Şimdi Ara

Steam'de Sleeping Dogs için Kaçırılmayacak FIrsat! Yüzde 85 İndirim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
31
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Square Enix tarafından yayınlanan açık dünya aksiyon macera oyunu Sleeping Dogs: Definitive Edition şu anda güzel bir indirimle beraber karşımıza çıkıyor. Oyun Steam'de yüzde 85 indirimle beraber 13 TL'den satışta bulunuyor. Oyunun DF sürümünde ek paketler bulunuyor ve uzun soluklu bir içeriğin sizlere sunulacağını söyleyebiliyoruz.
     
    Hong Kong'a doğru adım atıyorsunuz
     
     
     
    Eleştirmenlerden tam not alan ödüllü açık dünya aksiyon macerasının Definitive Edition sürümünde yeniden geliştirilmiş mekanikler ve sistemler yer alıyor. Bu sürümde ayrıca hikayeyi genişleten Year of the Snake ve korku temalı Nightmare in North Point de dahil olmak üzere önceden mevcut olan 24 DLC uzantısının tamamı oyunda bulunuyor. Çok sayıda yeni teknolojik, işitsel ve görsel gelişmenin yanı sıra canlı bir Hong Kong bizlere sunuluyor.
     
    Oyun içerisinde ilgi çekici ve diğer oyunlardan farklı bir dövüş sanatı sistemi yer alıyor. Burada acımasız göğüs göğüse dövüşte rakiplerinizi yok edebiliyorsunuz. Diğer taraftan heyecan verici yasa dışı sokak yarışlarında Hong Kong'un hareketli sokaklarına hükmediyorsunuz.








  • Güzel indirim yarın alacam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.