Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 için Canlı Aksiyon Projesi Geliyor: İşte İlk Detaylar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
36
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    CD Projekt RED, Cyberpunk 2077 dünyasında geçen bir canlı aksiyon projesini geliştirmek için medya şirketi Anonymous Content ile ortaklık kurduğunu duyurdu. Anonymous Content, True Detective ve Mr. Robot gibi Emmy ödüllü dizilerin ve The Revenant ve Spotlight gibi Akademi Ödüllü filmlerin yapımcılığını üstlenmesiyle tanınıyor.
     
    Cyberpunk 2077 dünyasında geçen yeni bir canlı aksiyon projesi
     
     
     
    İş birliğinin bir parçası olarak CD Projekt RED, Anonymous Content Studios'un televizyon başkanı Garret Kemble, yönetmen Ryan Schwartz ve yaratıcı yönetmen David Levine ile doğrudan çalışıyor. Yeni proje şu anda erken geliştirme aşamasında yer alıyor ve Cyberpunk 2077 dünyasında geçen yeni bir hikayeyi bizlere anlatacak bir senarist de aranıyor.
     
    Garrett Kemble, David Levine, Ryan Schwartz ve Bard Dorros, Charlie Scully ile beraber Anonymous Content adına yapımcı görevini üstleniyor. Cyberpunk 2077 yaratıcı ekibiyle yakın iş birliği içinde geliştirilecek olan proje ilgi çekici detayları bünyesinde barındırıyor.
     
    Anonymous Content ve CD Projekt RED arasındaki ortaklık ilerledikçe proje hakkında daha fazla bilginin duyurulması bekleniyor. 








  • dizi çıktıktan 3 yıl sonra efektleri eklenecekmiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.