırım ps3 den beri bir espirisi yok.Aynı performans aynı Oyunlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 10 euro vermem
  • Sony son zamanlarda çok tek düze işler yapmaya başladı. Önce Playstation Portal şimdide PS5'in slim modeli... Eskiden slim modellerinin bir anlamı vardı, konsolun ilk çıkışından daha tecrübeli oldukları için daha kompakt bir yapıda model çıkartırlardı ama bu hâlâ dikey olarak acayip uzun kompakt özelliği taşımıyor. Sony donanım firması aslında Dualsense ile farklarını ortaya koydular yeni Dualsense içinde ısı teknolojileri düşünmeleri çok güzel her ne kadar basit oyuncular için çok karışık ve oynanışı biraz da konforsuz yapsa da ben beğeniyorum, yoksa Xbox kontrolcü benzeri kontrolcüler dolu piyasa artık. Sony elindeki IP'lerin filmlerini, dizilerini, animelerini, remastered PS5 ve PC portlarını çıkartarak para kazanmayı umuyor ama yakında elindeki IP'lerin hepsi uyarlandıktan sonra ortada dımdızlak kalacak gibi geliyor...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • OYUNDAN ÇOK KONSOL VAR PİYASADA .D
  • Fiyatta yanlışlık mı var?

    PlayStation 5 Dijital Edition + Ultra HD Blu-ray Disk Sürücüsü, alırsam euro bazında Ultra HD Blu-ray disk sürücülü PlayStation 5'den daha ucuz oluyor.
  • Pro dışında boş iş....
  • cuus paralara bak
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt

    Disk sürücüyü ayrı almak isterseniz 80 Dolar - 120 Euro.

    Haberde Euro fiyatını yazmamışlar.

  • neresi slim tam olarak?
    gene bir ton yer kapliyor hemde yamuk yumuk, pc kasasi gibi dumduz yapin koyalim bir yere. SUS VAZO almiyoruz, teknoloji aleti bu. Kutu gibi dumduz olmasi lazim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.