Şimdi Ara

Desolatium Çıkış Tarihi Açıklandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
19
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Yayıncılığını SOEDESCO ve geliştiriciliğini Superlumen ekibinin üstlendiği point and click macera oyunu DESOLATIUM'un çıkış tarihi açıklandı. Oyun 27 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak.
     
    Sanat tarzıyla dikkat çekiyor
     
     
     
    Birinci şahıs macera bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan oyunda gizemli yerleri ziyaret edebiliyor, yaratıklarla yüzleşebiliyor, ipuçları arayabiliyor ve bulmacaları çözmek için nesneleri birleştirmeniz gereken bu korku hikayesini yaşayabiliyorsunuz.
     
    Oyunda görüldüğü gibi dikkat çekici bir sanat tarzı yer alıyor. Daha çok çizgi roman tarzıyla karşımıza çıkmaya hazırlanan oyunda ilgi çekici ortamlar, nesneler ve daha fazlası bulunuyor. Belirtilene göre oyunda Lovecraft tarzı bir macera karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.
     
    Son olarak oyunda dört farklı yol ve istikameti belli olan sahip dört karakterin yerine geçiyor ve bunları sağ salim ulaştırmaya çalışıyoruz. 
     
    İşte fragman
     
     








  • point and click macera ilk bilgisayarımı aldığımda en çok sevdiğim türdü. Oyun güzel, ilginç duruyor. P&C Macera oynamak ayrıcalıktır. Tadını çıkarın...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.