Şimdi Ara

Counter Strike 2 Çıkışıyla Beraber Yükselişe Geçti!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
38
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Valve ekibi geçtiğimiz günlerde Counter-Strike 2'nin artık oynaması ücretsiz bir oyun olarak Steam üzerinden PC için yayınlandığını duyurdu. Bu kapsamda oyuncular tam sürüm yapıyla beraber çıkış yapan oyuna akın etmeye başladı. CS 2 bu doğrultuda günde 1 milyonu aşkın oyuncuyla beraber buluştu.
     
    Seçkin durumuna ulaştıran paket mevcut 
     
     
     
    Counter-Strike 2 aynı zamanda oyuncuları Seçkin statüsüne ulaştıran ve diğer Seçkin statüsüne sahip oyuncularla eşleşmelerine olanak tanıyan bir yükseltmeyle geldi. Seçkin kısma özel hediyelik eşyaların ve silah kasalarının bulunduğu "Seçkin Durumu Yükseltmesi" şu anda 394,95 TL'den mevcut.
     
    Counter-Strike, 20 yıldan fazladır dünyanın her yerinden milyonlarca oyuncunun geri bildirimiyle şekillenen rekabetçi bir oyun deneyimi sunuyor. Şimdi ise CS tarihinde yeni bir döneme geliniyor. Counter-Strike 2 ile beraber oyunda birçok yeni özellik, grafik iyileştirmesi ve mekanik bulunuyor. Temel yapının da korunduğu oyun hem eski oyuncuları hem de yeni oyuncuları çekiyor.
     
    Çıkış fragmanı 
     
     








  • CS GO'nun yeni oyun motoruna aktarılmış haline 2 olarak isimlendirdiler yani yeni bir oyun değil, tıpkı Last of Us Part 1'in remake olmadığı gibi...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • oyun şu ana dek hiç hoşuma gitmedi. ama haritalar eksik hem mekanikler bir tuhaf hissettiriyor. sesler de bir tuhaf böyle boğuk gibi
  • Oyunu beğendim. Ufak tefek eksikleri mevcut. Bunlardan ilki;bazı haritaların üzerinde çalışılmamış, mesela Mirage hiç yeni gibi hissettirmiyor ama İnferno harika olmuş. Haritada kullanılan renk paleti haritanın havasına cuk oturmuş.

    Ayrıca yakın ve orta mesafede hafif makinelerin isabet oranı artmış gibi,tam tersi ak47 ise taramak tam bir işkenceye dönmüş. Tüm C.S oyunları içerisinde sert mermi attığını hissetmediğim tek ak47 olmuş.

    Bunun gibi irili ufaklı eksileri var ama ücretsiz bir oyun için gayet güzel görünüyor oyun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 29 Eylül 2023; 18:57:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.