Şimdi Ara

Xbox Patronu Phil Spencer: Xbox Oyuncuları Japon Yapımı AAA Oyunlar Bekleyebilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
68
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Xbox patronu Phil Spencer yaptığı yeni bir açıklamayla oyuncuların gelecekte Japon geliştiricilerden büyük çaplı (AAA) özel oyunlar görebileceklerini aktardı. Game Watch ile yapılan bir röportajda Spencer birçok soruyu yanıtladı ve detaylandırdı.
     
    Spencer çeşitli açıklamalarda bulundu
     
     
     
    Game Watch ile yapılan bir röportajda Spencer'a çeşitli sorular soruldu. Burada PlayStation veya Switch'te bulunan Japon oyunlarının Xbox sürümlerinin olması yerine "Lost Odyssey veya Blue Dragon gibi benzersiz büyük çaplı oyunların gelip gelmeyeceği soruldu. Ek olarak Xbox tarafında bu beklentileri karşılamanın zor olup olmayacağı soruldu. Spencer ise bu sorulara şu yanıtı verdi: "Beklentileri gayet karışlayabiliriz. Oyuncular bunu bekleyebilir."
     
    Spencer şöyle devam etti: "Hi-Fi Rush'ı Ocak ayında (2023) piyasaya sürdük. Blue Dragon gibi büyük bir oyun olmayabilir ama kesinlikle yüksek kalitede bir yapımdı. Microsoft Game Studios tarafında da Japon oyun geliştiricileri yer alıyor ve henüz duyuramadığımız oyunlar bulunuyor. Şu anda Japon şirketlerle iş birliği içerisinde yeni oyunlar geliştiriyoruz."
     
    Microsoft, Xbox Series X ve S ile Japonya'da büyük işler başarmak istiyor. Konsollar diğer bölgelerle aynı gün piyasaya sürüldü ve Phil Spencer bu konsol neslinde Japon oyunculara daha iyi hizmet vereceklerine söz verdi.








  • Bırak hocam şimdi Hi-Fi 'ı Mi-Fi 'ı Tango Gameworks'e ver tekrar Evil Within serisini. Seri yok oldu gitti.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Lütfen bir sonraki nesilde adam gibi isimler verin konsollara ve birdaha böyle işler yapmayın Microsoft Series X, Series S, ZX bilmemne bu ne abi ? O kadar kafa karıştırıcı ki neyin ne olduğu belli değil.
  • Sen önce Starfield gibi bozuk oyunları düzelt phil amca sonra belki PS yetişirsin.
  • Ben ps5 sahibi olarak phill Spencer ı takdir ediyorum.Çok iyi işlere imza atıyor.Çok gayretli her yerde adı geçiyor.Bütün platformlara yaklaşımı dostça. Bütün firmalarla işbirliği içinde.Sony ye de böyle bir lider lazım.Sony hala PlayStation markası geçmişini kullanıyor.Ps5 için yaptıkları returnal dışında yeni bir ip si yok.Ki bu nesil orta ömrünü doldurmuş sayılır.Görünürde de yapacakları bir şey gözükmüyor.Ama hala elinin altında yüzlerce oyun var ve bu kaynak onu hala ayakta tutuyor.Bu nereye kadar gider bilinmez ama x box da gamepass te başarılı olursa mutlaka gamepass ı uçuk fiyatlara çıkaracaktır.
  • Capcoma karışma da gerisi senin olsun.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: arda29

    Bırak hocam şimdi Hi-Fi 'ı Mi-Fi 'ı Tango Gameworks'e ver tekrar Evil Within serisini. Seri yok oldu gitti.


    şu seriyi hatırlayan varmış şükür, gelsin bi EW3 de rahatlayalım ya. sızıntılara göre ghostwire 2 geliyormuş ama
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Capcoma karışma da gerisi senin olsun.


    CAPCOM'un yöneticisi tarafından konuyla ilgili bir açıklama daha dün yapıldı. Hiç bir şekilde Microsoft satın alımını onaylamayacaklarını açıkça söylediler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.